Spring til indhold

Måltidskasser til 5 personer
» Sammenlign de 6 bedste

Herunder følger en oversigt over de bedste måltidskasser til 5 personer. I oversigten finder du relevante informationer om blandt andet pris, tilberedningstid og eventuel rabat.

Ved hver leverandørs logo finder du en karakter i form af 0-5 stjerner. Er du nysgerrig på, hvad der danner grundlag for disse karakterer, kan du blive klogere på vores bedømmelsesproces her.

I det følgende optræder der affiliate-links/kommercielle links. 

Filtrér

Sammenlign måltidskasser

Antal dage

Pris pr. portion

Type

Leverandør

Årstiderne - måltidskasser
4.1/5
BørnefamilieKassen - Aarstiderne

BørnefamilieKassen

I denne kasse finder du nemme og populære retter, som alle i familien vil sætte pris på. Der er rigeligt med grønt i retterne, som også indeholder fisk eller kød.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
30-40 min.

Fordel:
Børnevenlig mad

Fra

38 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

3.8/5
familiekassen sundtakeaway

Familiekassen

Lækker måltidskasse med god variation. Samtlige retter leveres færdigtilberedte, så det eneste du skal gøre, er at opvarme og servere maden.

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
2-30 min.

Fordel:
Mad leveres færdiglavet

Fra

31 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

4.1/5
Kvikkassen Aarstiderne

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende retter, som kan tilberedes hurtigt og med ganske lille indsats. Kassen indeholder rigelige mængder kød, fisk og grønt.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
10-30 min.

Fordel:
Hurtige måltider

Fra

37 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

4.1/5
skagenfood lynkassen

LynKassen

Lækre hverdagsretter, som er både hurtige og nemme at tilberede. Der er massevis af friske grøntsager, og der varieres imellem kød, frisk og fjerkræ.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
20-30 min.

Fordel:
Hurtig og nem mad

Fra

39 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

4.1/5
Livretter Aarstiderne

Jeres Livretter

Velkendte og velsmagende retter, du kender – men med et sundt grønt twist. Retterne er både sunde og varierede, og kan indeholde både kød og fisk.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
30-45 min.

Fordel:
Mad du kender

Fra

35 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

4.1/5
Lyn BUDGET Måltidskassen skagenfood

Lyn BUDGET Måltidskassen

Delikate og prisvenlige hverdagsretter med et twist. Der varieres mellem fisk, kød og tilberedningstiden er på blot 30 minutter pr. ret.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
30 min.

Fordel:
Prisvenlig mad

Fra

33 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

FAQ – Måltidskasser til 5 personer

Hvilke måltidskasser til 5 er de bedste?

I vores øjne er det umuligt at svare entydigt på dette spørgsmål, da folk har forskellige ønsker og behov til deres måltidskasser. Nogle er på udkig efter måltidskasser med ingredienser til sunde, vegetariske retter, mens andre er på udkig efter måltidskasser med lækre, traditionelle danske retter, der blot skal varmes. 

Hvilken måltidskasse der er den bedste, er derfor en subjektiv ting, og det handler for dig om at finde ud af, hvilken måltidskasse der passer bedst til dig og din familie. 

Vores anbefaling i den henseende er, at du kreerer en liste med ønsker og krav til din måltidskasse til 5 personer og derefter sætter dig ind i, hvad der kendetegner de forskellige måltidskasser til 5 personer. Noget, som du med fordel kan gøre via oversigten ovenfor. 

Ønsker at du at læse yderligere om de forskellige leverandører af de forskellige måltidskasser, kan du besøge vores anmeldelses-sektion, hvor du finder fyldestgørende anmeldelser af alle de bedste måltidskasse-leverandører i Danmark. 

Vores top 3

Som kort bemærket har vi anmeldt en masse måltidskasse-løsninger, heriblandt også en del, der byder på måltidskasser til 5 personer. 

Samtlige af vores anmeldelser er udarbejdet med afsæt i følgende parametre:

– Fleksibilitet
– Kvalitet af råvarer
– Ry blandt forbrugerne
– Variation
– Pris. 

De 3 leverandører af måltidskasser til 5 personer, der hos os har opnået de bedste karakterer, er følgende: 

HelloFresh logo 300x150
0
4.4/5
RetNemt logo 300x150
0
4.4/5
Aarstiderne logo 300x150
0
4.4/5

1. HelloFresh (4,4 stjerner)
2. RetNemt (4,4 stjerner)
3. Aarstiderne (4,1 stjerner)

Det vil være forkert at hævde, at de leverandører, som ikke har opnået en podieplads hos os, intet har at byde på, for det de bestemt. 

Derfor kan du da også med fordel tjekke alle de andre leverandører end blot ovenstående tre ud.

Endnu et argument herfor er, at vi i Danmark er så privilegerede, at bundniveauet blandt måltidskasse-løsninger er tårnhøjt. Det er virkelig fedt og nærmest din garanti for ikke at blive skuffet, når du tilmelder dig en måltidskasse-ordning.

Hvad koster en måltidskasse til 5 personer?

Priserne er forskellige fra leverandør til leverandør. Derudover spiller antallet af dage, du ønsker mad til, naturligvis en rolle i forhold til prisen.

I Danmark er der ret mange leverandører af måltidskasser til 5 personer. Med andre ord er det et ret så konkurrencepræget område, og det er godt for forbrugeren. 

Konkurrence fører nemlig som regel til lave priser, og dette gør sig heldigvis også gældende i dette tilfælde. 

Langt de fleste leverandører tilbyder nemlig måltidskasser til 5 personer, hvor de fleste familier kan være med økonomisk. 

Hvis vi skal konkretisere, kan vi fortælle, at priserne pr. måltid som regel ligger i intervallet 33-70 kroner, hvis du bestiller en måltidskasse til 5 personer via en af de leverandører, vi anbefaler.

Det er da til at overkomme, ikke?

Skal – skal ikke?

Hvis du har svært ved at beslutte dig for, hvorvidt du skal hoppe med på måltidskasse-vognen eller ej, anbefaler vi, at du kreerer en liste med fordele og ulemper ved at stige på denne vogn. 

Med en sådan liste vil du nemlig få et overskueligt overblik over, hvad du henholdsvis vinder og taber ved at stige på vognen.

Måske er du i dit dovne hjørne og orker derfor ikke rigtigt at lave en sådan liste. I så fald værdsætter du sikkert, at vi allerede har lavet en med vores bud på de største fordele og ulemper ved en måltidskasse-løsning:

Fordele

Færre bekymringer

Du sparer en masse tid

Ikke meget madspild

Du får lov at prøve en masse forskellige retter

Mange løsninger er ganske prisvenlige

Stort udbud og et konkurrencepræget marked, der får udbyderne til at oppe sig

Ulemper

I nogle tilfælde kan du risikere at få retter, du ikke kan lide

Du kan være uheldig, at der er problemer med en leverance

Hvis din familie er større end seks personer, er der ikke særligt mange muligheder for dig.

Mange gode introtilbud

Hvis du endnu ikke har abonneret på nogen måltidskasse-ordning, ligger der rigtig mange gode introtilbud for dig, som blot venter på at blive brugt.

Sagen er nemlig den, at der blandt danske måltidskasse-leverandører er jævnt meget konkurrence om forbrugerne, og en afledt effekt heraf er, at langt de fleste måltidskasse-udbydere forsøger at lokke nye folk i butikken via attraktive introtilbud. 

Som udgangspunkt kan et introtilbud kun bruges en gang, men intet afholder dig naturligvis fra at benytte samtlige introtilbud, der findes.

Hvilke introtilbud og generelle tilbud leverandører p.t. tilbyder, kan du blive klogere på i oversigten ovenfor.

Rabatter og tilbud på måltidskasser

Hvilke typer måltidskasser til 5 personer findes der? 

Som du kan se i vores oversigt over de bedste måltidskasser til 5 personer, er det samlede udvalg ekstremt mangfoldigt og forskelligartet.

Derfor er det også meget sandsynligt, at du kan finde en måltidskasse til 5 personer, der opfylder stort set alle dine krav, uanset hvad de måtte være.

Hvis vi skal dykke lidt ned i, hvad det samlede udvalg af måltidskasser til 5 personer byder på, kan vi fortælle, at dette udvalg ikke så overraskende tæller en del måltidskasser målrettet børnefamilier, der gerne vil leve sundt, og at det derudover byder på et par måltidskasser for dem, der elsker fisk, samt et par måltidskasser målrettet de prisbevidste typer.

Måltidskasse du selv skal tilberede fra SkagenFood
Måltidskasse med færdiglavet mad fra Sundtakeaway

Isolér de mest relevante måltidskasser med vores filter

Som du muligvis allerede har bemærket, har vi udviklet et filter.

Filteret er svært at undgå at få øje på, hvis du besøger vores side via en computer, hvorimod du godt kan overse det, hvis du besøger vores side via din telefon. I så fald vil du nemlig skulle trykke på en knap ovenover oversigten for at tilgå filteret.

Uanset om du besøger vores site via din computer eller din telefon, vil du ved hjælp af filteret lynhurtigt kunne isolere de måltidskasser til 5 personer, der imødekommer flest mulige af dine krav og forventninger.

Ønsker du eksempelvis udelukkende at få vist måltidskasser, der indeholder mad til 4 dage, kan feltet af måltidskasser, der imødekommer dette ønske, isoleres via blot et klik. Det samme gør sig gældende, hvis du udelukkende ønsker at blive præsenteret for de måltidskasser til 5 personer, der indeholder færdigretter.

Er måltidskasser til 5 personer dyre?

Ovenstående spørgsmål er meget svært at svare entydigt på af flere årsager.

Først og fremmest fordi der findes mange forskellige måltidskasser til 5 personer, og disse varierer en del prismæssigt. Der er derfor bestemt en chance for, at du vil finde nogle af disse måltidskasser ‘dyre’, mens du vil betegne andre som ‘billige.’

Som udgangspunkt synes vi dog, at langt de fleste måltidskasser til 5 personer er yderst konkurrencedygtige, hvad angår parameteret ‘pris’.

Når dette er sagt, vil du formentlig kunne købe de ingredienser, du får tilsendt via en måltidskasse til 5 personer, endnu billigere i et supermarked.

Så hvis dit kriterium for, at en måltidskasse skal kunne betegnes som ‘billig’, er, at indholdet af denne ikke vil kunne købes billigere i et supermarked, så vil alle måltidskasser være dyre i dine øjne.

I vores øjne får du dog meget mere end blot ingredienser til lækker mad samt fine opskrifter, når du investerer i en måltidskasse. Du får nemlig også lettet arbejdsbyrden i din hverdag.

Ved at tilmelde dig en måltidskasse-ordning slipper du nemlig for at bruge tid og energi på adskillige indkøbsture, lige såvel som du sparer mentale ressourcer på at skulle være kreativ i forhold til at sammensætte en menuplan hver uge. 

Denne opgave klarer måltidskasse-leverandøren nemlig for dig – eller i hvert fald i samarbejde med dig. Som regel er det nemlig sådan, at du via en måltidskasse-leverandør hver uge frit kan vælge det antal retter, du ønsker, blandt mere end 20 forskellige valgmuligheder.