Spring til indhold

Oversigt over de bedste frugtkasser

I det følgende finder du vores oversigt over leverandører af de bedste frugtkasser. I oversigten finder du nøgleinformationer såsom pris, eventuel rabat og andet nyttigt. 

I det følgende optræder der affiliate-links/kommercielle links. 

4/5

Pris
Fra 99 kr. pr. kasse

Rabat
Ingen

4.1/5

Pris
Fra 48 kr. pr. kasse

Rabat
Op til 36 % ved køb sammen med måltidskasse

4/5

Pris
Fra 69 kr. pr. kasse

Rabat
Ingen

3.7/5

Pris
Fra 95 kr. pr. kasse

Rabat
Ingen

3/5

Pris
Fra 92 kr. pr. kasse

Rabat
Ingen

FAQ – Frugtkasser

Hvilke frugtkasser er de bedste?

Hos Godappetit.dk har vi anmeldt et utal af måltids- og frugtkasser fra en lange række leverandører. Vi ved derfor godt, hvad vi taler om. 

I forhold til hvilken frugtkasse, som er den bedste til dig, er det dog ikke helt så objektiv en betragtning, da det i mange tilfælde vil afhænge af dine specifikke ønsker og behov.

Skal vi pege på en frugtkasse, som er vores favorit, bliver det en af dem, som ‘Aarstiderne’ leverer. Vi er dog også ganske begejstrede for frugtkasserne fra ‘Eat Grim’, som ikke blot er fyldt med lækker økologisk frugt, men som også bidrager i kampen mod madspild.

Hvad koster frugtkasser?

I vores oversigt over frugtkasser ovenfor kan du få en idé om prisniveauet.

Priserne varierer naturligvis alt efter, hvor meget frugt du skal have i kassen og om der også skal pakkes lækre grøntsager med. 

Flere af ovenstående forhandlere tilbyder desuden forskellige former for frugtkasser, som kan få priserne til at svinge. Hos ‘Aarstiderne’ kan du eksempelvis få en frugtkasse kun bestående af æbler – her er prisen helt nede på 49 kr. Alternativt kan du også vælge en mere traditionel frugtkasse, som er fyldt med 6-7 forskellige slags frugt for helt op til 305 kr. pr. kasse.

Hvem er frugtkasser tiltænkt?

Kort sagt er frugtkasser tiltænkt alle, som gerne vil være sikre på at spise tilstrækkeligt med frugt i hverdagen. Hver uge står der en ny kasse klar foran din hoveddør, så du slipper for at fylde indkøbskurven i supermarkedet. Nemmere bliver det ikke at leve sundt!

Du kan ofte også få grøntsager med i kassen

En sund og varieret kost består af både frugt og grøntsager – førstnævnte er der styr på, hvis du bestiller en frugtkasse til levering en gang om ugen. 

Du kan dog også få hjælp til at spise flere grøntsager, for flere af leverandørerne af frugtkasser tilbyder nemlig også at bringe friske grøntsager til din dør. Hos nogle kan du bestille en kombineret frugt- og grøntkasse, og hos andre er det deciderede grøntsagskasser, du kan bestille. 

Hvordan fungerer det?

En frugtkasse er på mange måder den nemmeste måde at få lækre, friske frugter ind i sit hjem, uden du behøver rejse dig fra sofaen. 

Du beslutter blot, hvilken leverandør som skal levere frugt til dig (se vores oversigt øverst på siden), trykker dig ind og vælger den frugtkasse, som passer bedst til dine behov. 

Flere af leverandørerne af frugtkasser tilbyder flere forskellige typer. Hos ‘Aarstiderne’ kan du fx vælge ‘MelonKassen’, som kun består af meloner eller ‘BærKassen’, hvor du får tilsendt friske bær i sæson. 

Hos enkelte leverandører kan du endda selv vælge hvert enkelt stykke frugt, som skal pakkes i kassen. 

Fordele og ulemper ved frugtkasser

Der er adskillige gode grunde til at bestille en frugtkasse – disse kan du blive klogere på nedenfor.

Vi er dog også ærlige, for selvom vi synes, at du skal bestille en frugtkasse og prøve det af selv, kan der også være enkelte ulemper ved en sådan løsning – derfor finder du også vores bud på de største ulemper ved frugtkasser nedenfor.

Fordele

Du får nemmere ved at imødekomme Fødevarestyrelsens anbefaling om 6 stykker frugt om dagen

Det er nemt og bekvemt

Kombinerer du frugtkassen med en måltidskasse, behøver du kun ganske sjældent handle ind

Du får leveret sæsonaktuel, frisk frugt (ofte økologisk) lige til døren

Ulemper

Risiko for madspil, hvis du ikke når at spise frugten, inden den bliver dårlig

Du kan være uheldig, at den leverede frugt kan være dårlig