Spring til indhold
Hjem » BetterFeast rabatkode

BetterFeast rabatkode

Better Feast logo
3.5/5

Læs vores anmeldelse

Aktuel rabat hos BetterFeast:

25% rabat på din første familiekasse fra BetterFeast.

For at bruge rabatten skal du blot bestille igennem vores link. Det gør du ved at trykke på knappen nedenfor.

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side. 

25% rabat på din første familiekasse

BetterFeast tilbyder i øjeblikket alle nye kunder 25% rabat på den måltidskasse, som hedder ‘Familiekassen’. Nedenfor kan du se mere om, hvad denne indeholder.

Prisen på denne måltidskasse starter på 456 kr. og justeres afhængigt af antallet af personer og dage, du skal have mad til.  

Vær særligt opmærksom på, at du ved brug af denne rabatkode, binder dig til yderligere én måltidskasse fra BetterFeast. Den næste levering er der IKKE rabat på, og du kommer derfor til at betale fuld pris. 

Du har mulighed for at fravælge rabatten, hvilket gør, at du slipper for binding på dit abonnement.

Hvordan fungerer rabatkoden?

Du behøver ikke bøvle med at kopiere og indtaste en rabatkode hos Betterfeast, for din rabat tilføjes automatisk din første bestilling af ‘familiekassen’, hvis du bestiller igennem vores link.

Hvis du vælger at benytte dig af rabatkoden, skal du være opmærksom på, at du forpligter dig til at modtage minimum én kasse yderligere, inden du kan opsige dit abonnement hos BetterFeast. 

Virker rabatkoden hvis man allerede er kunde?

Nej, du kan desværre ikke benytte vores link til at få rabat hos BetterFeast, hvis du allerede er nuværende eller tidligere kunde. Rabatten er nemlig tiltænkt nye kunder. 

Er du allerede kunde hos BetterFeast, kan du få gratis måltidskasser ved at blive brandambassadør.

For at være kvalificeret til at blive netop dette kræves det dog, at du ejer en Instagram profil med mindst 1000 følgere, som tingene er lige nu. Derudover stilles der en række andre krav, som du kan læse mere om her.