Spring til indhold

Oversigt over danske online supermarkeder

Det kan være både tidskrævende og udmattende at skulle købe ind, men det kan du heldigvis slippe for, hvis du i stedet bestiller dine dagligvarer på nettet hos en af de mange online supermarkeder. Nedenfor finder du vores oversigt over online supermarkeder, som tilbyder levering af dagligvarer til din dør eller nærmeste pakkeboks.

I det følgende optræder der affiliate-links/kommercielle links. 

Motatos logo
4.2/5

Leveringspris
9-49 kr. – gratis ved køb over 499 kr.

Minimumsbestilling
Ingen

4.2/5

Leveringspris
39 kr. – gratis ved køb over 399 kr. 

Minimumsbestilling
Ingen

4.5/5

Leveringspris
30 kr. – gratis ved køb over 170 kr.

Minimumsbestilling
Ingen

4/5

Leveringspris
Fra 19 kr.

Minimumsbestilling
400 kr.

3/5

Leveringspris
48,75 kr. – gratis ved køb over 499 kr.

Minimumsbestilling
Ingen

3.5/5

Leveringspris
Fra 19 kr.

Minimumsbestilling
Ingen

3/5

Leveringspris
39,95 kr. – gratis ved køb over 750 kr.

Minimumsbestilling
Ingen

FAQ – Online supermarkeder

Hvordan fungerer online supermarkeder?

Bestilling af dagligvarer gennem et online supermarked er nemt. Meget, meget nemt. 

I stedet for at bruge tid på at lede efter varer i en fysisk dagligvarebutik, stå i kø, slæbe tunge indkøbsposer med hjem – og hvilke irritationsmomenter, der ellers måtte være – kan du nemt og bekvemt klare dine indkøb uden overhovedet at rejse dig fra sofaen. 

Et online supermarked fungerer på samme måde som en traditionel webshop, hvor du bliver præsenteret for et udvalg af varer, som du kan tilføje til din virtuelle indkøbskurv. 

Når du er færdig med at fylde varer i kurven, skal du betale og eventuelt tage stilling til mulige leveringstidspunkter. Herefter er det bare at vente, indtil din bestilling ankommer ved din dør eller nærmeste pakkeboks/-shop.

Du får leveret alle de dagligvarer, du måtte have brug for, og det kræver ikke andet end et par klik med musen. Nemmere og smartere bliver det ikke!

Er online supermarkeder dyrere end fysiske butikker?

Nej. Sammenligner man priserne i online supermarkeder med priserne i fysiske butikker, er der som udgangspunkt ingen forskel. Dog skal du, ved køb online, medregne leveringsomkostninger, som heldigvis ofte er overkommelige eller ikke-eksisterende. 

Ligesom det er tilfældet med fysiske dagligvarebutikker, er der dog forskel på priserne, alt efter hvilken onlinebutik du vælger at handle hos. Har du ingen præferencer i forhold til forhandlere, kan du derfor med fordel danne dig et prisoverblik hos de forskellige online dagligvarebutikker, inden du vælger at bestille det ene eller det andet sted.

Hvilke supermarkeder tilbyder levering?

Har du ikke lyst til eller mulighed for at handle dagligvarer i en fysisk butik, kan du klare indkøbene i følgende online supermarkeder:

  • Aarstiderne
  • Nemlig.com
  • Coop Mad
  • Økologisk Supermarked
  • Rema 1000
  • Økovejen
  • Føtex

Køb af dagligvarer er kommet for at blive

I lang tid har vi danskere kunne købe tøj, sko, elektronik, parfumer osv. på nettet – hvilket vi i stor stil gør brug af. Det var derfor kun et spørgsmål om tid, før også dagligvarer kunne bestilles på internettet, og nu tyder det på, at onlinehandel af dagligvarer for alvor er ved at blive en del af manges hverdag. 

I hvert fald ser mængden af online supermarkeder ud til at vokse, ligesom flere af de helt store dagligvarekæder er begyndt at røre på sig i forhold til køb og levering af dagligvarer over nettet. Rema 1000 og Coop kan allerede tilbyde deres kunder hjemmelevering ved bestilling online, og senest har Salling Group meldt sig ind i kampen ved at tilbyde levering af dagligvarer fra Føtex.

Hent selv dine varer og spar fragten

Hvis du ikke har noget problem med selv at afhente dine varer, men bare gerne vil undgå selv at skulle handle, kan du hos flere af online supermarkederne på vores liste vælge at få pakket dine dagligvarer, så de er klar til afhentning ved butikken. Hos Bilka satser man blandt andet på netop denne løsning i stedet for levering til døren.

Måltidskasser er et fremragende alternativ til køb af dagligvarer online

Der er absolut intet i vejen for at klare indkøb af dagligvarer på nettet, men skal dagligdagen være endnu nemmere for dig, bør du overveje at abonnere på en måltidskasse.

Bestiller du en måltidkasse, får du leveret alle nødvendige råvarer til at lave en eller flere lækre retter mad, som udbyderen af måltidskassen har udvalgt til dig. Du slipper altså ikke blot for at handle ind, men også for at planlægge aftensmaden og udvælge de nødvendige råvarer.

Visse måltidkasser indeholder endda færdiglavede retter, som blot skal opvarmes, hvorefter maden er klar til at blive serveret.