Spring til indhold

Anmeldelse af
Factor Meals

0
3.8/5
Fleksibilitet
3.5/5
Kvalitet af råvarer
4.5/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Variation
4/5
Pris:
3/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Mad på få minutter

Sund og lækker mad

Brugervenlig platform til bestilling

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Factor Meals måltidskasser

Factor Meals er en nyere måltidskasse-leverandør – i hvert fald i dansk perspektiv. Helt præcist blev måltidskasse-servicen tilgængelig for danske forbrugere i 2024, men inden da havde adskillige andre lande haft fornøjelse af leverandøren, som i 2020 blev købt af måltidskasse-giganten HelloFresh.

Satser på færdigretter

Factor Meals er en måltidskasse-leverandør, der satser 100 % på færdigretter, så hvis du er på jagt efter en måltidskasse-leverandør, der leverer råvarer samt opskrifter, er Factor Meals altså ikke det rette valg for dig.

Er du derimod på jagt efter en måltidskasse-leverandør, som hver uge lader dig vælge imellem relativt mange færdigretter, der alle er tilberedte af kokke, og som hver især indeholder nøje udvalgte ingredienser, så er Factor Meals ikke noget tosset valg. 

Appellerer til dem, der går op i sundhed

Overordnet set appellerer Factor Meals til de typer, der ønsker at spise sundt og varieret. Dog har Factor Meals også en række undersegmenter, som måltidskasse-leverandøren appellerer til. Det være sig blandt andet vegetarer, fitness-entusiaster og folk, der lever efter en keto-diæt.

Appellen til disse segmenter kommer blandt andet til udtryk ved, at Factor Meals tydeliggør, hvornår der er tale om vegetariske retter, keto-retter og så videre.

Fordele

Retterne er udviklet i samarbejde med ernæringseksperter

Næringsrige og lækre færdigrretter

Nem tilberedning

Vælg mellem +14 retter hver uge.

Ulemper

En relativt dyr måltidskasse-leverandør

3.8/5

Sammensæt selv

Vælg mellem +14 forskellige nærende og lækre færdigretter, der alle er tilberedt af dygtige kokke. Udvalget tæller bl.a. sunde retter, keto-retter og vegetariske retter.

Mad til:
1-7 dage

Tilberedningstid:
4-5 minutter

Fordel:
Sund mad

Fra

54 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar op til 1.561 kr.

Prisniveauet

Prisniveauet på måltidskasserne fra Factor Meals er i den høje ende. Ser vi bort fra introtilbud, skal du nemlig forvente en portionspris på minimum 90 kroner.

Fra tid til anden kører Factor Meals dog med attraktive introtilbud, der gør, at du vil kunne prøve leverandøren til en yderst konkurrencedygtig pris. 

Lige nu har vi fået lov at promovere følgende introtilbud fra Factor Meals:

Aktuel rabat hos Factor Meals:

Spar op til 1.561 kr. på dine første fem måltidskasser hos Factor Meals.
Du får 40% rabat på din første måltidskasse og herefter 20% på de næste fire.

For at bruge rabatten skal du blot bestille igennem vores link. Det gør du ved at trykke på knappen nedenfor.

Vælg mellem +14 retter hver eneste uge

Når du sammensætter en måltidskasse fra Factor Meals, kan du hver uge vælge imellem +14 forskellige retter, der har det tilfælles, at de er yderst ernæringsrige og består af lækre råvarer.

Derudover er det værd at bemærke, at udvalget byder på herligt stor variation, hvorfor vi ikke tøver med at konkludere, at der hver uge er noget for enhver smag hos Factor Meals.

Som bemærket tidligere appellerer måltidskasse-leverandøren til en række undersegmenter – eksempelvis vegetarer og folk, der lever efter en keto-diæt – og det fremgår tydeligt, hvilke retter der appellerer til de forskellige segmenter.

Sådan så tre af retterne ud i midten af maj 2024. Som du kan se, fremgår en række karakteristika om retterne, ligesom fine billeder afslører, hvad du kan forvente. Klikker du på en af retterne, føres du til en side, hvor du får endnu flere informationer om den ret, du har klikket på. Her kan du blandt andet se en udtømmende ingrediensliste.

Let og hurtigt at bestille en måltidskasse hos Factor Meals

At bestille en måltidskasse hos Factor Meals er en rigtig god oplevelse, og som forbruger er man aldrig i tvivl om noget som helst i løbet af bestillingsprocessen, da Factor Meals via velvalgte ord og symboler sørger for, at man fra første til sidste trin føler sig veloplyst.

Bestillingsprocessen består af følgende fem små trin: 

  • Vælg abonnement 
  • Opret konto
  • Adresse
  • Betalingsoplysninger
  • Vælg måltider.

I løbet af bestillingsflowet skal du blandt andet angive, hvor mange måltider du ønsker at bestille, og her er dine valgmuligheder 4, 6, 8, 10, 12 eller 14. 

Af disse valgmuligheder kan man blandt andet udlede, at Factor Meals ikke appellerer til større børnefamilier, men derimod primært henvender sig til singler og par uden børn.

Foruden at angive hvor mange måltider du ønsker i din måltidskasse, skal du også angive din kostpræference blandt seks forskellige muligheder. 

Dit valg her vil få betydning for, hvilke retter systemet foreslår til dig, men disse forslag er dog ikke mejslet i granit, og du vil – når du kommer lidt længere i bestillingsprocessen – 100 % selv kunne vælge, hvilke måltider der skal udgøre din måltidskasse blandt de i alt +14 valgmuligheder.

Sådan ser boksen, hvor du kan angive din kostpræfcerence, ud. Uanset hvad du vælger, vil du i sidste ende kunne vælge imellem samtlige retter, som Factor Meals tilbyder til sine kunder.
Hos Factor Meals kan du maksimalt tilføje 14 måltider til din måltidskasse. Af det kan udelades, at Factor Meals primært appellerer til singer og par uden børn.

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund findes der ikke nogen Trustpilot-side forbeholdt den danske udgave af Factor Meals. 

Derfor må vi nøjes med den internationale Trustpilot-side for måltidskasse-leverandøren, når vi skal kaste lidt lys over, hvordan omdømmet blandt forbrugerne er.

I skrivende stund har Factor Meals modtaget 58.160 anmeldelser på Trustpilot (maj 2024) og præsteret en samlet karakter på 3,9, hvilket er fornuftigt.

55 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt Factor Meals på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens 9 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

I det følgende dykker vi ned i, hvad Factor Meals henholdsvis roses og kritiseres for af forbrugerne. 

Hvad roses Factor Meals for?

Isolerer vi de mest positivt stemte anmeldelser, kan vi se, at Factor Meals især roses for at levere lækre, velsmagende måltider, der er yderst lette at tilberede. 

Flere giver eksplicit udtryk for, at de i en travl hverdag virkelig værdsætter, at de – takket være Factor Meals – kan kan lave lækker mad på ganske få minutter, som dels smager godt, men samtidigt giver dem den næring, de har brug for.

Hvad kritiseres Factor Meals for?

Der er ingen tvivl om, at overvægten af Trustpilot-anmeldelser er positive. 

Dog er der også en række negative anmeldelser, og hvis vi isolerer disse, kan vi se, at de forhold, som Factor Meals oftest kritiseres for, vedrører begrænsede valgmuligheder af retter, høje priser, og at det er lidt for svært at afmelde sit abonnement hos Factor Meals. 

Derudover er der også en del kritik, der tager afsæt i episoder, hvor leveringen ikke er gået som forventet.

Vores egen oplevelse med Factor Meals

Hos Godappetit.dk har vi naturligvis også førstehåndserfaringer med Factor Meals, da vi – ligesom med alle andre måltidskasse-leverandører vi promoverer på vores site – også har testet denne. Testen bestod helt konkret i en måltidskasse indeholdende seks forskellige retter.

Overordnet set var det en rigtig god oplevelse at få aftensmaden leveret til en uges tid af Factor Meals.

Måltiderne blev leveret i en stor papkasse og var – til vores overraskelse – ikke frostretter. Dette havde vi ellers forventet, da det som regel forholder sig sådan med måltidskasse-leverandører, der leverer færdigretter. 

Vælger du at bestille en måltidskasse fra Factor Meals, er det derfor af stor vigtighed, at du er hjemme, når leveringen finder sted, så du hurtigst muligt kan komme retterne i køleskabet, da de – som bemærket – ikke er nedfrosne og derfor ikke kan klare sig selv for evigt.

Ovenstående er selvsagt en lille ulempe ved, at retterne ikke er nedfrosne. 

I vores øjne er der dog også en stor fordel herved, og denne overgår uden tvivl ulempen.

Denne fordel er, at ingredienser i Factor Meals’ måltider forekommer at være yderst friske og i langt højere grad bevarer deres form og konsistens, end ingredienser i nedfrosne færdigretter gør.

Yderst nemt og lækkert

Sådan så en af retterne i den måltidskasse, vi testede, ud. Som du kan se, er den dejligt varieret i sin sammensætning og byder både på lidt grønt, lidt kød samt tilbehør til kødet.

Da vi testede en måltidskasse fra Factor Meals, tiltalte det os utroligt meget, at tilberedningen var så let, som den nu engang var. I samtlige tilfælde kunne denne del klares på omkring fire minutters tid; så bliver det vist ikke meget lettere!

Derudover begejstrede det os, at retterne var yderst lækre og velsmagende. Og selvom der var tale om færdigretter, forekom de ekstremt friske og fremstod på mange måder, som var de nylavede.

Vores måltidskasse bestod – som tidligere nævnt – af seks forskellige retter, og disse var dejligt varierede, hvilket gjorde, at vi på ingen måde kørte død i maden fra Factor Meals. 

Passende mængde

I vores øjne er der nogle måltidskasse-leverandører, der er en smule for nærige med mængden af indholdet i deres retter, hvilket naturligvis er problematisk, da man helst ikke skal være sulten efter mere efter at have fortæret et måltid.

Hos Factor Meals var dette heldigvis ikke noget problem, da vi testede leverandøren. For os var mængden nemlig passende og af et omfang, der gjorde, at vi hverken følte os sultne eller overmætte, når vi havde spist et måltid herfra. 

Kort opsummering

Factor Meals er i dansk sammenhæng en nyere måltidskasse-leverandør. Helt konkret ramte denne måltidskasse-leverandør det danske marked i 2024. Inden da havde mange andre landes befolkninger dog haft fornøjelse af måltidskasse-leverandøren, som i 2020 blev købt af måltidskasse-giganten HelloFresh.

Modsat HelloFresh satser Factor Meals 100 % på færdigretter, men det ville være synd at sammenligne de færdigretter, som du kan få via Factor Meals, med dem, du finder nede i køledisken i dit lokale supermarked. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at Factor Meals færdigretter er væsentligt mere lækre og mere næringsrige end langt de fleste færdigretter, du finder i dit lokale supermarked.

Som udgangspunkt appellerer Factor Meals i særlig høj grad til folk med en sund livsstil, der ikke propper hvad som helst i munden. Ligeledes er det særligt singler og par, som er målgruppen, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at du maksimalt kan tilføje 14 retter til din måltidskasse, og 14 retter rækker altså ikke langt på en uge, hvis man er en stor familie med 3-4 børn. 

Som du nok fornemmer, mener vi, at der er en del plusser ved Factor Meals, og foruden dem, vi allerede har nævnt i de foregående afsnit, er det værd at bemærke, at bestillingsprocessen hos Factor Meals er yderst brugervenlig, at ryet blandt forbrugerne er overvejende godt, og at de råvarer, der bruges, er af høj kvalitet.

Dog er der indiskutabelt også en række minusser ved måltidskasse-leverandøren, blandt andet prisniveauet, som er i den høje ende. Derudover trækker det også lidt ned i vores overordnede bedømmelse, at Factor Meals ikke er en nær så fleksibel måltidskasse-leverandør, som flere af konkurrenterne er. 

Helt konkret menes der med dette, at du hos flere af konkurrenterne kan vælge imellem endnu flere retter, når du sammensætter din måltidskasse, og at du hos disse kan bestille større mængder mad, end du kan hos Factor Meals.

Hvor om alting er, så synes vi, at Factor Meals langt henad vejen gør det rigtig fornuftigt inden for langt de fleste vigtige parametre, og særligt dig, der elsker at spise sundt, men ikke ønsker at dedikere særligt meget tid til madlavningen, vil finde Factor Meals for meget attraktiv.

4.4/5

4,4/5

Rabat:

Spar op til 1.561 kr.

Rabat:

Spar op til 1.561 kr.