Spring til indhold

Anmeldelse af
HelloFresh

HelloFresh anmeldelse
0
4.4/5
Fleksibilitet
4.5/5
Kvalitet af råvarer
4.5/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Variation
4.5/5
Pris:
4.5/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Global spiller med meget erfaring

Overskuelige opskrifter medfølger

Brugervenlig platform til bestilling

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
HelloFreshs måltidskasser

Bag HelloFresh står HelloFreshGroup, et firma, der arbejder med måltidskasser i mange forskellige lande. 

Firmaet startede med at indtage Tyskland, hvilket skete tilbage i 2011. I året efter lancerede firmaet endvidere deres service i Østrig, Holland og Storbritannien.

Siden da har virksomheden løbende ekspanderet til nye lande, og i 2020 kastede de sig altså over Danmark. 

Måltidskasse-leverandøren er derfor en af de nyere på det danske marked, men fordi HelloFreshGroup har været i gang så mange år, som tilfældet er, plages deres service ikke af nogen begynderfejl.

De er nemlig kommet med et system, der er gennemtestet og udviklet over en årrække, og det kommer virkelig den danske forbruger til gode.

Fordele

Bestilling er let og på dine præmisser

Vælg mellem over ti forskellige retter

Skarpe priser

Der medfølger altid overskuelige opskrifter

Ulemper

Nogle få kunder har oplevet, at deres måltidskasser har manglet nogle få ingredienser

Tilbyder ikke samme grad af fleksibilitet som flere af konkurrenterne

4.4/5
Nemt og hurtig - HelloFresh

Nemt og hurtig

Med denne måltidskasse kan du have middagen klar på mindre end 20 minutter. Du kan selv vælge mellem de mange forskellige retter hver uge.

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
Under 20 min.

Fordel:
Hurtige og nemme retter

Fra

32 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30%

4.4/5

Fisk og grønt

Fyld din måltidskasse med lækre retter, som består af fisk og grønt. Det bedste fra havet mikset med friske grøntsager – perfekt til dig, der gerne vil undgå kød.

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
25-40 min.

Fordel:
Lækre retter med fisk

Fra

32 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30%

4.4/5
Mest med grønt - Hellofresh

Mest med grønt

Sunde retter i denne måltidskasse med vegetariske retter fyldt med sprøde grøntsager de fleste dage. Kød eller fisk højst 2 dage om ugen. 

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
25-40 min.

Fordel:
Masser af grønt

Fra

32 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30%

4.4/5

Familievenligt

Klassiske og velkendte retter fra både ind- og udland, som alle kan lide. Du kan frit vælge de retter, du vil modtage hver uge. 

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
25-40 min.

Fordel:
Mad alle kan lide

Fra

32 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30%

4.4/5
Kaloriesmart - HelloFresh

Kaloriesmart

Smagfuld aftensmad som maksimalt indeholder 650 kalorier pr. portion. Perfekt til dig/jer, som gerne vil have styr på vægten uden at gå på kompromis med maden. 

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
25-40 min.

Fordel:
Kaloriefattig mad

Fra

32 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30%

Prisniveauet

Prisniveauet på måltidskasserne fra HelloFresh er ganske fornuftigt og befinder sig i et leje, som næppe skræmmer nogen væk. 

Hvor meget du kommer til at betale pr. portion, hvis du køber en måltidskasse hos HelloFresh, afhænger af, hvor mange dage og personer du bestiller til. Desto flere dage samt personer, jo lavere vil din gennemsnitlige portionspris være. 

Den laveste portionspris, du kan opnå, er omkring 45 kroner, mens den højeste er omkring 70 kroner.

Aktuel rabat hos HelloFresh:

Spar op til 1.153 kr. på dine første 5 måltidskasser hos HelloFresh.
Du får 30% rabat på de første 2 kasser og herefter 20% på de næste 3.

For at bruge rabatten, skal du blot bestille igennem vores link. Det gør du ved at trykke på knappen nedenfor.

Vælg mellem flere forskellige måltidskasse-kategorier

Når du bestiller en måltidskasse hos HelloFresh, kan du vælge mellem en række forskellige temaer, som du senere får mulighed for selv at tilpasse og skræddersy til dine smagsløg: 

HelloFresh temaer

Med afsæt i dit valg vil HelloFreshs system vise dig relevante retter, du kan vælge imellem senere i bestillingsforløbet.

Uanset hvilken kategori du vælger, vil du hver uge have mulighed for at vælge imellem 35 forskellige retter, når du sammensætter din måltidskasse.

Denne fleksibilitet sikrer formentlig, at du aldrig nogensinde modtager retter, du ikke kan lide.

Bestillingsprocessen er dejligt simpel

Medmindre det er første gang, du sidder foran en computer, så bliver det næppe nogen stor udfordring for dig at gennemføre bestillingsprocessen hos HelloFresh.

Dette hænger i høj grad sammen med, at brugervenligheden på HelloFreshs hjemmeside er i top, og at det – på dette site – altid fremgår tydeligt, hvilke informationer du skal afgive, og hvad disse informationer skal bruges til. 

For nye kunder består bestillingsprocessen af disse fem forskellige dele:

Ingen af disse dele er uoverskuelige, hvorfor de vil kunne klares ganske hurtigt.

Faktisk estimerer vi, at du vil kunne klare bestillingen af dine kommende måltidskasser hos HelloFresh på omkring et kvarter.

Levering direkte til din hoveddør

Hvis du er ligesom os, er det næppe fordi udsigten til at stå i kø i supermarkedet trækker specielt meget i dig, men det kan du heldigvis slippe for, hvis du bestiller mad hos HelloFresh.

Når du har valgt dine måltider og bestilt disse, skal du blot vente på, at måltidskassen bliver leveret direkte til din hoveddør. 

Kassen indeholder naturligvis alt, hvad du skal bruge, for at lave velsmagende mad, men også adskillige køleelementer, som sørger for at holde råvarerne på den rette temperatur, så de ikke bliver dårlige.

I praksis betyder det, at du ikke behøver skynde dig hjem, når buddet har været forbi med din måltidskasse fra HelloFresh, for indholdet kan sagtens tåle at vente. 

Ligeledes behøver du eller andre i din husstand heller ikke være hjemme, når kassen leveres, for den placeres som sagt blot foran  din hoveddør.

Vores egen oplevelse med HelloFresh

Her hos Godappetit.dk har vi naturligvis selv testet måltidskassen fra HelloFresh, og helt kort kan vi fortælle, at vi var meget begejstrede for indholdet, som både leverede i forhold til smag og brugervenlighed. 

Bestillingen foregik nemt på HelloFreshs hjemmeside, hvor vi valgte 5 forskellige retter. Disse blev leveret til vores dør få dage efter.

Leveringen gik helt uden problemer, og vi fik sågar tilsendt et par SMS’er med et link, så vi kunne følge med i måltidskassens rejse gennem landet, og dermed kunne sørge for at være hjemme, når kassen ankom. 

Selve indholdet var pakket i praktiske papirsposer, og det var derfor nemt at holde styr på indholdet, når vi tømte kassen og fyldte det hele på køl i køleskabet. 

Brugervenligheden er i top

Tilberedningen af retterne var HelloFresh var en sand fornøjelse. Der er virkelig gjort meget ud af brugervenligheden, så selv dem, for hvem køkkenet er en fremmed planet, vil kunne komme i mål med et vellykket og velsmagende måltid. 

I stedet for blot at pakke alle ingredienser i en bunke i kassen, har HelloFresh inddelt hvert enkelt måltid i papirsposer. Disse er udstyret med en farve, så man nemt kan finde den tilsvarende opskrift.

I papirsposen finder du alt, du skal bruge til den pågældende ret – dog med undtagelse af kød, som er pakket seperat i en anden pose. 

Den smarte indpakning gjorde, at vi ikke behøvede rode rundt efter ingredienser i køleskabet, men i stedet nemt og bekvemt havde det hele ved hånden, så vi kunne fokusere på at trylle i køkkenet. 

Nemme og velsmagende opskrifter

Selv hvis det er første gang du begiver dig ud i et køkken, vil du med stor sandsynlighed kunne kreere et velsamgende og mættende måltid med HelloFresh. 

Hver eneste opskrift er udstyret med gode forklaringer, som guider dig hele vejen igennem processen, og så er der endda geniale billeder til hvert skridt i tilberedningen, så du også visuelt får en idé om, hvad der skal ske. 

Nu er vi selv her hos Godappetit, i al beskedenhed, temmelig dygtige i et køkken, men vi vurderer dog alligevel, at de fleste uden besvær kan lave mad ud fra de smarte og brugervenlige opskrifter. 

Det smager herligt!

Brugervenlighed, bekvemmelighed og pris er én ting, men det afgørende for en måltidskasses kvalitet, hvis du spørger os, er naturligvis, at maden smager godt. Og gør den så det?

Ja, det gør den!

Vi havde høje forventinger til maden fra HelloFresh, da der var masser af rosende ord fra tidligere og nuværende kunder (mere om det lidt senere), men heldigvis blev vi ikke skuffede.

Ingen af de 5 måltider, som vi tilberedte og spiste, var kedelige eller smagsløse hverdagsretter – tværtimod oplevede vi flere retter, som vi blev enige om, sagtens kunne være “weekendmad” eller måltider, som man kunne servere for gæster en lørdag aften sammen med et glas rødvin. 

IMG_7942
Citronsteg laks med sprøde ovenbagte kartofler og broccoli

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har HelloFresh modtaget næsten 2.500 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3,8, hvilket prædikeres med stemplet ‘god’ af Trustpilot. 

50 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt HelloFresh på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens 17 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

I det følgende dykker vi ned i, hvad HelloFresh henholdsvis roses og kritiseres for af forbrugerne. 

Lad os starte med det sjove og zoome ind på, hvilke plusser forbrugerne fremhæver ved HelloFresh.

Mange forbrugere udtrykker begejstring for, hvor let det alting er med HelloFresh. Det være sig fra alt det – at bestille de måltidskasser, som man ønsker, til forhold som vedrører at kreere smagfulde retter ved hjælp af de råvarer, som kasserne indeholder.

Derudover roser mange forbrugere de medfølgende opskrifter for at være lette at forstå og følge. Sidst, men ikke mindst roses maden for at være varieret af en stor andel glade forbrugere.

Godt så… Det var de største plusser. Lad os nu kigge lidt på, hvilke vækstpunkter der fremhæves.

Rigtig ofte skyldes en dårlig anmeldelse, at en forbruger har oplevet at modtage en kasse uden alle de ingredienser, som kassen burde have indeholdt. 

Enkelte forbrugere udtrykker også utilfredshed med kvaliteten af råvarerne. Her er det dog værd at bemærke, at der også findes mange forbrugere i den anden lejr, som modsat udtrykker begejstring for kvaliteten af råvarerne.

Foruden ovenstående er et kritikpunkt hos enkelte også mængden – de mener ganske enkelt ikke, at måltidskasserne indeholder nok mad til at kunne mætte det antal personer, der er bestilt til.

Hvor mange skal man bestille til?

Hos HelloFresh kan du bestille måltidskasser i følgende størrelser: to og fire personer. 

Dette er ikke super fleksibelt, og vi kan lige så godt være ærlige og sige, at en række af konkurrenterne tilbyder væsentlig flere valgmuligheder på dette område, eksempelvis RetNemt.

Se vores anmeldelse af RetNemt her

Hvor mange dage kan du bestille til?

Når du bestiller en måltidskasse fra HelloFresh, skal den minimum indeholde tre måltider. Den maksimale kapacitet er fem måltider.

Også her halter HelloFresh i skrivende stund efter nogle af konkurrenterne, som tilbyder en væsentlig højere grad af fleksibilitet på dette område. 

Kort opsummering

HelloFresh er en relativt stor global spiller, hvad angår måltidskasser. Virksomheden har leget med i Danmark siden 2020. Takket være et gennemtestet og veludviklet system er det – på ganske kort tid – lykkes HelloFresh at etablere sig fornuftigt i vores lille andedam. 

Der er både en del godt og dårligt at sige om HelloFresh. Lad os starte med det gode.

HelloFresh fortjener ros for at have udviklet en platform, hvor bestilling af måltidskasser er yderst let og overskueligt. Derudover skal HelloFresh roses for et prisleje i den fornuftige ende.

Tilmed giver det plusser i vores bog, at forbrugerne kan vælge imellem en del forskellige retter, når de bestiller hos HelloFresh, og at der – generelt set – ses stor variation blandt de retter, som HelloFresh tilbyder. 

Det er naturligvis også rigtig positivt, at enhver HelloFresh-ret er både let og hurtig at lave, og at opskrifterne, der medfølger, altid er yderst overskuelige og læsevenlige. 

Det var vist alt det positive… Lad os så tage det negative.

I forhold til mange af konkurrenterne tilbyder HelloFresh ikke den samme grad af fleksibilitet, hvad angår måltidskassestørrelser. Både valgmulighederne for antal af personer og dage er ret så begrænsede hos HelloFresh, og det er altså en skam, synes vi. 

Derudover har nogle forbrugere desværre oplevet at modtage ufuldstændige måltidskasser, altså kasser, hvor en eller flere råvarer har manglet. Det er naturligvis rigtig irriterende, men heldigvis ikke noget, der sker særligt ofte.

Ofte stillede spørgsmål om
HelloFresh

En måltidskasse fra HelloFresh koster fra 32. kr. per portion, hvis man bestiller mad til 4 personer i 5 dage, hvilket giver en samlet pris på 644 kr. pr. uge + fragt. Hvis vi regner med 4 uger på en måned, giver det en total månedlig pris på 2.576 kr.

Ovenstående pris kræver dog en rabatkode eller at du bestiller igennem vores link her.

HelloFresh er som udgangspunkt den billigste måltidskasse på det danske marked.

Med rabat – hvilket du får, når du bestiller gennem os – ender du med en pris på 32 kr. pr. portion.

Nej, der er ingen binding hos HelloFresh. Du kan til enhver tid afmelde eller sætte dit abonnent på pause.

Det kræver dog naturligvis, at du er ude i rette tid, da det ikke er muligt at annullere en måltidskasse, som allerede er pakket og klar til at blive leveret.

Ja, nye kunder kan få gode rabatter. 

I skrivende stund kan du spare op til 1.153 kr. på dine første 5 måltidskasser. Du får 30% rabat på de to første kasser og 20% på de næste tre. 

For at få rabatten, skal du bestille igennem vores link her.

Måltidskasserne fra HelloFresh indeholder isposer, som sørger for at holde fødevarerne afkølede, så de ikke bliver dårlige. 

Hvor lang tid en kasse fra HelloFresh kan stå ude, afhænger derfor i høj grad af vejret. Er der meget varmt, vil isposerne hurtigere smelte.

Du kan dog altid forvente, at maden – under normale omstændigheder – kan holde sig et par timer.

HelloFresh bestræber sig på at levere råvarer fra lokale leverandører, når det er muligt. 

Kød og kylling er fra danske landbrug, og de fleste ingredienser vil være udvalgt baseret på deres sæson, så de smager bedre og belaster klimaet mindre.

HelloFresh udtaler selv, at det ikke er alle ingredienser, som findes i Danmark, og her benyttes i stedet europæiske leverandører.

HelloFresh logo 300x150
4.4/5

4,4/5

Rabat:

Spar op til 1.153 kr.

HelloFresh logo 300x150

Rabat:

Spar op til 1.153 kr.