Anmeldelse af HelloFresh

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Fleksibilitet
3.5/5
Kvalitet af råvarer
3/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Variation
4.5/5
Pris:
4.5/5

Global spiller med meget erfaring

Overskuelige opskrifter medfølger

Brugervenlig platform til bestilling

Uddybende anmeldelse af
HelloFreshs måltidskasser

HelloFresh anmeldelse

Bag HelloFresh står HelloFreshGroup, et firma, der arbejder med måltidskasser i mange forskellige lande. 

Firmaet startede med at indtage Tyskland, hvilket skete tilbage i 2011. I året efter lancerede firmaet endvidere deres service i Østrig, Holland og Storbritannien.

Siden da har virksomheden løbende ekspanderet til nye lande, og i 2020 kastede de sig altså over Danmark. 

Måltidskassen er derfor en af de nyere på det danske marked, men fordi HelloFreshGroup har været i gang så mange år, som tilfældet er, plages deres service ikke under nogen begynderfejl.

De er nemlig kommet med et system, der er gennemtestet og udviklet over en årrække, og det kommer virkelig den danske forbruger til gode.

Fordele

Bestilling er let og på dine præmisser

Vælg mellem over ti forskellige retter

Skarpe priser

Der medfølger altid overskuelige opskrifter

Ulemper

Nogle få kunder har oplevet, at deres måltidskasser har manglet nogle få ingredienser

Tilbyder ikke samme grad af fleksibilitet som flere af konkurrenterne

Prisniveauet

Prisniveauet på måltidskasserne fra HelloFresh er ganske fornuftigt og befinder sig i et leje, som næppe skræmmer nogen væk. 

Hvor meget du kommer til at betale pr. portion, hvis du køber en måltidskasse hos HelloFresh, afhænger af, hvor mange dage og personer du bestiller til. Desto flere dage samt personer, jo lavere vil din gennemsnitlige portionspris være. 

Den laveste portionspris, du kan opnå, er omkring 45 kroner, mens den højeste er omkring 70 kroner.

Vælg mellem fire forskellige måltidskasse-kategorier

Når du bestiller en måltidskasse hos HelloFresh, kan du vælge mellem følgende fire forskellige kategorier: 

Med afsæt i dit valg vil HelloFreshs system vise dig relevante retter, du kan vælge imellem senere i bestillingsforløbet.

Uanset hvilken kategori du vælger, vil du hver uge have mulighed for at vælge imellem 15 forskellige retter, når du sammensætter din måltidskasse.

Denne fleksibilitet sikrer formentlig, at du aldrig nogensinde modtager retter, du ikke kan lide.

Bestillingsprocessen er dejligt simpel

Medmindre det er første gang, du sidder foran en computer, så bliver det næppe nogen stor udfordring for dig at gennemføre bestillingsprocessen hos HelloFresh.

Dette hænger i høj grad sammen med, at brugervenligheden på HelloFreshs hjemmeside er i top, og at det – på dette site – altid fremgår tydeligt, hvilke informationer du skal afgive, og hvad disse informationer skal bruges til. 

For nye kunder består bestillingsprocessen af disse fem forskellige dele:

Ingen af disse dele er uoverskuelige, hvorfor de vil kunne klares ganske hurtigt.

Faktisk estimerer vi, at du vil kunne klare bestillingen af dine kommende måltidskasser hos HelloFresh på omkring et kvarter.

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har HelloFresh modtaget næsten 2.500 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3,8, hvilket prædikeres med stemplet ‘god’ af Trustpilot. 

50 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt HelloFresh på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens 17 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

I det følgende dykker vi ned i, hvad HelloFresh henholdsvis roses og kritiseres for af forbrugerne. 

Lad os starte med det sjove og zoome ind på, hvilke plusser forbrugerne fremhæver ved HelloFresh.

Mange forbrugere udtrykker begejstring for, hvor let det alting er med HelloFresh. Det være sig fra alt det – at bestille de måltidskasser, som man ønsker, til forhold som vedrører at kreere smagfulde retter ved hjælp af de råvarer, som kasserne indeholder.

Derudover roser mange forbrugere de medfølgende opskrifter for at være lette at forstå og følge. Sidst, men ikke mindst roses maden for at være varieret af en stor andel glade forbrugere.

Godt så… Det var de største plusser. Lad os nu kigge lidt på, hvilke vækstpunkter der fremhæves.

Rigtig ofte skyldes en dårlig anmeldelse, at en forbruger har oplevet at modtage en kasse uden alle de ingredienser, som kassen burde have indeholdt. 

Enkelte forbrugere udtrykker også utilfredshed med kvaliteten af råvarerne. Her er det dog værd at bemærke, at der også findes mange forbrugere i den anden lejr, som modsat udtrykker begejstring for kvaliteten af råvarerne.

Foruden ovenstående er et kritikpunkt hos enkelte også mængden – de mener ganske enkelt ikke, at måltidskasserne indeholder nok mad til at kunne mætte det antal personer, der er bestilt til.

Hvor mange skal man bestille til?

Hos HelloFresh kan du bestille måltidskasser i følgende størrelser: to og fire personer. 

Dette er ikke super fleksibelt, og vi kan lige så godt være ærlige og sige, at en række af konkurrenterne tilbyder væsentlig flere valgmuligheder på dette område, eksempelvis RetNemt.

Se vores anmeldelse af RetNemt her

Hvor mange dage kan du bestille til?

Når du bestiller en måltidskasse fra HelloFresh, skal den minimum indeholde tre måltider. Den maksimale kapacitet er fem måltider.

Også her halter HelloFresh i skrivende stund efter nogle af konkurrenterne, som tilbyder en væsentlig højere grad af fleksibilitet på dette område. 

Kort opsummering

HelloFresh er en relativt stor global spiller, hvad angår måltidskasser. Virksomheden har leget med i Danmark siden 2020. Takket være et gennemtestet og veludviklet system er det – på ganske kort tid – lykkes HelloFresh at etablere sig fornuftigt i vores lille andedam. 

Der er både en del godt og dårligt at sige om HelloFresh. Lad os starte med det gode.

HelloFresh fortjener ros for at have udviklet en platform, hvor bestilling af måltidskasser er yderst let og overskueligt. Derudover skal HelloFresh roses for et prisleje i den fornuftige ende.

Tilmed giver det plusser i vores bog, at forbrugerne kan vælge imellem en del forskellige retter, når de bestiller hos HelloFresh, og at der – generelt set – ses stor variation blandt de retter, som HelloFresh tilbyder. 

Det er naturligvis også rigtig positivt, at enhver HelloFresh-ret er både let og hurtig at lave, og at opskrifterne, der medfølger, altid er yderst overskuelige og læsevenlige. 

Det var vist alt det positive… Lad os så tage det negative.

I forhold til mange af konkurrenterne tilbyder HelloFresh ikke den samme grad af fleksibilitet, hvad angår måltidskassestørrelser. Både valgmulighederne for antal af personer og dage er ret så begrænsede hos HelloFresh, og det er altså en skam, synes vi. 

Derudover har nogle forbrugere desværre oplevet at modtage ufuldstændige måltidskasser, altså kasser, hvor en eller flere råvarer har manglet. Det er naturligvis rigtig irriterende, men heldigvis ikke noget, der sker særligt ofte.