Spring til indhold

Oversigt over slanke måltidskasser

Herunder følger en oversigt over de bedste leverandører af måltidskasser, som er målrettet dem, som gerne vil tabe sig ved at spise kalorielette og sunde måltider.

Via oversigten kan du finde informationer om pris, mulig rabat, tilberedningstid samt meget, meget mere. 

I det følgende optræder der affiliate-links/kommercielle links. 

4.3/5

HelloFresh giver dig mulighed for at vælge imellem et hav af lækre opskrifter – herunder også den slags, som de kalder for ‘kaloriesmart‘.

Fælles for de ‘kaloriesmarte’ retter er, at der altid er færre end 650 kalorier per måltid.

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar op til 725 kr.

Fra

30 kr.

per portion

4.1/5

Hos Aarstiderne finder du ‘500kaloriekassen‘, som indeholder energireducerede, velsmagende og varierede aftenmåltider.

Selvom der er sparet på kalorierne, kan du sagtens forvente at blive dejligt mæt! 

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30% på din første bestilling.

Fra

45 kr.

per portion

3.5/5

Bestiller du ‘vægttabspakken‘ fra SundTakeaway, skal du ikke spekulere i hverken morgen-, middags-, eller aftensmad – alle tre måltider er nemlig pakket og klar til at blive lunet. 

Du får tilmed også et dagligt mellemmåltid til den lette sult. 

Tilbud:
25% rabat på første måltidskasse.

Fra

40 kr.

per portion

3.5/5

Det er ernæringseksperter, som står bag indholdet i måltidskasserne fra Mydietpal, og du kan derfor være sikker på, at du får den næring, din krop har brug for. 

Det betyder også, at du ikke får for mange kalorier indenbords, hvis du vælger at bestille hos denne leverandør.

Tilbud:
12% rabat til nye kunder.

Fra

64 kr.

per portion

FAQ – Slanke måltidskasser

Måltidskasser er perfekte til vægttab

Der kan være mange grunde til, at du har svært ved at tabe dig, men vælger du at bestille en slankekasse fra en af ovenstående leverandører, bliver det med sikkerhed nemmere.

Med en slankekasse skal du nemlig ikke selv planlægge ugens måltider, ligesom du også slipper for at tælle kalorier – alt det arbejde er nemlig gjort for dig på forhånd.

Derudover slipper du også for at handle ind, for samtlige ingredienser og råvarer ligger klar i måltidskassen, som leveres direkte til din dør. 

Vælger du en slanke måltidkasse med færdigretter – fx Mydietpal, SundTakeaway eller Måltidsboxen – slipper du helt og aldeles for at stå i køkkenet, da disse retter blot skal varmes inden servering. Nemmere bliver det ikke!

Slankemad behøver ikke være kedelig

Hvis du er en smule ligesom os, tænker du sikkert ikke på et festmåltid, når du hører ordet slankemad. Fedtfattig mad forbindes ofte med lidt kedelig og smagløs mad, som ikke rigtigt mætter. 

Sådan behøver det dog langt fra være, hvis blot man laver de rigtige retter, tilbereder maden korrekt og bruger de rette råvarer. Men det kan alt sammen være besværligt og hårdt arbejde, så det orker man sjældent i længden. 

Bestiller du fedtfattig og kalorielet mad fra en af ovenstående leverandører, tør vi dog godt garantere dig, at det ikke bliver ord som ‘kedelig’ og ‘smagløs’, som du kommer til at beskrive maden med. Der er nemlig for de flestes tilfælde brugt timevis med at eksperimentere med slankeretter, så disse kan hamle op med klassisk og almindelig mad. 

Hvordan fungerer måltidskasser med slankemad?

Er du ikke helt sikker på, hvordan det fungerer med måltidskasser, kan du her få et indblik i processen fra bestilling til du modtager din mad:

  1. Du vælger en forhandler af måltidskasser (se vores oversigt her på siden) og finder vej til deres site.
  2. Da der ofte findes mere end én type af måltidskasser hos de enkelte forhandlere, skal du vælge den, som passer bedst til dine behov. 
  3. Herefter skal du oplyse, hvor mange personer der skal være mad til samt hvor mange dage.
  4. Nu skal du udfylde felterne med oplysninger om dig selv, så kassen kan leveres til din adresse, ligesom du det også er nu, du skal betale for kassen.
  5. Nu læner du dig tilbage i sofaen, tænder for Netflix og venter på dagen, hvor fragtbilen bakker ind i din indkørsel og leverer måltidskassen til dig. Præcis hvordan leveringen foregår kan variere lidt fra forhandler til forhandler.
  6. Du tager nu kassen med ind, pakker den op og stiller de temperaturfølsomme råvarer i køleskabet.
  7. Til slut skal maden laves. Der medfølger altid opskrifter til råvarerne, så du nemt kan lave et velsmagende måltid. I nogle måltidskasser er maden allerede tilberedt, så her skal du blot opvarme maden inden servering.