Spring til indhold

Anmeldelse af
BetterFeast

(tidligere Sundtakeaway)

0
3.8/5
Fleksibilitet
3.5/5
Kvalitet af råvarer
4/5
Ry blandt forbrugerne
4.2/5
Variation
4/5
Pris:
3.5/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Perfekt til dig, der ikke gider bruge lang tid i køkkenet

Maden er lynhurtigt klar

Mulighed for at få alle dagens måltider i måltidskassen

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
BetterFeasts måltidskasser

Better Feast logo

BetterFeast er en måltidskasse-service med stort fokus på sundhed. Hos BetterFeast vil du derfor støde på råvarer, som formentlig er væsentlig sundere end de råvarer, du vil finde i mange af konkurrenternes måltidskasser.

På det samlede marked består mange måltidskasser af ingredienser samt opskrifter, men sådan er det ikke hos BetterFeast . Her består måltidskasserne i stedet for af retter, som allerede er forberedt og tilberedt, hvorfor det eneste, du skal gøre som BetterFeast -kunde, er at opvarme de retter, du modtager. Og nå ja, og så naturligvis spise dem.

BetterFeast tilbyder en række forskellige måltidskasseløsninger, hvilket vi dykker dybere ned i senere. Deres service udbydes i hele Danmark, så uanset om du er bosat i Skagen eller i Gedser-Odde, vil du kunne få leveret fine måltidskasser fra BetterFeast.

Fordele

Perfekt løsning til dig, der ønsker lette, sunde måltider

Flere fine valgmuligheder

Benytter gode råvarer

Ulemper

Nogle forbrugere mener ikke, at kvalitet matcher pris

Byder ikke på samme grad af fleksibilitet som flere af konkurrenterne

3.8/5
familiekassen sundtakeaway

Familiekassen

Lækker måltidskasse med god variation. Samtlige retter leveres færdigtilberedte, så det eneste du skal gøre, er at opvarme og servere maden.

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
2-30 min.

Fordel:
Mad leveres færdiglavet

Fra

31 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

3.8/5
Vægttabskassen - Sundtakeaway

Vægttabskassen

Få hjælp til at tabe dig med Vægttabskassen, som indeholder lækre kaloriefattige måltider til både morgen, middag og aften.

Mad til:
5 dage

Tilberedningstid:
2-30 min.

Fordel:
3 måltider om dagen

Fra

50 kr.

per portion

Tilbud:
Ingen tilbud i øjeblikket

3.8/5
Hverdagskassen - Sundtakeaway

Hverdagskassen

I Hverdagskassen finder du sunde og varierede aften- og mellemmåltider, som kun skal varmes op – maden leveres nemlig færdigtilberedt. 

Mad til:
5 dage

Tilberedningstid:
2-30 min.

Fordel:
Mad leveres færdiglavet

Fra

103 kr.

per portion

Tilbud:
Ingen tilbud i øjeblikket

Aktuel rabat hos BetterFeast :

Få 25% rabat på din første familiekasse fra BetterFeast.

For at bruge rabatten, skal du blot bestille igennem vores link. Det gør du ved at trykke på knappen nedenfor.

Vores egen oplevelse med BetterFeast

For at kunne give en retvisende og troværdig vurdering af måltidskassen fra BetterFeast har vi naturligvis selv haft fingrene i en. Uden at trække spændingen, kan vi afsløre, at vi er ganske begejstrede, tilfredse og mætte!

I det følgende vil vi dykkere nærmere ned i, hvad der fungerede godt, og hvor der var plads til forbedringer. På billedet nedenfor kan du se indholdet af vores måltidskasse med mad til to personer i fem dage.

Problemfri levering direkte til døren

Vi kan med glæde meddele, at leveringen af måltidskassen forløb nøjagtigt som den skulle. Kassen blev leveret med DAO i løbet af natten, og stod klar foran hoveddøren da vi stod op. 

Kassen indeholder blandt andet smarte køleelementer, som sørger for, at maden kan holde sig kølig i en periode, så denne ikke bliver dårlig, hvis du er sen til at pakke kassen ud. 

Selvom der ikke var en finger at sætte på leveringen, var vi en smule skuffede over, at der var relativt lang leveringstid. Vi kunne tidligst modtage den første måltidskasse flere uger efter bestillingen. Undertegnede er ikke det mest strukturerede menneske i verdenen, og derfor er det som regel et plus, hvis man kan bestille en måltidskasse med relativt kort varsel.

Du får velsmagende mad med minimal indsats

Et af de altoverskyggende argumenter for at vælge BetterFeast fremfor en af de mange andre leverandørere af måltidskasser er, at du på blot 20-30 minutter kan få lækker og velsmagende mad på tallerkenen uden du behøver gøre andet end at varme maden.

Måltidskassen fra BetterFeast indeholder nemlig færdigtilberedt mad. “Det hedder altså færdigretter!”, vil nogen så sige, hvilket er helt korrekt. Det er dog helt bevidst, vi undgår at bruge betegnelsen ‘færdigret’, for det leder som regel tankerne hen på et kedeligt frossent måltid fra frysedisken i det lokale supermarked, og det er ikke en fair sammenligning.

Gastronomisk er maden fra BetterFeast niveauer over en kedelig frysepizza eller frossen lasagne, men alligevel er tilberedningen stort set ligeså nem. 

Al maden kommer færdigtilberedt, så i de fleste tilfælde skal du blot varme maden og anrette den på en tallerken, og så er der aftensmad.

Pakket i praktiske bakker

Alt indholdet i måltidskassen fra BetterFeast er pakket i små sorte plastikbakker, som godt nok ikke er super miljøvenlige, men som til gengæld er vildt smarte og praktiske. 

Først og fremmest er bakkerne nemme at opbevare og stable i køleskabet – det lykkedes os faktisk at få plads til fem dages mad på blot én hylde i vores normalstørrelse køleskab. 

Derudover gør bakkerne også, at det er nemt at holde styr på retterne og finde disse frem, når maden skal tilberedes. 

De dele af maden, som skal varmes, kan tilmed blive det i bakkerne, som tåler både mikroovn og almindelig ovn. Vi var overraskede over, hvordan ALT maden kunne laves i de små bakker – blandt andet også ris, som blot skulle have lidt vand og så en tur i ovnen.

På emballagen af hver bakke finder du diverse informationer, herunder også “opskriften” på den pågældende ret.

Prisniveauet

De fleste måltidskasser fra BetterFeast befinder sig prismæssigt i den dyre ende.

Dog kan prisen på BetterFeasts familiekasse sagtens konkurrere prismæssigt med konkurrenternes tilsvarende.

Forklaringen på, at priserne på BetterFeasts måltidskasser – generelt set – befinder sig i den høje ende, skal blandt andet findes i de råvarer, som BetterFeast benytter.

Disse råvarer er nemlig af virkelig, virkelig høj kvalitet, og som bekendt koster kvalitet altså altid lige lidt ekstra. 

Vælg mellem fire forskellige måltidskasser

Hos BetterFeast kan du vælge mellem følgende fire forskellige måltidskasser:

Som du kan se, er der rigtig mange forskellige muligheder med BetterFeast.

Eksempelvis byder de på måltidskasser, hvor du både kan få morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider, hvilket er ganske unikt. 

Sædvanligvis fokuserer de fleste måltidskasse-leverandører nemlig udelukkende på aftensmad.

Derudover er det værd at bemærke, at BetterFeast har skræddersyet et par kasser til dig, der gerne vil tabe dig, hvilket gør BetterFeast til et populært valg hos mange i månederne op til sommeren.

Simpel bestillingsproces

Bestillingsprocessen hos BetterFeast er ganske simpel. Bestillingsformularerne er dog ikke helt så visuelt lækre som hos en række af konkurrenterne, men det overlever du nok.

Det vigtigste er nu engang, at processen er let, og at den mad, du bestiller, er hamrende lækker.

Det første step i bestillingsprocessen er, at du skal vælge mellem de fire måltidskasse-kategorier, som vi tidligere har berørt. 

Kan du ikke huske dem, kan vi lige repetere disse:

– Vægttabskassen
– Hverdagskassen
– Familiekassen
– Bootcamp.

Når du har valgt, hvilken kasse du ønsker, føres du til en side, hvor du skal fortælle afgive en række yderligere informationer, som varierer, alt efter hvilken kasse du har valgt.

Nogle informationer går dog – uanset valg – ofte igen, og disse vedrører, hvor mange personer du ønsker at bestille mad til, og i hvilken uge du ønsker at modtage din første måltidskasse.

Når du har givet ovenstående instrukser, føres du til en ny side, hvor du blandt andet skal indtaste betalingsoplysninger samt oplysninger om din ønskede leveringsadresse.

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har BetterFeast modtaget næsten 400 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3,7, hvilket prædikeres med ‘middel’ af Trustpilot. 

51 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt BetterFeast på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens 11 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

I det følgende dykker vi ned i, hvad BetterFeast henholdsvis roses og kritiseres for af forbrugerne. 

Lad os starte med det sjove og zoome ind på, hvad de glade forbrugere fremhæver som fordele og styrker ved BetterFeast.

En række forbrugere roser BetterFeast for kvaliteten af de retter, som måltidskasserne indeholder. De betegnes som både smagefulde og lækre.

Derudover pointerer mange i rosende vendinger, at maden er sund, og at de er lykkedes med at tabe lidt overflødige kilo, efter de blev abonnenter på BetterFeasts måltidskasser.

Godt så…

Det var de – ifølge forbrugerne – største plusser ved BetterFeast. Lad os nu kigge lidt på de negative oplevelser, som nogle forbrugere har haft.

En række forbrugere er desværre ikke blæst bagover af retternes kvalitet og fortæller, at de ganske enkelt ikke lever op til deres forventninger.

Derudover er der også nogle, der savner variation i maden. De mener, at mange af retterne smager lidt for ens.

Hvor mange kan man bestille til?

BetterFeasts måltidskasser fås i forskellige størrelser.

De mindste kasser indeholder mad til to personer, mens de største indeholder mad nok til fem personer.

Hvor mange dage kan du bestille til?

Det laveste antal dage, du kan bestille mad til via BetterFeast, er tre dage, mens det højeste antal er fem dage.

Som bemærket tidligere byder BetterFeast på en række måltidskasser, der dækker både morgen-, middags- og aftensmad. Ønsker du kun at få aftensmaden via måltidskasserne, kan dette dog også sagtens lade sig gøre.

Kort opsummering

BetterFeast er en fin løsning til dig, der ønsker at leve sundt, og som måske gerne vil tabe sig lidt.

BetterFeasts måltidskasser adskiller sig fra en del af konkurrenterne, da disse kasser indeholder retter, der blot skal varmes, og ikke ingredienser til at lave forskellige retter. Dette har både fordele og ulemper.

Forbrugerne er semibegejstrede for BetterFeast. Nogle finder retterne yderst smagfulde og lækre, mens andre synes, at maden ikke er varieret nok. 

BetterFeasts måltidskasser befinder sig prismæssigt på et højere niveau en del af konkurrenternes, hvilket – ifølge BetterFeast selv – i høj grad skyldes, at de bruger råvarer af ekstraordinært høj kvalitet.

BetterFeast byder på en række forskellige måltidskasser og er nogenlunde fleksible, hvad angår indhold, antal personer, der kan bestilles til, og antal dage. De er dog langt fra de mest fleksible på markedet.

Better Feast logo
3.8/5

3,8/5

Rabat:

Spar 25 % på den første kasse

Better Feast logo

Rabat:

Spar 25 % på den første kasse