Anmeldelse af SundTakeaway

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Fleksibilitet
3.5/5
Kvalitet af råvarer
4/5
Ry blandt forbrugerne
3.5/5
Variation
3/5
Pris:
3.5/5

Perfekt til dig, der vil tabe dig et par kg

Maden er lynhurtigt klar

Mulighed for at få alle dagens måltider i måltidskassen

Uddybende anmeldelse af
Sundtakeaways måltidskasser

SundTakeaway er en måltidskasse-service med stort fokus på sundhed. Hos SundTakeaway vil du derfor støde på råvarer, som formentlig er væsentlig sundere end de råvarer, du vil finde i mange af konkurrenternes måltidskasser.

På det samlede marked består mange måltidskasser af ingredienser samt opskrifter, men sådan er det ikke hos SundTakeaway. Her består måltidskasserne i stedet for af retter, som allerede er forberedt og tilberedt, hvorfor det eneste, du skal gøre som SundTakeaway-kunde, er at opvarme de retter, du modtager. Og nå ja, og så naturligvis spise dem.

SundTakeaway tilbyder en række forskellige måltidskasseløsninger, hvilket vi dykker dybere ned i senere. Deres service udbydes i hele Danmark, så uanset om du er bosat i Skagen eller i Gedser-Odde, vil du kunne få leveret fine måltidskasser fra SundTakeaway.

Fordele

Perfekt løsning til dig, der ønsker lette, sunde måltider

Flere fine valgmuligheder

Benytter gode råvarer

Ulemper

Nogle forbrugere mener ikke, at kvalitet matcher pris

Byder ikke på samme grad af fleksibilitet som flere af konkurrenterne

Prisniveauet

De fleste måltidskasser fra SundTakeaway befinder sig prismæssigt i den dyre ende.

Dog kan prisen på SundTakeaways familiekasse sagtens konkurrere prismæssigt med konkurrenternes tilsvarende.

Forklaringen på, at priserne på SundTakeaways måltidskasser – generelt set – befinder sig i den høje ende, skal blandt andet findes i de råvarer, som SundTakeaway benytter.

Disse råvarer er nemlig af virkelig, virkelig høj kvalitet, og som bekendt koster kvalitet altså altid lige lidt ekstra. 

Vælg mellem fire forskellige måltidskasser

Hos SundTakeaway kan du vælge mellem følgende fire forskellige måltidskasser:

Som du kan se, er der rigtig mange forskellige muligheder med SundTakeaway.

Eksempelvis byder de på måltidskasser, hvor du både kan få morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider, hvilket er ganske unikt. 

Sædvanligvis fokuserer de fleste måltidskasse-leverandører nemlig udelukkende på aftensmad.

Derudover er det værd at bemærke, at SundTakeaway har skræddersyet et par kasser til dig, der gerne vil tabe dig, hvilket gør SundTakeaway til et populært valg hos mange i månederne op til sommeren.

Simpel bestillingsproces

Bestillingsprocessen hos SundTakeaway er ganske simpel. Bestillingsformularerne er dog ikke helt så visuelt lækre som hos en række af konkurrenterne, men det overlever du nok.

Det vigtigste er nu engang, at processen er let, og at den mad, du bestiller, er hamrende lækker.

Det første step i bestillingsprocessen er, at du skal vælge mellem de fire måltidskasse-kategorier, som vi tidligere har berørt. 

Kan du ikke huske dem, kan vi lige repetere disse:

– Vægttabskassen
– Hverdagskassen
– Familiekassen
– Bootcamp.

Når du har valgt, hvilken kasse du ønsker, føres du til en side, hvor du skal fortælle afgive en række yderligere informationer, som varierer, alt efter hvilken kasse du har valgt.

Nogle informationer går dog – uanset valg – ofte igen, og disse vedrører, hvor mange personer du ønsker at bestille mad til, og i hvilken uge du ønsker at modtage din første måltidskasse.

Når du har givet ovenstående instrukser, føres du til en ny side, hvor du blandt andet skal indtaste betalingsoplysninger samt oplysninger om din ønskede leveringsadresse.

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har SundTakeaway modtaget næsten 400 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3,7, hvilket prædikeres med ‘middel’ af Trustpilot. 

51 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt SundTakeaway på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens 11 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

I det følgende dykker vi ned i, hvad SundTakeaway henholdsvis roses og kritiseres for af forbrugerne. 

Lad os starte med det sjove og zoome ind på, hvad de glade forbrugere fremhæver som fordele og styrker ved SundTakeaway.

En række forbrugere roser SundTakeaway for kvaliteten af de retter, som måltidskasserne indeholder. De betegnes som både smagefulde og lækre.

Derudover pointerer mange i rosende vendinger, at maden er sund, og at de er lykkedes med at tabe lidt overflødige kilo, efter de blev abonnenter på SundTakeaways måltidskasser.

Godt så…

Det var de – ifølge forbrugerne – største plusser ved SundTakeaway. Lad os nu kigge lidt på de negative oplevelser, som nogle forbrugere har haft.

En række forbrugere er desværre ikke blæst bagover af retternes kvalitet og fortæller, at de ganske enkelt ikke lever op til deres forventninger.

Derudover er der også nogle, der savner variation i maden. De mener, at mange af retterne smager lidt for ens.

Hvor mange kan man bestille til?

SundTakeaways måltidskasser fås i forskellige størrelser.

De mindste kasser indeholder mad til to personer, mens de største indeholder mad nok til fem personer.

Hvor mange dage kan du bestille til?

Det laveste antal dage, du kan bestille mad til via SundTakeaway, er tre dage, mens det højeste antal er fem dage.

Som bemærket tidligere byder SundTakeaway på en række måltidskasser, der dækker både morgen-, middags- og aftensmad. Ønsker du kun at få aftensmaden via måltidskasserne, kan dette dog også sagtens lade sig gøre.

Kort opsummering

SundTakeaway er en fin løsning til dig, der ønsker at leve sundt, og som måske gerne vil tabe sig lidt.

SundTakeaways måltidskasser adskiller sig fra en del af konkurrenterne, da disse kasser indeholder retter, der blot skal varmes, og ikke ingredienser til at lave forskellige retter. Dette har både fordele og ulemper.

Forbrugerne er semibegejstrede for SundTakeaway. Nogle finder retterne yderst smagfulde og lækre, mens andre synes, at maden ikke er varieret nok. 

SundTakeaways måltidskasser befinder sig prismæssigt på et højere niveau en del af konkurrenternes, hvilket – ifølge SundTakeaway selv – i høj grad skyldes, at de bruger råvarer af ekstraordinært høj kvalitet.

SundTakeway byder på en række forskellige måltidskasser og er nogenlunde fleksible, hvad angår indhold, antal personer, der kan bestilles til, og antal dage. De er dog langt fra de mest fleksible på markedet.