Spring til indhold

Oversigt over leverandører af sunde måltidskasser

Herunder følger en oversigt over de bedste leverandører af sunde måltidskasser. Oversigten indeholder oplysninger om pris, tilberedningstid, rabat og meget, meget mere. 

I det følgende optræder der affiliate-links/kommercielle links. 

3.5/5

Mad til:
2-5 personer

Antal dage:
3-5

Tilberedningstid:
2-30 min.

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25% rabat på første måltidskasse.

Fra

40 kr.

per portion

4.1/5

Mad til:
1-5 personer

Antal dage:
1-5

Tilberedningstid:
Fra 10 min.

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30% på din første bestilling.

Fra

45 kr.

per portion

4.1/5

Mad til:
1-5 personer

Antal dage:
1-4

Tilberedningstid:
30 min.

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25% på de første 3 måltidskasser.

Fra

49 kr.

per portion

3.5/5

Mad til:
1-10 personer

Antal dage:
3-7

Tilberedningstid:
Ingen

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 12% rabat til nye kunder.

Fra

64 kr.

per portion

4.1/5

Mad til:
Fra 1 person

Antal dage:
Fra 1 dag

Tilberedningstid:
10 min.

Tilbud:
20% rabat med koden: DA20

Fra

27 kr.

per portion

4.4/5

Mad til:
2-6 personer

Antal dage:
1-5

Tilberedningstid:
30 min.

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30 % på de første to leveringer for nye kunder.

Fra

35 kr.

per portion

FAQ – Sunde måltidskasser

Hvilke sunde måltidskasser er de bedste?

Umiddelbart er det umuligt at svare entydigt på dette spørgsmål, da det kan være meget subjektivt, hvad man anser som værende de bedste sunde måltidskasser. 

Ens behov og forventninger spiller nemlig en stor rolle i den henseende. Derfor handler det i høj grad om for dig at finde den måltidskasse-leverandør, der tilgodeser dine behov og ønsker bedst muligt.

Hvordan gør du så det? En god begyndelse kunne være at læse vores dybdegående anmeldelser af de forskellige leverandører, der byder på sunde måltidskasser. Disse anmeldelser kan du tilgå lidt længere oppe på sitet. 

Højt bundniveau

En positiv ting er, at det generelle niveau blandt leverandørerne af sunde måltidskasser er jævnt højt. Derfor kan du da også vide dig ganske sikker på ikke at få leveret katten i sækken, uanset hvilken måltidskasse-løsning du giver chancen. 

Når det er sagt, så mener vi dog stadigvæk, at du bør sætte dig grundigt ind i de forskellige muligheder, markedet byder på. Dette vil nemlig uomtvisteligt højne dine chancer for at få en eminent oplevelse med dit møde med sunde måltidskasser.

Vores top 3

Hos Godappetit.dk har vi anmeldt og bedømt et utal forskellige måltidskasser med afsæt i følgende kriterier: Fleksibilitet, kvalitet af råvarer, ry blandt forbrugerne, variation og pris.

De leverandører, der leverer sunde måltidskasser, har naturligvis også været igennem bedømmelsesmøllen, og ud fra vores karaktergivning ser top 3 over disse ud som følger:

Aarstiderne (4,5 stjerner)
RetNemt (4,4 stjerner)
Bonzo (4,1 stjerner). 

Disse tre løsninger kan vi derfor i den grad blåstemple. Vi vil dog også rigtig gerne fremhæve SundTakeaway, når det kommer til sunde måltidskasser.

SundTakeways måltidsordning har godt nok blot opnået 3,5 i samlet karakter hos os, hvilket selvsagt ikke er overvældende. Når vi alligevel ønsker at fremhæve denne måltidsordning, skyldes det, at SundTakeaway er specialiserede inden for sunde måltider, hvorfor der – hos denne ordning – virkelig er noget at komme efter for dig, der ønsker en sund livsstil og/eller et vægttab. 

Hvad er priserne på sunde måltidskasser?

Som du kan se, er der heldigvis en del leverandører af sunde måltidskasser. Det brede udbud er rigtig godt i forhold til at sikre et højt konkurrenceniveau forhandlerne imellem, noget, der rigtig ofte influerer positivt på priserne set i et kundemæssigt perspektiv. 

Ovenstående har også været tilfældet for priserne på sunde måltidskasser, der – særligt grundet konkurrencen – er blevet presset ned på et niveau, hvor langt de fleste kan være med. 

Samtlige leverandører byder på sunde måltidskasser i forskellige størrelser, og ikke så overraskende varierer priserne efter, hvor mange dage og personer du ønsker at bestille til. 

Som regel vil prisen pr. måltid befinde sig i følgende interval: 33-70 kroner, når du bestiller en sund måltidskasse hos en af de leverandører, vi anbefaler.

Fordele og ulemper ved en måltidskasse-løsning

Hvis du synes, det er svært endegyldigt at tage en beslutning om, hvorvidt du skal give en sund måltidskasse chancen eller ej, er et rigtig god tip at lave en liste med fordele og ulemper ved en måltidskasse-løsning.

På den måde får du nemlig et rigtig godt overblik over, hvad du henholdsvis taber og vinder ved at give en sådan løsning chancen.

Ikke nogen dårlig idé, vel?

Nej, det synes vi heller ikke, og netop derfor har vi faktisk allerede lavet denne liste for dig:

Fordele

Færre bekymringer

Du sparer en masse tid

Ikke meget madspild

Du får lov at prøve en masse forskellige retter

Mange løsninger er ganske prisvenlige

Stort udbud og et konkurrencepræget marked, der får udbyderne til at oppe sig

Ulemper

I nogle tilfælde kan du risikere at få retter, du ikke kan lide

Du kan være uheldig, at der er problemer med en leverance

Hvis din familie er større end seks personer, er der ikke særligt mange muligheder for dig.