Spring til indhold

Om os

Godappetit.dk er en portal, der først og fremmest ønsker at vejlede danskerne omkring danske måltidskasse-løsninger.

Markedet for måltidskasser i Danmark er eksploderet de seneste år og er fortsat i vækst.

Det tiltagende antal af måltidskasse-løsninger har ført til et – nærmest uoverskueligt – marked for uindviede, og i dag bakser mange forbrugere med at finde frem til den – for dem – perfekte måltidskasse-løsning.

Det er dog forbrugere, som ikke har visiteret Godappetit.dk.

Hos os finder du nemlig al den information, du har brug for, for at vælge den – for dig – rette måltidskasse.

Blandt andet finder du på vores portal overskuelige oversigter over forskellige måltidskasse-leverandører inddelt efter kategorier.

Derudover finder du også anmeldelser af de mest populære danske måltidskasse-services.

Vi håber og tror på, at vores indhold bevirker, at du finder den måltidskasse-løsning, der bedst muligt imødekommer dine ønsker og behov. Hvis vi tager fejl, så fortæl også gerne, hvordan vi kan gøre tingene bedre, på info@godappetit.dk.

Foruden at operere i Danmark hjælper vi også tyskerne med valget af måltidskasser. Dette sker på Kochboxcheck.de.

Hvem står bag?

Os, der står Godappetit.dk, hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou.

Vi har meget erfaring med at udvikle sammenligningsportaler a la denne, hvor et segment kan finde den viden og de informationer, som segmentet har brug for, for at kunne træffe et oplyst valg af en service eller lignende.

En række eksempler på andre sammenligningsportaler, som vi står bag, er:

Jesper Nørskov Jensen
Casper
Casper Ellam Schou

Vores forretningsmodel

Vores forretningsmodel er således, at vi tjener penge på noget, der kaldes henvisningskommissioner. Med andre ord betyder det, at vi tjener penge, når vi sender en besøgende videre til en måltidskasse-leverandør, som vedkommende tegner et abonnement hos. 

Selvom vores site har et kommercielt islæt, er vores primære fokus stadigvæk på at rådgive så godt som muligt og levere en sublim brugeroplevelse, og denne leveres – ifølge os – udelukkende, hvis bedømmelser og beskrivelser af diverse måltidskasser er retvisende og reelle. Derfor lader vi aldrig de kommercielle interesser styre vores indhold i en – for forbrugerne – uhensigtsmæssig retning. Vi vil nemlig være folkets primære kilde til information til om måltidskasser, og hvis det skal lykkes, er det vigtigt, at vi er ærlige, oprigtige og reelle.

Det betyder også, at hvis der er grund til at kritisere en måltidskasse-løsning, så gør vi altså det, uanset hvor god en økonomisk aftale, som vi måtte have med den pågældende måltidskasse-leverandør.

Et yderligere eksempel på, at vores primære formål er at rådgive og informere bedst muligt, er, at vi har medtaget en række måltidskasse-leverandører på vores oversigter, som vi ikke har kommercielle samarbejder med.

Vil du i kontakt med os?

Hvis du har spørgsmål til os eller interesse i et kommercielt samarbejde, skal du være meget velkommen til at sende os en mail på info@godappetit.dk.