Spring til indhold

Anmeldelse af
RetNemt

0
4.4/5
Fleksibilitet
5/5
Kvalitet af råvarer
3.5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Variation
4.5/5
Pris
4.5/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

En af de førende leverandører

Flot score på Trustpilot

Brugervenlig platform til bestilling

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
RetNemts måltidskasser

RetNemt logo

RetNemt så dagens lys tilbage i 2006. Menneskene, der lagde grundstenene til forretningen, bærer navnene Bjarne Marell og Klaus Toft.

Siden 2006 er der løbet meget vand igennem åen, og i dag er RetNemt en af de mest populære leverandører af måltidskasser landet over.

Denne succes er virksomheden på ingen måde kommet sovende til. Tværtimod er der på de indre linjer blevet arbejdet virkelig hårdt og målrettet.

Og netop den ihærdige indsats er afgørende for, at RetNemt i rigtig mange år har været synonym med høj kvalitet, stor fleksibilitet og gode kundeoplevelser

Fordele

Bestilling er let og på dine præmisser

Muglighed for at præge indholdet af måltidskasserne

Skarpe priser

Dækker stort geografisk område

Ulemper

Nogle få kunder har oplevet, at deres måltidskasser har manglet nogle få ingredienser

4.4/5
RetNemt Hurtig måltidskasse

Hurtig

Denne måltidskasse fra RetNemt indeholder retter, som er ekstra hurtige at tilberede. Til trods for den korte tilberedningstid, er maden både sund og velsmagende.

Mad til:
2-5 dage

Tilberedningstid:
Under 30 min.

Fordel:
Hurtige måltider

Fra

38 kr.

per portion

Tilbud:
Spar op til 539,60 kr.​ på dine 2 første måltidskasser

4.4/5
Familiefavoritter - RetNemt

Familiefavoritter

I denne kasse finder du velkendte og populære retter, som alle kan lide. Hver uge kan du vælge imellem 40 retter, som du får pakket og bragt til din hoveddør.

Mad til:
2-5 dage

Tilberedningstid:
20-40 min.

Fordel:
Mad alle kan lide

Fra

36 kr.

per portion

Tilbud:
Spar op til 539,60 kr.​ på dine 2 første måltidskasser

4.4/5
Vegetarkasse retnemt

Vegetar

Vegetar-måltidskassen er til dig, der gerne vil spise sundt, grønt og klimavenligt. Retterne er udviklet af professionelle kokke, som har sørget for det rette næringsindhold.

Mad til:
2-5 dage

Tilberedningstid:
20-45 min.

Fordel:
Vegetariske retter

Fra

38 kr.

per portion

Tilbud:
Spar op til 539,60 kr.​ på dine 2 første måltidskasser

Prisniveauet

Prisniveauet på RetNemts måltidskasser er næppe noget, der skræmmer nogen som helst væk. Det befinder sig nemlig i den lave ende af skalaen. 

Hos RetNemt er det muligt at sammensætte sine måltidskasser efter en række ønsker og kriterier, og netop fordi det potentielle indhold i en måltidskasse hos RetNemt varierer efter forbrugerens ønsker og behov, ses der også en smule variation, hvad angår priserne på måltidskasserne. 

I mange tilfælde kommer prisen pr. portion dog til at ligge på mellem 45 og 60 kroner, hvis du bestiller dine måltidskasser hos RetNemt.

Retnemt måltidskasser

Aktuel rabat hos RetNemt:

Bestil gennem vores link og spar op til 539,60 kr.​
(20% på de to første kasser)

For at bruge rabatten, skal du blot bestille igennem vores link. Det gør du ved at trykke på knappen nedenfor.

Sammensæt selv din måltidskasse

Hos RetNemt har du delvist indflydelse på, hvilke råvarer der fyldes i din måltidskasse.

Når du bestiller, har du nemlig mulighed for at op- eller nedprioritere et eller flere af følgende kendetegn for de retter, som du vil kunne lave med de ingredienser, som din kommende kasse kommer til at indeholde:

– Mad der kan tilberedes hurtigt
– Mad som hele familien kan lide
– Fjerkræ, fisk og vegetarretter

Ligeledes har du mulighed for at informere RetNemts team om eventuelle råvarer, som du ikke ønsker skal indgå i din måltidskasse.

Disse særtræk har uden tvivl været afgørende for, at RetNemt har formået at tiltrække en så stor kundegruppe, som tilfældet har været – og fortsat er.

Forholdet bevirker nemlig, at RetNemt kan levere den perfekte måltidskasse til dig, uanset om du er til spændende, eksotiske retter eller en familiefar eller -mor, der er på jagt efter børnevenlige retter, som ikke tager en evighed at forberede.

Bestilling er let og på dine præmisser

Medmindre det er første gang, du sidder foran en computer, så gætter vi på, at du næppe får svært ved at bestille den måltidskasse, du ønsker at prøve hos RetNemt, for det er faktisk – ja, vi beklager vores dårlige humor – RetNemt at bestille på deres platform. 

I løbet af hele bestillingsprocessen tages du godt i hånden, og du vil aldrig være i tvivl om, hvilke informationer du skal udfylde, og hvad de informationer, du giver, bliver brugt til.

I løbet af processen præsenteres du i øvrigt for en masse valgmuligheder, der kommer dig som forbruger til gode. Det være sig eksempelvis de muligheder, vi berørte i forrige afsnit, altså om hvilke typer retter du ønsker flest af. 

I alt består bestillingsprocessen af fem trin, og medmindre du lader dig forstyrre af Facebook-notifikationer og alt muligt andet, mens du bestiller, vil vi estimere, at du kan klare bestillingen på omkring 15 minutters tid.

Levering direkte til din dør

Med RetNemt skal du ikke længere bekymre dig om at handle ind, for når du har valgt din ugentlige menu på hjemmesiden, får du leveret samtlige råvarer og ingredienser direkte til din dør. 

Din måltidskasse bliver placeret foran din dør, og indeholder blandt andet køleelementer i form af store isposer, så maden kan holde sig frisk det meste af dagen.  Du behøver derfor ikke være hjemme på leveringstidspunktet.

Måltidskassen fra RetNemt kører på abonnement, hvorfor du som udgangspunkt automatisk får leveret en ny kasse hver uge, men systemet er dog skruet sådan sammen, at du nemt kan fravælge enkelte uger, hvis du har brug for en pause, ikke er hjemmme og lignende. Det er super simpelt og rigtigt smart!

RetNemt måltiskasse

ALT du skal bruge til madlavningen

Vi har testet måltidskassen fra RetNemt i en uge (5 retter) og vi var blandt andet imponerede over, at (stortset) alt det nødvendige til madlavningen var inkluderet i måltidskassen. 

Kassen indeholdt alt lige fra frugt og grønt, kød, ris og brød, og sågar også dressinger, krydderier, bullionterninger og æg. 

De eneste ingredienser, som RetNemt forventede, vi selv havde på lager, var salt og peber, hvedemel og smør. 

Nemme og yderst velsmagende retter

En af de afgørende faktorer, når man skal vælge en måltidskasse, er selvfølgelig om maden smager godt. 

Efter at have smagt 5 forskellige retter hos RetNemt, kan vi heldigvis meddele, at du næppe bliver skuffet over de mange spændende retter – for maden smager rigtigt, rigtigt godt!

RetNemt lever i den grad op til sit navn, hvad angår sværhedsgraden af de retter, du vil kunne lave via ingredienserne i RetNemts måltidskasser.

Sammen med råvarene i kassen får du naturligvis opskrifterne på de retter, du har bestilt. Opskrifterne har et stort flot billede på den ene side, så du kan se, hvad der venter dig af lækre måltider, og på den anden side finder du så selv opskriften.

Opskriften er, som du kender dem; en ingrediensliste og en fremgangsmåde. Vi har dog selv oplevet, at nogle opskrifter kan være svære at følge, men det var heldigvis ikke tilfældet her, da det var nemt og overskueligt at gennemgå de få skridt, som det krævede at få et velsmagende måltid på bordet.

Et fremragende ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har RetNemt modtaget næsten 1.500 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,4, hvilket prædikeres med ‘fremragende’ af Trustpilot. 

61 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt RetNemt på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens blot 4 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

Trustpilot score - Retnemt

Af forbrugerne roses RetNemt særligt for at levere retter, der er lette at lave, og som samtidigt smager rigtig, rigtig godt. 

Ligeledes roses den store fleksibilitet og de mange valgmuligheder, som RetNemt af garant for.

Mange af de gange, hvor RetNemt kritiseres, skyldes det, at en måltidskasse ikke har indeholdt, hvad den burde – altså at der var blevet glemt en ingrediens eller to.

Hvor mange skal man bestille til?

De mindste måltidskasser hos RetNemt indeholder mad til to personer, mens de største indeholder mad til seks personer.

Bestil til to-fem dag(e)

Når du bestiller en måltidskasse hos RetNemt, har du mulighed for at vælge, hvor mange dage den skal indeholde mad til. De mindste måltidskasser indeholder ingredienser til en dag, mens de største indeholder ingredienser til fem dage.

Kort opsummering

RetNemt er i dag en af de mest populære leverandører af måltidskasser i Danmark, og det er – i vores øjne – ganske forståeligt og velfortjent. RetNemt leverer nemlig varen på langt de fleste essentielle områder.

Virksomheden er kreeret en fin platform, der gør bestilling rigtig, rigtig let, og du vil i løbet af omkring 15 minutters tid kunne bestille en skræddersyet måltidskasse til mellem 2-6 personer med ingredienser nok til 2-5 dages madlavning. 

Brugervenligheden og fleksibiliteten giver store plusser i vores bog! 

Ligeledes giver det plusser hos os, at det er dejligt let og hurtigt at lave lækre retter via RetNemts måltidskasser, og at man – grundet de fine medfølgende opskrifter – aldrig er i tvivl om, hvordan man skal bære sig ad. 

I vores øjne er RetNemt det perfekte valg for dig, der ønsker at spise varieret, sundt uden hverken at skulle investere en hel aften i madlavningen eller en masse penge i dyre ingredienser.

Ofte stillede spørgsmål om
RetNemt

Prisen for RetNemt afhænger af, hvor mange personer og til hvor mange dage du bestiller. 

Den lavest mulige kuvertpris er 36 kr. Denne pris gælder ved køb af ‘Familiefavoritter’ til 6 personer i 5 dage.

RetNemt leverer måltidskasser over hele landet undtagen ikke-brofaste øer – dog inkl. Bornholm. Der er faste ugentlige leveringsdage afhængigt af dit postnummer

RetNemt er ejet af den nordiske virksomhed Cheffelo, som beskæftiger sig med måltidskasser.

RetNemt logo 300x150
4.4/5

4,4/5

Rabat:

Spar 20 % på de første to kasser

RetNemt logo 300x150

Rabat:

Spar 20 % på de første to kasser