Spring til indhold

Måltidskasser med færdiglavet mad

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de bedste måltidskasser med færdiglavet mad. Ved hver måltidskasse finder du blandt andet oplysninger om pris, tilberedningstid og eventuel rabat.

Ved hver leverandørs logo finder du en karakter i form af 0-5 stjerner. Er du nysgerrig på, hvad der danner grundlag for disse karakterer, kan du blive klogere på vores bedømmelsesproces her.

I det følgende optræder der affiliate-links/kommercielle links. 

Filtrér

Sammenlign måltidskasser

Antal personer

Antal dage

Pris pr. portion

Leverandør

Årstiderne - måltidskasser
4.1/5
Kvikkassen Aarstiderne

10 MinuttersKassen

KvikKassen indeholder velsmagende retter, som kan tilberedes hurtigt og med ganske lille indsats. Kassen indeholder rigelige mængder kød, fisk og grønt.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
10 min.

Fordel:
Minimal tilberedning

Fra

48 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

3.8/5
familiekassen sundtakeaway

Familiekassen

Lækker måltidskasse med god variation. Samtlige retter leveres færdigtilberedte, så det eneste du skal gøre, er at opvarme og servere maden.

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
2-30 min.

Fordel:
Mad leveres færdiglavet

Fra

31 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

4.1/5
Just Heat Måltidskasse - Skagenfood

Just Heat Kassen

Maden i Just Heat Kassen er lynhurtigt klar – du skal nemlig kun varme maden, som leveres færdiglavet. To af retterne er med kød og en enkelt er vegetarisk.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
15 min.

Fordel:
Økologisk

Fra

52 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25%

3.5/5
Prepmymeal

Bland-selv færdigretter

Måltidskassen fra MyDietPal kræver ingen tid i køkkenet, for maden er klar til at blive spist direkte fra emballagen. Maden er sund, nærende og velsmagende.

Mad til:
3-5 dage

Tilberedningstid:
Ingen

Fordel:
Tilbyder prøvepakke

Fra

69 kr.

per portion

Tilbud:
Ingen tilbud i øjeblikket

4.1/5
Italiensk måltidskasse - Bonzo

Italiensk Måltidskasse

Den Italienske Måltidskasse fra Bonzo indeholder 3 forskellige pastaretter. Maden fra Bonzo leveres færdiglavet i glas, og skal blot opvarmes inden servering.

Mad til:
5-6 dage

Tilberedningstid:
15 minutter

Fordel:
Lang holdbarhed

Fra

41 kr.

per portion

Tilbud:
20% rabat til abonnenter

4/5
GetFitFood

Bland-selv færdigretter

Med færdigretter fra GetFitFood kan du på ingen tid få nærende, velsmagende og sund med på bordet. Retterne leveres nemlig færdige og skal blot opvarmes.

Mad til:
1-7 dage

Tilberedningstid:
5 minutter

Fordel:
Sund og hurtig mad

Fra

60 kr.

per portion

Tilbud:
Bestil til 4 uger og spar op til 8 kr. pr. måltid

4.1/5
Bonzo Familiekasse

Familie Måltidskassen

Kasse med lækre færdigretter, som kan tilberedes på blot 15 minutter. Retterne udskiftes jævnligt, og når du ikke at få dem spist i tide, kan de holde sig i helt op til 12 måneder.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
15 minutter

Fordel:
Lang holdbarhed

Fra

44 kr.

per portion

Tilbud:
20% rabat til abonnenter

Færdiglavet mad leveret til din dør

Hvis du kun har begrænset tid til madlavning i hverdagen, eller blot ønsker at undgå at bruge tid på at tilberede mad i køkkenet, er måltidskasser med færdigretter en perfekt løsning. 

Færdigretterne leveres direkte til din dør en gang om ugen, hvorefter du blot skal opbevare dem i køleskabet. Når det er spisetid, bliver din eneste opgave at opvarme maden, hvorefter den er klar til servering. Nemmere bliver det ikke!

Færdiglavet mad – er det lækkert?

Mange forbinder færdiglavet mad med de kedelige færdigretter, man kan finde på frys i de fleste supermarkeder. Det er dog ikke helt rimeligt at sammenligne de to typer af færdigretter, for der er i de fleste tilfælde en enorm forskel på kvaliteten, smagen og råvarer.

Vi har selv testet samtlige færdiglavede retter i oversigten her på siden, og vi kan derfor glædeligt meddele, at de alle smager herligt – også selvom de er tilberedt på forhånd. 

Vi kan desuden også fortælle, at måltiderne er både nærende og sunde – ofte var der rigeligt med grøntsager inkluderet. 

Du behøver derfor hverken gå på kompromis med kvalitet, smag eller sundhed, blot fordi du vælger den nemme og hurtige løsning.

Måltidskasse med færdigretter fra SundTakeaway

Hvorfor vælge måltidskasser med færdiglavede retter?

Ingen færdigretter kan måle sig med frisk tilberedt mad – sådan er det bare.

Når det er sagt, så er det langt fra alle danskere, som har tiden og overskuddet til at kokkerere i køkkenet hver eneste aften, og derfor kan færdiglavet mad fra en måltidskasse være et fornuftigt kompromis. Ved at vælge en færdiglavet løsning sparer du nemlig en masse tid, og så er det færdige resultat, aftensmaden, med garanti mere velsmagende, end du skulle tro.

Med denne type måltidskasse består arbejdet hovedsageligt i at opvarme retterne, hvilket som regel kan klares med en minimal indsats og på ganske kort tid. Enkelte af måltidskasserne på vores liste her på siden skal ikke en gang varmes, så vælger du en af disse, er du klar til at spise på ingen tid.

Kvaliteten af de færdiglavede retter på vores liste er utroligt høj, så selvom du sparer tid i køkkenet, kommer du ikke til at sætte tænderne i et kedeligt måltid mad.

Færdiglavet måltid fra SundTakeaway

Du kan spare mange timer i køkkenet hver uge

Den primære årsag til at bestille måltidskasser med færdiglavet mad er, at du uge efter uge kan spare massevis af tid. 

  1. Du slipper for at planlægge aftensmaden
  2. Du slipper for at handle ind
  3. Du slipper for at bruge længe i køkkenet


Hvis du er typen, der elsker at trylle ved kødgryderne hver aften, er denne løsning næppe for dig. Hvis du derimod gerne vil slippe for at svede foran komfuret, og i stedet bruge tiden på andre ting, som du finder mere værdifulde, er en måltidskasse med færdiglavet mad en rigtig fornuftig løsning.

Hvordan fungerer det?

Det bliver ikke meget nemmere og mindre tidskrævende at diske op med et velsmagende aftenmåltid, end hvis du bestiller en måltidskasse med færdiglavet mad. Det foregår typisk således:

Sådan virker måltidskasser
  1. Du bestiller din måltidskasse hos leverandøren. Hos nogle leverandører vil du få mulighed for selv at vælge, hvilke måltider du ønsker, men hos de fleste er menuen planlagt på forhånd.
  2. Din måltidskasse bliver nu pakket og transporteres herefter direkte til din hoveddør. Hvis du ikke er hjemme til at tage imod måltidskassen, behøver du ikke stresse, for maden er typisk pakket med adskillige kølelegemer, så maden ikke bliver dårlig.
  3. Når det er spisetid skal du blot vælge den færdiglavede ret, som du vil sætte tænderne i, varme den og servere den. 
  4. Sidste skridt behøver du forhåbentligt ikke hjælp til, for nu handler det bare om at nyde dit nemme og velsmagende aftenmåltid.

Ofte stillede spørgsmål om
færdiglavede måltidskasser

Det er forskelligt, hvordan de enkelte færdigretter skal tilberedes. Dog har de alle sammen tilfælles, at du kan have et velsmagende måltid klar på 5-10 minutter uden den store indsats i køkkenet.

De fleste retter i måltidskasserne fra vores oversigt her på siden, skal blot opvarmes. Klarer du opvarmningen i mikroovnen, kan du ofte have et måltid klar på bare 5 minutter. 

I ovnen vil det tage en smule længere at opvarme maden, da ovnen skal varmes op til den rette temperatur. 

For enkelte af måltidskasserne vil du selv skulle forberede en meget lille del af måltiden. Dette er eksempelvis tilfældet for Aarstidernes ’10 MinuttersKassen’, hvor du af og til skal snitte en grøntsag eller to. 

Groft sagt findes der to typer af måltidskasser. Den ene er kasser, som indeholder opskrifter og ingredienser, hvor du selv sørger for at tilberede mere eller mindre hele måltidet. Den anden type er den færdiglavede slags, hvor maden ankommer til din adresse i en færdiglavet udgave, som blot skal opvarmes inden servering.

Den færdiglavede mad, du finder i måltidskasserne hos os, er ikke usund. Her er nemlig ikke tale om masseproduceret mad propfyldt med e-numre, men i stedet frisklavet mad, som er tilberedt og gjort klar til dig, så den blot skal opvarmes.

Hvis du med færdigretter tænker på de frosne retter, du finder i frysedisken i dit lokale supermarked, er historien dog lidt en anden. Først og fremmest handler det om mængden, vi indtager. Spiser du varieret, er der ingen skade i at nyde en færdigret i ny og næ. Dog skal du være opmærksom på, at færdigretter – ifølge Fødevarestyrelsen – er en af de fire største kilder til saltindtag i hverdagen.