Spring til indhold
Hjem » Aarstiderne rabatkode

Aarstiderne rabatkode

Årstiderne - måltidskasser
4.1/5

Læs vores anmeldelse

Aktuel rabat hos Aarstiderne:

Spar 25% på din første ordre hos Aarstiderne.

For at benytte rabatten skal du blot bestille igennem vores link.

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side. 

Spar 25% på din første måltidskasse fra Aarstiderne

Nye kunder kan i øjeblikket glæde sig over, at de kan prøve Aarstiderne til en fordelagtig pris. Lige nu tilbydes der nemlig 25% rabat på første ordre.

Der er ingen binding på abonnementet, så du kan uden problemer bestille en enkelt kasse med rabat, og herefter afmelde fremtidige leveringer, hvis du ikke er tilfreds med måltidskassen. Vi har selv testet og anmeldt måltidskassen fra Aarstiderne, så vi tør godt vove den påstand, at du ikke bliver skuffet. Du kan læse vores anmeldelse af Aarstiderne her.

For at gøre det nemt for dig, behøver du ikke indtaste en rabatkode for at spare 25%, for hvis du blot bestiller igennem vores link, bliver rabatten automatisk tilføjet dit næste køb. 

Hvordan fungerer rabatkoden?

For at gøre det så simpelt og brugervenligt som muligt, er der faktisk ikke en decideret rabatkode hos Aarstiderne – i stedet skal du blot bestille igennem vores link, hvorefter rabatten automatisk bliver tilføjet din ordre.

Rabatten gælder på din første måltidskasse hos Aarstiderne. Hvis du ikke ønsker at modtage yderligere fra leverandøren, kan du til enhver tid opsige dit abonnement. 

Hvis du fortsat har lyst til at prøve måltidskasser, men Aarstiderne bare ikke helt ramte plet med deres tilbud, kan du tjekke vores oversigt over måltidskasser her.

Virker rabatkoden hvis man allerede er kunde?

Nej, du kan desværre ikke benytte vores link til at få rabat hos Aarstiderne, hvis du allerede er nuværende eller tidligere kunde. Rabatten er nemlig tiltænkt nye kunder. 

Et betalt medlemskab giver rabat til nuværende kunder

Hvis du allerede er kunde eller har været det hos Aarstiderne, kan du desværre ikke benytte vores rabat. Til gengæld tilbyder Aarstiderne, at man kan betale et fast beløb om året – i skrivende stund 699 kr. – hvorefter man får 10% på samtlige køb. Derudover sparer man også pakke- og leveringsomkostninger.