Spring til indhold

Frokostordning på arbejdspladsen?
Disse 5 måltidskasse-leverandører kan levere

Som leder på en arbejdsplads er det ikke helt tosset at gøre en måltidskasse-leverandør til ansvarlig for frokostordningen. 

Langt de fleste måltidskasse-løsninger er nemlig fleksible og leverer maden helt til hoveddøren. Ydermere er det som regel rigtig, rigtig fin mad, som en måltidskasse-leverandør byder på.

Hos Godappetit.dk har vi testet mere end 12 forskellige leverandører af måltidskasser, og herunder præsenterer vi de leverandører, der uden problemer vil kunne gøres ansvarlig for frokostordningen på din arbejdsplads. Samtlige af de leverandører, vi fremhæver, tilbyder at levere færdigretter, altså retter, der lynhurtigt kan tilberedes.

Ved hver leverandørs logo finder du en karakter i form af 0-5 stjerner. Er du nysgerrig på, hvad der danner grundlag for disse karakterer, kan du blive klogere på vores bedømmelsesproces her.

I det følgende optræder der affiliate-links/kommercielle links.

Better Feast logo
3.8/5

Fordel:
Mad leveres færdiglavet

Antal dage:
3-5

Tilberedningstid:
2-30 min.

Tilbud:
25% rabat på første måltidskasse.

Fra

42 kr.

per portion

3.5/5

Fordel:
Tilbyder prøvepakke

Antal dage:
3-7

Tilberedningstid:
Ingen

Tilbud:
Ingen lige nu.

Fra

69 kr.

per portion

4/5

Fordel:
Sund og nærende mad

Antal dage:
1-7

Tilberedningstid:
5 min.

Tilbud:
Ingen lige nu.

Fra

45 kr.

per portion

3.6/5

Fordel:
Velkendt hverdagsmad

Antal dage:
1-7

Tilberedningstid:
4-30 min.

Tilbud:
10% rabat med koden: Ny fast kunde

Fra

84 kr.

per portion

3.5/5

Fordel:
Nemme færdigretter

Antal dage:
1-7

Tilberedningstid:
5 min.

Tilbud:
20% på første måltidskasse med koden: DDM20

Fra

64 kr.

per portion

Levering af frokostordning overalt i Danmark

Uanset om du søger en frokostordning til en virksomhed i København, Aarhus, Aalborg, Odense eller en femte dansk by, vil ovenstående måltidskasse-leverandører kunne levere lækre færdigretter til din arbejdsplads.

Samtlige af leverandørerne på listen tilbyder nemlig levering af mad til hele Danmark. 

Hvis du går i krig med at bestille en måltidskasse hos en af leverandørerne, vil du på et tidspunkt blive præsenteret for, hvilke tidspunkter levering er mulig på. 

For langt de fleste måltidskasse-leverandører gælder det, at du vil kunne vælge imellem forskellige leveringstidspunkter, så vi gætter på, at du uden besvær vil kunne finde et tidspunkt, der passer dig og dine ansatte/kolleger perfekt.

Fordele ved at lade en måltidskasse-leverandør stå for frokostordningen

I vores øjne er der en række markante fordele ved at udpege en måltidskasse-leverandør som ansvarlig for en virksomheds frokostordning, og de allerstørste kommer herunder i punktform:

  • Bekvemmeligheden ved en sådan løsning er i top
  • Mange leverandører byder på mange valgmuligheder og tilgodeser både kødspisere og vegetarer 
  • Mange leverandører er relativt prisvenlige
  • Maden leveres direkte til virksomhedens hoveddør
  • Kvaliteten af maden er rigtig god hos de fleste leverandører
  • Ingen binding, så du kan afbryde/pause et samarbejde, præcis når du har lyst
  • Hvis I har en mikrobølgeovn på arbejdspladsen, vil maden være lynhurtig at tilberede.

Findes der leverandører af sunde frokostordninger?

Det korte svar er: Ja, det gør der. 

Faktisk findes der en del forskellige måltidskasse-leverandører, der kan levere måltidskasser med retter i den sunde ende. På nuværende tidspunkt er de to mest oplagte i den henseende dem, der hedder ‘SundTakeaway‘ og ‘MyDietPal‘, men det er ikke urealistisk, at endnu flere spillere kommer til.

Også en mulighed for små arbejdspladser

Det er desværre en kendsgerning, at mange leverandører af frokostordninger ikke ønsker at samarbejde med helt små virksomheder. 

Bekymringer om, hvorvidt der er nok ansatte i din virksomhed til at benytte en af de ordninger, vi foreslår, er dog ikke noget, du behøver at have. 

Størstedelen af de leverandører, vi har fremhævet, tilbyder nemlig at levere måltidskasser helt ned til én person, hvilket med andre ord betyder, at du – selv som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed – vil kunne benytte de fleste af de løsninger, vi har foreslået. 

Hvad så med store arbejdspladser?

Hvis antallet af medarbejdere i din virksomhed er skyhøjt, kan vi godt frygte, at du får en fornemmelse af, at flere af de leverandører, vi har fremhævet, ikke vil kunne levere mad i det omfang, du ønsker. 

Vær dog opmærksom på, at det sjældent vil være tilfældet, uanset hvad der måtte stå på leverandørens hjemmeside. 

Hvis en leverandør, du finder interessant, hævder, at denne maksimalt vil kunne levere en måltidskasse til fem personer, er vores anbefaling, at du retter telefonisk kontakt til denne og forklarer dine behov. 

Vores erfaring fortæller os nemlig, at langt de fleste leverandører typisk vil være meget samarbejdsvillige, hvis de lugter en god aftale – og man må altså sige at dét, at blive udpeget som ansvarlig for et firmas frokostordning, hører til i netop denne kategori.