Spring til indhold
Hjem » Halkær Ådal rabatkode

Halkær Ådal rabatkode

3.6/5

Læs vores anmeldelse

Aktuel rabat hos Halkær Ådal:

Som ny kunde hos Halkær Ådal kan du få 10 % på din første ordre med rabatkoden Ny fast kunde.

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side. 

Få 10 % på din første ordre

Hvis du ikke før har abonneret på måltidskasser fra Halkær Ådal, kan du score 10 % i rabat på din første ordre ved at bruge følgende rabatkode: Ny fast kunde. 

Som koden antyder, skal du tilmelde dig som abonnent hos Halkær Ådal for at få glæde af den. Gør du dette, kan du dog bruge den, uanset hvilken type og størrelse måltidskasse du vælger at bestille.

Hvordan fungerer rabatkoden?

For at få 10 % rabat på din første ordre skal du indtaste rabatkoden på den side, der hedder ‘kurv’, efter du har fyldt selvsamme kurv med de varer, du ønsker at købe.

Et sted – relativt højt på kurv-siden – er der et felt egnet til indtastning af rabatkode. Dette felt ser ud som følger:

Når du har indtastet ‘Ny fast kunde‘ i dette felt, skal du klikke på ‘anvend rabatkode’, hvorefter du vil opleve, at der bliver trukket 10 % fra din ordre. 

Virker rabatkoden, hvis man allerede er kunde?

Rabatkoden er målrettet nye kunder, så du kan desværre ikke gøre brug af den, hvis du allerede er kunde hos Halkær Ådal. 

Til gengæld plejer Halkær Ådal at behandle deres abonnenter ganske godt, så vi tænker ikke, at det er utænkeligt, at du som loyal kunde i ny og næ modtager mails med fine rabatmuligheder.