Spring til indhold

Måltidskasser til 1 person

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de bedste måltidskasser til 1 person. Ved hver leverandør finder du blandt andet oplysninger om pris, tilberedningstid og eventuel rabat.

I det følgende optræder der affiliate-links/kommercielle links. 

3.96/5

Fordel:
Mad tilberedt af kokke

Antal dage:
3-4

Tilberedningstid:
20 min.

Tilbud:
20% rabat på første måltidskasse.

Fra

74 kr.

per potion

4.1/5

Fordel:
Altid økologiske råvarer

Antal dage:
3-5

Tilberedningstid:
Fra 10 min.

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30% på din første bestilling.

Fra

76 kr.

per portion

4.1/5

Fordel:
Tilbyder frisk fisk

Antal dage:
3-4

Tilberedningstid:
30 min.

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 25% på de første 3 måltidskasser.

Fra

103 kr.

per portion

3.5/5

Fordel:
Tilbyder prøvepakke

Antal dage:
3-7

Tilberedningstid:
Ingen

Tilbud:
12% rabat til nye kunder.

Fra

64 kr.

per portion

4.1/5

Fordel:
Lækre simreretter

Antal dage:
Fra 1 dag

Tilberedningstid:
10 min.

Tilbud:
20% rabat med koden: DA20

Fra

27 kr.

per portion

3.6/5

Fordel:
Velkendt hverdagsmad

Antal dage:
1-7

Tilberedningstid:
4-30 min.

Tilbud:
10% rabat med koden: Ny fast kunde

Fra

87 kr.

per portion

3.5/5

Fordel:
Nemme færdigretter

Antal dage:
1-7

Tilberedningstid:
5 min.

Tilbud:
20% på første måltidskasse med koden: DDM20

Fra

59 kr.

per portion

FAQ – Måltidskasser til 1 person

Hvilke måltidskasser kan bestilles til en person?

Det er rigtigt nok ikke alle leverandører af måltidkasser, som tilbyder deres kasser til singler eller folk, som bor alene. 

På vores lise ovenfor kan du se hvilke måltidskasser, som ud kan bestille til en enkelt person. 

Hvilken måltidskasse til 1 person er den bedste?

Overordnet anbefaler vi samtlige måltidskasser her på vores liste ovenfor. 

Skal vi forsøge at komme nærmere et svar, er det op til dig at vurdere, hvad dine behov er. Har du ikke noget imod selv at lave maden – hvilket ofte giver det bedste smagsresultat – er der ingen vej udenom Aarstiderne, som er en af de få udbydere af måltidskasser til 1 person, som tilbyder en traditionel måltidskasse til singler. 

De fleste andre måltidskasser til 1 på vores liste leverer færdiglavet mad, som blot skal opvarmes. Fordelen ved færdigretterne er, at det er absolut minimalt, hvor meget tid du skal tilbringe i køkkenet. Så hvis du bestiller en måltidkasse, fordi du virkelig ikke gider lave mad, er denne løsning optimal.

Måltidskasser er ikke kun til familier

Når man taler om målgruppen for måltidskasser, forestiller de fleste sig ofte, at det især er børnefamilier, som har gavn af af ordningen. Det er helt sikkert ikke forkert, men faktisk er der også mange singler, eller personer som bor alene, der kan have gavn af måltidskasser. 

Det er ikke unormalt, at man vælger den nemme løsning til aften, når man alligevel “kun” skal lave mad til sig selv – den undskyldning har vi i hvert fald hørt massevis af gange.  Selvom man er alene, bør man dog alligevel vægte kvaliteten på de daglige måltider højt. Sund og varieret mad er nemlig perfekt, hvis man ønsker at pleje sit helbred.

Orker du ikke at bruge tid på indkøb i supermarkedet eller at planlægge aftensmaden, kan du med en måltidkasse få leveret opskrifter og råvarer direkte til din dør, så du kun selv skal stå for selve tilberedningen. Skal det være endnu nemmere, kan du også vælge en måltidskasse til 1 person, hvor maden ankommer færdigtilberedt, så du blot skal stå for opvarmningen af maden. 

Single måltidskasse – Et godt og sundt alternativ til takeaway

Vi forstår udmærket, hvis du ikke rigtigt gider spendere specielt meget tid i køkkenet, hvis du er alene om at nyde maden – sådan er der mange andre, som også har det. Det kan derfor være fristende at forfalde til takeaway. Ulempen ved takeaway er dog, at det ofte ikke er specielt sundt, ligesom det kan blive dyrt i længden. 

Et perfekt alternativ til takeaway er en måltidskasse til 1 person. Her er det ofte ligeså nemt som at bestille takeaway, og så er det tilmed som regel billigere i længden. Det vigtigste er dog, at maden fra en måltidskasse er væsentligt sundere end en snakset pizza eller en burgermenu fra den lokale grillbar.