Spring til indhold
Hjem » Hvem har de billigste måltidskasser?

Hvem har de billigste måltidskasser?

 • af

I artiklen her dykker vi ned i, hvilke måltidskasse-udbydere der er mest konkurrencedygtige, når det kommer til prisen. Med andre ord kigger vi på, hvor du kan få de billigste måltidskasser.  

At svare på, hvilke måltidskasse-udbydere der er de billigste er faktisk ikke så ligetil, som man skulle tro. Dette skyldes blandt andet, at du hos flere udbydere vil kunne mindske prisen pr. måltid ved at bestille store mængder. 

Et konkret eksempel herpå:

Hvis du bestiller mad til to personer i tre dage hos HelloFresh, vil prisen i skrivende stund være 479 kr. inklusiv fragt. 

Det vil sige, at prisen pr. måltid i dette tilfælde vil være omkring 80 kroner. 

Vælger du i stedet at bestille mad til fire personer i fem dage hos selvsamme udbyder, vil din pris være 969 kroner inklusiv fragt.

I dette tilfælde vil prisen pr. måltid dermed være 48,5 kroner.

Som du kan se, har antallet af dage og personer, du bestiller til, stor indvirkning på prisen pr. måltid hos HelloFresh, og denne tendens er langt fra enestående for denne måltidskasse-udbyder.

Også hos udbydere som RetNemtAarstiderneMarley Spoon og Kokkens Hverdagsmad, vil du nemlig kunne se samme billede tegne sig. Også hos disse udbydere vil du nemlig kunne mindske prisen pr. måltid ved at øge antallet af dage og personer, du bestiller til. 

Foruden ovenstående vil introduktionsrabatter kunne bidrage til at mindske prisen pr. måltid.

Hos Godappetit.dk har vi fornøjelsen af at kunne byde på introduktionsrabatter til langt de fleste af vores samarbejdspartnere, og medregnes disse rabatter, vil du – hvis du bestiller til så mange dage og personer som muligt – i skrivende stund kunne få prisen pr. måltid hos HelloFresh helt ned på 32 kroner. 

Vi har lavet en generel oversigt over de billigste måltidskasse-udbydere, hvor du hurtigt vil kunne danne dig et overblik over den lavest mulige pris pr. måltid hos de enkelte udbydere: https://godappetit.dk/billige-maaltidskasser/

De fem potentielt billigste udbydere

Som sagt er det ikke så ligetil at svare på, hvilken måltidskasse-udbyder der er den billigste, da prisen pr. måltid som regel påvirkes af, hvor mange dage og personer man bestiller til, og om man benytter sig af et introtilbud.

Hvis du bestiller til så mange personer og dage som muligt og samtidigt benytter dig af et af vores introtilbud, er disse fem måltidskasse-udbydere de billigste i skrivende stund (januar 2023):

 1. Bonzo 
 2. HelloFresh
 3. Kokkens Hverdagsmad
 4. Skagenfood
 5. RetNemt. 

Det er dog ikke sikkert, at det for dig giver mening at bestille til så mange dage og personer som muligt. 

Måske er du single?

Hvis dette er tilfældet, vil det ikke være ovenstående fem, der vil være de billigste for dig, hvilket blandt andet hænger sammen med, at hverken HelloFresh eller RetNemt leverer måltidskasser til single-segmentet.

Ønsker du et overblik over de bedst mulige priser som single, finder du dette her: https://godappetit.dk/maaltidskasser-til-1-person/.

Yderligere oversigter

Hos Godappetit.dk har vi kreeret en række forskellige oversigter med henblik på at dække forskellige research-behov inden for måltidskasse-nichen.

Dette betyder, at du hos os vil kunne finde oversigter over blandt andet:

Derudover kan du også finde oversigter over de udbydere, der leverer måltidskasser til henholdsvis to, tre, fire og fem personer. 

Via disse oversigter vil den lavest mulige pris pr. måltid altid fremgå, hvilket betyder, at du via en af disse oversigter hurtigt vil kunne danne dig et overblik over, hvilke udbydere der økonomisk set vil være de mest attraktive for dig.

De forskellige oversigter, der baserer sig på antal personer, du ønsker at bestille måltidskasser til, kan du tilgå via links herunder:

Hvilke udbydere er billigst, hvis man ser bort fra introtilbud?

Hvilke udbydere er billigste, hvis man ser bort fra introtilbud?

Den store ulempe ved et introtilbud er, at et sådant i et eller andet omfang vil være tidsbegrænset. I mange tilfælde vil tilbuddet sågar kun influere på første ordre. 

Derfor er det også en smule problematisk at medregne et sådant introtilbud, når man skal have afklaret, hvilken måltidskasse-udbyder der er billigst, da en beregning, hvor dette inkluderes, ikke nødvendigvis giver indsigt i, hvilken udbyder der er billigst på sigt. 

Derfor er vi også dykket ned i, hvilke priser de enkelte udbydere byder på fraregnet eventuelle introtilbud, og herunder følger en rangeret oversigt over de – over tid – billigste måltidskasse-udbydere (tallene er fra januar 2023), hvor den lavest mulige pris pr. måltid fremgår.

 1. Bonzo: 29 kroner pr. måltid
 2. Kokkens Hverdagsmad 43,16 kroner pr. måltid
 3. RetNemt: 47,95 kroner pr. måltid
 4. Aarstiderne: 48,33 kroner pr. måltid
 5. HelloFresh: 48.45 kroner pr. måltid
 6. BetterFeast: 52 kroner pr. måltid
 7. Skagenfood: 53 kroner pr. måltid
 8. Marley Spoon: 56,75 kroner pr. måltid
 9. Yumpu: 60 kroner pr. måltid
 10. Get Fit Food: 60 kroner pr. måltid
 11. Det Danske Madhus: 64 kroner pr. måltid
 12. My Diet Pal: 80 kroner pr. måltid
 13. Halkær Ådal: 86 kroner pr. måltid.