Spring til indhold

Anmeldelse af
Kokkens hverdagsmad

Kokkens hverdagsmad måltidskasse screenshot
0
3.97/5
Fleksibilitet
3/5
Kvalitet af råvarer
4.5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Variation
4/5
Pris:
4/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Lækker mad tilberedt af kokke

Gratis levering ved fast aftale

50 års erfaring med mad til danskerne

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Kokkens Hverdagsmad er lukket

Kort herunder følger vores uddybende anmeldelse af Kokkens Hverdagsmad, en leverandør, der desværre stoppede med at forhandle måltidskasser i 2023.

Hvis du kunne tænke dig et godt alternativ til Kokkens Hverdagsmad anbefaler vi følgende måltidskasseleverandører:

4.4/5

Fra

38 kr.

per portion

4.1/5

Fra

39 kr.

per portion

4.4/5

Fra

32 kr.

per portion

Uddybende anmeldelse af
Kokkens hverdagsmads måltidskasser

Kokkens hverdagsmad fokuserer på at gøre madlavningen nem, simpel og hurtig, uden du skal gå på kompromis med råvarekvalitet eller variation i menuen. 

Typisk består en måltidskasse af en række opskrifter og de nødvendige råvarer, hvorefter det er op til dig at få retten til at spille i køkkenet. Sådan er det dog ikke med måltidskassen fra Kokkens hverdagsmad, som leveres mere eller mindre færdiglavet. De dygtige kokke har på forhånd tilberedt det meste af maden, så du blot skal sørge for opvarmningen. Kød skal du som udgangspunkt selv stege, og de friske grøntsager skal du selv snitte, men når det er klaret, er der kun anretningen tilbage, inden I kan sætte jer til bords.   

Selvom der er tale om hverdagsmad, er du garanteret nye og spændende retter hver uge. Nogle af retterne har du måske smagt før, men vi tør godt garantere, at der kommer til at vente dig adskillige nye smagsoplevelser.

Kokkens hverdagsmad er en del af Catering Danmark, som har mere end 50 års erfaring med mad til det danske folk, så der er rigeligt med erfaring at trække på, når der planlægges menu og opfindes nye retter. 

Fordele

Fremragende anmeldelser af kunderne

Friske sæsonaktuelle råvarer af høj kvalitet

Lækre velkendte livretter med et twist

Bestilling er simpel og kan tilpasses løbende

Ulemper

Enkelte kunder klager over meget emballage

Tilbyder ikke mad til en hel uge 

Prisniveauet

Prismæssigt placerer Kokkens hverdagsmad sig nogenlunde i midten. Det er ikke den billigste måltidskasse, men bestemt heller ikke den dyreste.

Til trods for den relativt lave pris er du garanteret lækker mad, skabt af råvarer af højeste kvalitet, leveret til døren hver uge. 

Vælg mellem to forskellige måltidskasser

Kokkens hverdagsmad tilbyder to forskellige måltidskasser:

Kokkens familiekasse
Kokkens grønne kasse

Kokkens familiekasse er fyldt med lækre og velsmagende hverdagsretter og livretter, som alle har fået hver sit særlige twist, så du med stor sandsynlighed ikke har smagt nøjagtigt disse eksakte udgaver af dem før. 

Kokkens grønne kasse er til dig, der går meget op i at få rigeligt med grøntsager, og som gerne vil skære ned for kødforbruget. I denne kasse får du masser af grønt – 100% økologisk – mindre kød samt flere grove kulhydrater, som er sundere og mætter i længere tid.

Altid sæsonaktuelle grøntsager – for smagen og for klimaet

Hos Kokkens hverdagsmad går man meget op i kvaliteten af råvarer. Det gør man blandt andet ved at gå efter de grøntsager, som er på sæson. 

Og hvorfor så det, tænker du måske – vi ved jo fra supermarkederne, at de fleste grøntsager altid er tilgængelige.

Kokkens hverdagsmad’s forklaring er, at man ved at vælge grøntsager som er i sæson, er garanteret den bedst mulige smag. Råvarer som har modnet og er vokset under naturlige forhold, vil nemlig smage bedre i 9 ud af 10 tilfælde.

Derudover tages der også hensyn til miljøet. Råvarer i sæson kan købes lokalt, og lokale råvarer skal ikke transporteres tusindvis af kilometer for at ende på din tallerken, hvorfor der forurenes mindre.

Hurtig og simpel bestilling

Det er ganske nemt og simpelt at bestille mad fra Kokkens hverdagsmad’s hjemmeside. 

Først skal du vælge enten ‘familiekassen’ eller ‘den grønne kasse’. Herefter angiver du antallet af personer. Familiekassen kan bestilles til mellem en og fem personer, imens den grønne kasse skal bestilles til mellem to og fire.

Efterfølgende vælger du antallet af dage, som du gerne vil modtage mad til. Kokkens Hverdagsmad tilbyder mad til tre eller fire dage. 

Du har nu mulighed for at vælge leveringsfrekvensen – altså hvor ofte du vil modtage din måltidskasse. Vælger du en fast leveringsaftale, får du gratis fragt. Vil du kun modtage måltidskassen én gang, koster det dig 65 kr. i fragt.

Bestilling

Nu har du mulighed for at se nærmere på de kommende ugers menuer. Du bliver præsenteret for fire lækre retter, som du kan vælge at bestille med det samme. Du kan dog også ændre på menuen, hvis der er en ret, som du ikke kan lide eller ikke har lyst til. Er du eller en i familien fx ikke begejstret for fisk, kan retten nemt udskiftes til en anden.

Til slut er det tid til at betale, hvorefter du kan læne dig tilbage og glæde dig over al den tid, du nu sparer, fordi du ikke skal handle ind eller planlægge aftensmad. Velbekomme!

Rabat på Kokkens hverdagsmad

Nye kunder tilbydes i øjeblikket 20% i rabat på første kasse. Ingen rabatkode er nødvendig – klik blot på knappen nedenfor og bliv ledt videre til bestilling af måltidskassen med 20% i rabat.

Kunderne er meget tilfredse

I dette øjeblik kan Kokkens hverdagsmad glæde sig over en vurdering på 4,3 ud af 5. Vurderingen er baseret på mere end 2.600 anmeldelser hos Trustpilot, hvilket giver dem beskrivelsen ‘fremragende’.

58% af kunderne har valgt at give Kokkens hverdagsmad 5 stjerner ud af 5 mulige. 30% har kvitteret med 4 stjerner.

Kunderne roser især måltidskasserne for at være lækre og nemme at tilberede. Der er stor begejstring, fordi der spares massevis af tid på både indkøb og madlavning. Vigtigst af alt beretter langt de fleste anmeldere om utroligt lækker mad, som de glædeligt anbefaler andre at sætte tænderne i.

De meget få negative anmeldelser af Kokkens hverdagsmad handler blandt andet om enkelte manglende ingredienser, men især emballagen giver anledning til vrede, da denne ikke altid er specielt miljøvenlig. Det er dog kun beskedne 3% af de tusindvis af kunder, som er meget utilfredse, så læg ikke for meget i dette.

Vores egen oplevelse med Kokkens hverdagsmad

Hos Godappetit.dk har vi naturligvis også selv testet Kokkens hverdagsmad, og vi må sige, at vi var yderst tilfredse med vores møde med måltidskasser herfra. 

Leveringen foregik, som den skulle, råvarerne var lækre og friske, og maden var yderst let at tilberede takket være dejligt simple og letforståelige opskrifter. Ydermere var måltiderne dejligt næringsrige og smagfulde. 

Mad på 15-20 minutter

Fælles for samtlige retter i den måltidskasse, vi testede, var, at disse var yderst lette at klargøre samt tilberede. 

Mange af de ingredienser, som vi skulle bruge til de forskellige retter, var anbragt i fine brune poser, hvorpå der var et label, der fortalte os, hvilke retter ingredienserne i de forskellige poser skulle bruges til. 

Dette særtræk gjorde madlavningen yderst overskuelig og sparede os for en masse tid. Et særtræk, der derfor fortjener ros!

Noget andet, der fortjener ros, er de medfølgende opskrifter, som vi fandt både dejligt korte og letforståelige. 

En af forklaringerne på, at opskrifterne fra Kokkens hverdagsmad er så korte, som tilfældet er, er, at folkene bag Kokkens hverdagsmad har udført så meget forberedende arbejde som muligt.

Dette oplevede vi for eksempel ved, at kartofler samt frikadeller allerede var lavet og tilberedt og blot skulle varmes, før disse kunne serveres. 

Den altoverskyggende fordel ved, at meget forberedende arbejde er lavet, er naturligvis, at madlavningen bliver lettere og mindre tidskrævende. 

En potentiel ulempe ved denne model kan dog være, at forberedelsen påvirker kvaliteten af maden negativt. Som regel er mad jo lækrest, når det hele tilberedes friskt fra bunden.

Vi syntes dog ikke, at det forberedende arbejde influerede negativt på smagsoplevelsen for de retter, vi fik.

Smagfulde og lækre retter

Bøfsandwich med kartofler
Nachos

Samtlige af de retter, som indgik i den måltidskasse, vi testede, var dejligt smagfulde og lækre, og vi blev særligt overraskede over kvaliteten af kødet ved flere lejligheder. 

Kvaliteten af kødet var nemlig på et uhørt højt niveau, hvilket blandt andet kom til udtryk ved en yderst lækker, saftig og smagfuld bøf, der endte med at tage plads i en bøfsandwich. 

Foruden at rose kvaliteten af kødet vil vi også gerne rose den variation, som den måltidskasse, vi testede, bød på.  

Ingen af de retter, vi fik, mindede nemlig synderligt meget om hinanden.

Hvor mange personer kan man bestille til?

Måltidskasserne fra Kokkens hverdagsmad fås i to forskellige udgaver. Den ene, ‘kokkens familiekasse’, kan bestilles til 1 til 5 personer. Den anden, ‘den grønne kasse’, kan bestilles til 2 til 4 personer.

Hvor mange dage kan man bestille til?

Måltidskasserne kan bestilles med retter til enten tre eller fire dage.

Kort opsummering

Hvis du er til lækker og velsmagende mad, hvor der bliver eksperimenteret en smule med klassiske retter – uden maden bliver alt for eksotisk – kan du med fordel overveje at prøve en måltidskasse fra Kokkens hverdagsmad. 

Det store fokus på sæsonaktuelle grøntsager gør, at du ikke blot er garanteret friske og lækre råvarer, men også er med til at mindske CO2-aftrykket i atmosfæren.

Brugervenligheden på hjemmesiden er fin, så du kan uden større besvær justere den kommende levering, så menuen passer til jeres smagsløg derhjemme.  

Med en bedømmelse på 4.3 hos Trustpilot, er der tale om en yderst populær måltidskasse, som med stor sandsynlighed ikke kommer til at skuffe dig. Skuffede blev vi da heller ikke selv, da vi testede en måltidskasse fra Kokkens hverdagsmad. Denne bød nemlig på en masse lækre retter, som var yderst lette at lave.