Spring til indhold

Anmeldelse af
Marley Spoon

Marley Spoon screenshot 2023
0
3.7/5
Fleksibilitet
3/5
Kvalitet af råvarer
4/5
Ry blandt forbrugerne
3/5
Variation
4.5/5
Pris
4/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Global spiller med meget erfaring

Vælg mellem 30 forskellige retter hver uge

Brugervenlig platform til bestilling

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Marley Spoons måltidskasser

Marley Spoon er en måltidskasse-leverandør, der opererer i flere forskellige lande. Foruden Danmark udbydes servicen i skrivende stund i blandt andet Østrig, Australien, Belgien og USA. 

For Marley Spoon er det vigtigt, at madlavning er simpelt på en måde, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Blandt andet derfor er der hos Marley Spoon et udtalt fokus på at levere råvarer af ekstremt høj kvalitet.

Derudover er et udtalt fokus at appellere til forskellige præferencer og smagsløg, hvilket kommer til udtryk ved, at du hver uge kan vælge mellem hele 30 forskellige retter, hvis du vælger Marley Spoon som din leverandør af måltidskasser. 

Fordele

Bestilling er let og på dine præmisser

Vælg mellem hele 30 forskellige retter hver uge

Fornuftige priser

Ulemper

Ikke det bedste ry på Trustpilot

Kundeservice får lidt tæsk

Ikke helt så fleksibel som konkurrenter, hvad angår valgmuligheder relateret til måltidskassestørrelser

Prisniveauet

Prisniveauet på måltidskasserne fra Marley Spoon befinder sig i et fornuftigt leje, hvor alle kan være med.

Hvilken pris, du præcist ender med at betale pr. måltid, afhænger af, hvor mange personer og dage du bestiller til.

I skrivende stund er den lavest mulige portionspris 32 kroner, mens den højest mulige portionspris befinder sig på omkring 51 kroner.

Aktuel rabat hos Marley Spoon:

Spar 35% på dine første måltidskasse fra Marley Spoon, og spar herefter 20% på de næste to. Den fjerde måltidskasse får du med 10% rabat.

For at bruge rabatten, skal du blot bestille igennem vores link. Det gør du ved at trykke på knappen nedenfor.

Vælg mellem 30 forskellige retter

Som bemærket tidligere kan du hver uge vælge imellem hele 30 forskellige retter, hvis du bestiller dine kommende måltidskasser via Marley Spoon.

Disse 30 retter varierer en hel del og favner bredt, hvorfor du hver uge vil kunne vælge imellem alt fra kød- og fiskeretter til sunde måltider og vegetariske retter.

Enhver ret er udviklet af Marley Spoons team af in-house kokke og ernæringseksperter.

Simpel og brugervenligt bestillingsforløb

At bestille måltidskasser hos Marley Spoon er både dejligt simpelt og hurtigt overstået. 

I alt består processen af følgende fem forskellige trin.

På intet tidspunkt vil du være i tvivl om, hvilke informationer du skal indtaste, og hvad dine informationer skal bruges til. 

Dedikerer du dig til bestillingsopgaven, vil du let kunne klare denne på et kvarters tid.

Råvarer og opskrifter leveret direkte til din hoveddør

Klapper du heller ikke begejstret i hænderne ved udsigten til at skulle handle ind? 

Så er du ligesom os. Og derfor er vi vildt begejstrede for måltidskasser, da disse gør, at du slipper for at planlægge ugen menu, skrive indkøbslister og handle ind.

Det er slut med at stå i kø i supermarkedet sent om eftermiddagen, for alt, hvad du skal bruge til maden, er pakket og klar til dig i en papkasse.

Papkassen leveres som udgangspunkt ved din hoveddør, men du kan aftale nærmere med Marley Spoon, som også gerne afleverer den hos din nabo eller i baghaven, hvis du ønsker dette. Det er derfor ikke et krav, at du er hjemme, når måltidskassen bliver leveret. 

Vores egen oplevelse med
Marley Spoon

Hos Godappetit.dk har vi selv haft fornøjelsen af at teste en måltidskasse fra Marley Spoon, og overordnet set har vi været rigtigt tilfredse med de fem retter mad, vi modtog og tilberedte. 

I vidoen nedenfor kan du se os pakke vores måltidkasse fra Marley Spoon ud:

I vores test af Marley Spoon bestilte vi en måltidskasse med mad til 2 personer i 5 dage. 

Selve bestillingen foregik nemt og uden besvær, og leveringen af kassen gik ligeledes helt smertefrit. Som en ekstra smart service, får man en SMS fra Marley Spoon, når måltidskassen er på vej, og i denne finder man blandt andet et link, så man kan følge med i kassens rejse gennem landet. Det smarteste er dog, at man i beskeden modtager et tidsestimat for leveringen, så man kan være hjemme og tage imod leveringen, hvis man ønsker det. 

Vi var selv klar til at tage imod kassen, da den ankom, hvilket tilsyneladende var en god ting, for modsat de andre måltidskasser, vi har testet, var der ikke nogen former for køleelementer inkluderet i måltidskassen. Vi bestilte kassen i en kølig vintermåned, så vi kan ikke udelukke, at det er derfor, og at Marley Spoon i de varmere måneder sørger for, at der er køligt i kassen, så råvarene kan holde sig friske og lækre. 

Brugervenlige opskrifter

Du behøver ikke være michelin-kok for at lave lækker og velsmagende mad med Marley Spoon, for til hver ret i kassen, får du nemlig en yderst brugervenlig opskrift, som gør det utroligt nemt at tilberede maden.

Vi er blandt andet begejstrede for de mange billeder på opskrifterne, som gør det endnu nemmere at forstår fremgangsmåden. 

På forsiden af opskriften finder du desuden et stort og flot billede, som ikke blot fungerer som appetitvækker, men som også viser dig, hvordan du med fordel kan anrette maden, så den ser ekstra lækker og indbydende ud.

Hvert eneste trin i opskriften var ganske nemme at følge, og selvom vi enkelte gange måtte læse et trin igen for en sikkerhedsskyld, var vores overordnede indtryk af opskrifternes brugervenlighed rigtigt god. 

Udover en gennemgang af tilberedningen trin for trin, får du også en overskuelig ingrediensliste, så du kan finde de nødvendige råvarer, krydderier og køkkenredskaber frem, inden du går i gang med selve madlavningen. 

Maden smager rigtigt godt!

Hvis du overvejer, om Marley Spoon mon er noget for dig, er en af de afgørende faktorer naturligvis, om maden smager godt. Og til det spørgsmål kan vi heldigvis fortælle, at maden fra Marley Spoon er særdeles lækker og velsmagende. 

Vi var blandt andet begejstrede for variationen i retterne, som gjorde, at aftensmaden var nyt og spændende hver dag, og endda ligefrem noget, vi gik og så lidt frem til. Hele ugen bød på nye retter og smagsoplevelser, og enkelte retter var faktisk så gode, at vi har gemt opskrifterne, så vi kan lave maden igen på et senere tidspunkt.

Netop variationen på retterne er et af de altoverskyggende argumenter for os, når vi skal fortælle andre, hvorfor måltidskasser er geniale. Herhjemme har vi tendens til at forfalde til de samme 10-15 opskrifter, som kører på rotation uge efter uge. Med måltidskassen var hver aften et kulinarisk eventyr. Vi fik blandt andet asiatisk streetfood, børnevenlig pasta med kylling, franske appetitvækkere og meget andet godt, som i den grad fik åbnet vores kulnariske horisont.

Et middelmådigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Marley Spoon modtaget næsten 400 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 3, hvilket stemples med prædikatet ‘middel’ af Trustpilot. 

40 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt Marley Spoon, har kvitteret med 5 stjerner, mens 10 % har kvitteret med blot en enkelt stjerne.

I det følgende kigger vi lidt nærmere på, hvilke konkrete roser og kritikpunkter forbrugerne har. Vi starter med det sjove og redegør for den ros, der går igen.

Marley Spoon roses af mange forbrugere for at levere friske og gode råvarer. Derudover roses konceptet som helhed og fremhæves som noget, der gør hverdagen lettere.

Godt så… Det var de største plusser.

Herunder redegør vi for de – ifølge forbrugerne – største minusser ved Marley Spoon.

Der er flere forbrugere, der klager over dårlige oplevelser med kundeservice. Det være sig eksempelvis oplevelser, hvor forbrugeren mener at have afmeldt sig hos en kundeservice-medarbejder, men efterfølgende fortsat oplever at modtage måltidskasser og få trukket penge.

Derudover klager flere forbrugere over, at portionerne ganske enkelt er for små.

Et hyppigt klagepunkt er også, at råvarerne ikke altid lever op til forventningerne; dette er tilsyneladende særligt et problem, hvis du bestiller til mange dage.

Hvor mange skal man bestille til?

Hos Marley Spoon kan du bestille måltidskasser i følgende størrelser: to og fire personer. 

Dette er ikke super fleksibelt, og vi kan lige så godt være ærlige og sige, at en række af konkurrenterne tilbyder væsentlig flere valgmuligheder på dette område.

Hvor mange dage kan du bestille til?

Hvis du bestiller en måltidskasse fra Marley Spoon til to personer, skal den minimum indeholde tre måltider. Den maksimale kapacitet er fem måltider.

Bestiller du i stedet en måltidskasse til fire personer, hedder valgmulighederne to-fire dage.

Også her halter Marley Spoon en anelse efter flere konkurrenter, der byder på endnu mere fleksible løsninger.

Kort opsummering

Marley Spoon er en måltidskasse-leverandør, der byder på et bredt udvalg af retter at vælge imellem hver eneste uge, hvilket naturligvis er positivt. 

Tilmed er det positivt, at Marley Spoon prismæssigt i den grad er konkurrencedygtig.

Desværre er det ikke så positivt, at Marley Spoon ikke har et bedre ry på Trustpilot, end tilfældet er. 

Ligeledes er det heller ikke så positivt, at graden af fleksibilitet, hvad angår antallet af personer og dage man kan bestille til, ikke er nær så høj hos Marley Spoon som hos flere af konkurrenterne.

Dog betyder ovenstående nødvendigvis ikke, at Marley Spoon ikke kan være den rette måltidsleverandør for dig, for hvis du kan leve med den begrænsede fleksibilitet, vil du uden tvivl sætte stor pris på at kunne vælge imellem hele 30 forskellige retter hver eneste uge.

MArley Spoon PNG
3.7/5

3,7/5

Rabat:

Spar 35 % på den første kasse

Rabat:

Spar 35 % på den første kasse