Spring til indhold

Anmeldelse af
MattssonNielsen

MattssonNielsen Screenshot
0
3.5/5
Fleksibilitet
4/5
Kvalitet af råvarer
5/5
Ry blandt forbrugerne
3.7/5
Variation
2/5
Pris
3/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Mad tilberedt af kokke med erfaring fra stjernerestauranter

Lækre færdigretter som blot skal opvarmes

Lang holdbarhed

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
MattssonNielsen måltidskasser

Hos MattssonNielsen kan du få lækre færdigretter på glas, som blot skal varmes og anrettes på en tallerken. Den smarte pakning af maden gør, at du får ganske lang holdbarhed, selvom der ikke benyttes nogen former for tilsætningsstoffer. 

Der er altså ikke tale om en måltidskasse i den traditionelle forstand, hvor du modtager en kasse med råvarer, som du herefter skal tilberede. I stedet vælger du en kasse, som indeholder helt op til 16 glas med fx boller i karry, bolognese, gullasch og lignende. 

Konceptet minder derfor en del om måltidskasse-løsningen fra Bonzo, hvor du ligeledes modtager dine måltider på glas.

De to dygtige kokke, Kenneth Nielsen og Tue Mattsson, som står bag virksomheden, har erfaring fra køkkenet på flere populære stjernerestauranter i landet, og du kan derfor godt forvente, at der er blevet kælet rigtigt meget for maden.

Det er dog ikke kun det færdige resultat, som virksomheden har fokus på, for de to kokke gør også en dyd ud af at vælge bæredygtige løsninger, ligesom de har stort fokus på dyrevelfærd. 

Fordele

Utrolig nem tilberedning

Fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd

Lang holdbarhed

Det er dygtige kokke, som står bag maden

Intet abonnement

Ulemper

Du skal i flere tilfælde selv sørge for tilbehør til retterne

Begrænset variation i retter

Lækker mad på glas

De fleste har prøvet at købe en færdiglavet tomatsauce i et glas, men det er nok de færreste, som har fået et helt måltid i et glas.

Det får du (næsten) hvis du bestiller mad hos MattssonNielsen, hvor hver ret er tilberedt og hældt i et glas, som du nemt kan varme og nyde derhjemme. 

Fordi maden er i de smarte glas, kan du forvente relativt lang holdbarhed på hvert måltid, så du kan gemme op til flere retter i dit køleskab som en backup på de dage, hvor du ikke orker selv at trylle i køkkenet. 

Udover færdigretter kan du også få delikate desserter og supper på glas.

MattssonNielsen retter

Rabatkode til MattssonNielsen:
Få 25% i rabat

Hvis du er ligesom os, vil du gerne spare penge, når du kan. Derfor giver det god mening at benytte sig af en rabatkode, når en sådan er tilgængelig.

Hos MattssonNielsen kan du lige i øjeblikket for 25% rabat på din første bestilling, hvis du benytter rabatkoden intro25.

Lang holdbarhed

Normalt forbinder man lang holdbarhed med noget skidt. Altså, det er da rart, at maden kan holde sig længe, men typisk vil det være fordi der er tilsat konserveringsmidler, som ikke nødvendigvis er gode for helbredet.

Sådan er det dog ikke hos MattssonNielsen, hvor konserveringen består af emballering i de smarte glas. Der er således ikke brugt nogen former for konserveringsmidler eller tilstæningsstoffer. 

Alligevel kan du forvente en holdbarhed på helt op til 30 dage fra leveringsdatoen.

Den lange leveringstid gør, at du undgår madspild fordi maden bliver for gammel og skal smides ud. Tilmeld har du mulighed for at købe ind af de lækre retter og gemme disse i køleskabet til de dage, hvor du ikke har energien til at lege Jamie Oliver med kødgryderne.

Du skal selv sørge for tilbehør

For nogen vil de være en ulempe, at der i måltidskassen fra MattssonNielsen ikke indgår tilbehør i form af ris, pasta, kartofler og lignende. For andre vil det være et plus, fordi de derfor helt selv kan vælge, hvad de vil have til deres butter chicken eller gullasch. 

Det er nemt at bestille, men dine muligheder er begrænsede

MattssonNielsen fungerer på mange måder ligesom en webshop eller onlinebutik, hvor du fylder de varer, du vil købe, i en digital indkøbskurv. 

For at bestille skal du derfor gå igennem leverandørens udvalg af måltidskasser, og herefter trykke på den, som du gerne vil bestille hjem. Du bestiller én måltidskasse ad gangen, og der er derfor ikke noget abonnemt at bekymre sig om. På den måde adskiller denne leverendør sig også fra de store konkurrenter som fx HelloFresh og RetNemt.

Hvad siger forbrugerne?

Fordi det ikke kun er vores mening og vurdering, som tæller, har vi også kigget på, hvad andre mener om måltidskasserne fra MattssonNielsen. 

Vi har blandt andet været forbi Trustpilot, hvor virksomheden har en samlet vurdering på 3,9 ud af 5.

71% af anmelderne giver virksomheden 5 stjerner, imens 29% kvitterer med 3.

MattssonNielsen Trustpilot

Det er dog værd at bemærke, at vurderingen i skrivende stund er baseret på blot 7 anmeldelser, hvorfor resultatet ikke nødvendigvis er repræsentativt for den brede befolkning.

Konklusion

Hvis det skal være nemt og lækkert, er måltidskasser fra MattssonNielsen et ganske godt match. Her får du velsmagende mad, tilberedt af dygtige kokke, som du kan gøre klar til servering på blot 5 minutter. 

Du kan både købe glas med måltider enkeltvis eller samlet i en måltidskasse, hvor du har mad til en hel uge eller længere.

Du behøver sjældent bekymre dig om at få spist maden hurtigt, når den er ankommet, for med en holdbarhed på helt op til 30 dage, kan du snildt bestille en måltidskasse hjem og tilberede retterne på et senere tidspunkt.

Det er nemt at bestille maden fra hjemmesiden, som fungerer som en klassisk webshop. Du bestiller kasserne enkeltvis, så du behøver derfor ikke bekymre dig om et abonnement.

I skrivende stund er forbrugerne fint tilfredse med kvaliteten på maden og serviceniveauet hos MattssonNielsen, men indtil flere end blot 7 afgiver deres vurdering, kan man ikke lægge alt for meget i de ellers ganske fine anmeldelser.

MattssonNielsen logo 300x150
3.5/5

3,5/5

Rabat:

Ingen

MattssonNielsen logo 300x150

Rabat:

Ingen