Spring til indhold

Anmeldelse af
Bonzo

Bonzo screenshot
0
4.1/5
Fleksibilitet
4.5/5
Kvalitet af råvarer
3.5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Variation
3.5/5
Pris
4.5/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Mad på 10 minutter

Mulighed for selv at sammensætte sin måltidskasse

Lynhurtig levering

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Bonzos måltidskasser

Bonzo er en virksomhed, der byder på lidt af hvert relateret til madlavning – heriblandt også måltidskasser, hvilket er det område af Bonzos forretning, som vi – ikke så overraskende – ønsker at fokusere på i denne anmeldelse. 

Da Bonzo introducerede måltidskasser til deres portefølje af lækre produkter, var målet at hjælpe danskerne med at gøre hverdagen en smule lettere. 

I dag har Bonzo en fin tilslutning af forbrugere, der benytter deres måltidskasser, hvorfor målet i den grad kan siges at være blevet indfriet.

Bonzo byder på en række forskellige måltidskasser. Samtlige kasser tilhører et tema, og mange af kasserne rummer fire glas Bonzo-simreretter samt dertilhørende Bonzo-sidedish. 

Uanset hvilket tema du vælger, kan du være sikker på at modtage en måltidskasse, der indeholder måltider, som er yderst lette at tilberede. Faktisk tager det ikke mere end ti minutters tid at klargøre et måltid fra Bonzos måltidskasser.

Fordele

Skarpe priser

Super nemt

Fremragende ry på Trustpilot

Mulighed for at sammensætte din måltidskasse efter præcise ønsker og behov

Lynhurtig levering

Ulemper

Lidt for små portioner, ifølge nogle forbrugere

Ikke alle finder retterne lige smagfulde

4.1/5
Bonzo Familiekasse

Familie Måltidskassen

Kasse med lækre færdigretter, som kan tilberedes på blot 15 minutter. Retterne udskiftes jævnligt, og når du ikke at få dem spist i tide, kan de holde sig i helt op til 12 måneder.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
15 minutter

Fordel:
Lang holdbarhed

Fra

44 kr.

per portion

Tilbud:
20% rabat til abonnenter

4.1/5
Italiensk måltidskasse - Bonzo

Italiensk Måltidskasse

Den Italienske Måltidskasse fra Bonzo indeholder 3 forskellige pastaretter. Maden fra Bonzo leveres færdiglavet i glas, og skal blot opvarmes inden servering.

Mad til:
5-6 dage

Tilberedningstid:
15 minutter

Fordel:
Lang holdbarhed

Fra

41 kr.

per portion

Tilbud:
20% rabat til abonnenter

4.1/5
Italiensk måltidskasse - Bonzo

Vegansk familiekasse

Den Italienske Måltidskasse fra Bonzo indeholder 3 forskellige pastaretter. Maden fra Bonzo leveres i glas, hvorfor holdbarheden er minimum 6 måneder.

Mad til:
3 dage

Tilberedningstid:
15 minutter

Fordel:
Lang holdbarhed

Fra

41 kr.

per portion

Tilbud:
20% rabat til abonnenter

4.1/5
Single måltidskasse Classic - Bonzo

Single måltidskasse Classic

Denne måltidskasse indeholder lækre og varierede retter, som passer perfekt til 1 person, men som også kan serveres, hvis der kommer uventede gæster.

Mad til:
8-12 dage

Tilberedningstid:
10-20 minutter

Fordel:
Lang holdbarhed

Fra

51 kr.

per portion

Tilbud:
20% rabat til abonnenter

4.1/5
KETO kassen - Bonzo

KETO Måltidskassen

Indholdet af KETO måltidskassen fra Bonzo skifter uge for uge, men retterne er altid i overensstemmelse med KETO-principperne. Maden skal blot opvarmes inden servering.

Mad til:
5 dage

Tilberedningstid:
15 minutter

Fordel:
Lang holdbarhed

Fra

35 kr.

per portion

Tilbud:
20% rabat til abonnenter

Prisniveauet

Prisniveauet på måltidskasserne fra Bonzo befinder sig i den billige ende af spektret. 

Hvad du præcist kommer til at betale pr. måltid, hvis du køber din måltidskasse hos Bonzo, afhænger af, hvilken måltidskasse du beslutter dig for at købe. 

Hvis du køber til et stort antal personer samt et relativt stort antal dage, vil det være muligt at opnå en yderst lav pris pr. portion – nærmere bestemt på omkring 30 kroner. 

Mange valgmuligheder

Vi mennesker har forskellige præferencer, når det kommer til mad, og det er der i den grad taget højde for hos Bonzo, hvor måltidskasse-udvalget er både stort og bredt.

Udvalget byder blandt andet på veganske måltidskasser, sæsoninspirerede måltidskasser samt måltidskasser målrettet børnefamilierne.

Bestillingsprocessen er dejligt let

Det er relativt let at bestille sin måltidskasse hos Bonzo. Dog synes vi, at mange af konkurrenterne er lykkes med at udvikle endnu mere overskuelig platforme. Ofte platforme, hvor du som forbruger har yderst let ved at vælge måltidskasse-type og herefter justere dennes størrelse efter antal dage og personer. 

Samme grad af fleksibilitet byder Bonzo desværre ikke helt på. Ta’ eksempelvis deres familiekasse. Denne indeholder tre måltider til fire personer. Sådan er det bare. Hverken mere eller mindre.

Det havde klædt Bonzo, hvis indholdet af denne kasse kunne justeres efter, hvor mange dage og personer man ønskede at bestille til. Det trækker selvfølgelig lidt ned.

Til gengæld trækker det op, at vi ser en høj grad af fleksibilitet ved andre produkter hos Bonzo. Eksempelvis byder Bonzo på en bland-selv-kasse, der må siges at være noget af det mest fleksible, som det samlede markede byder på.

Denne kasse kan du fylde med alle de måltider, som Bonzo nu engang byder på. En rigtig smart løsning, der forhåbentlig sikrer, at du udelukkende modtager retter, der pleaser dine smagsløg.

Et rigtig fint ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Bonzo modtaget 50 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,3. Denne karakteret betegnes af Trustpilot som ‘fremragende’. 

70 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt Bonzo på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens 8 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

I de kommende afsnit dykker vi ned i, hvad forbrugerne hyppigst henholdsvis roser og skoser hos Bonzo.

Vi starter med roserne.

Flere forbrugere roser leveringsforholdene. Dels bliver Bonzo rost for at levere hurtigt, men derudover får Bonzo også pæne ord med på vejen for måden, hvorpå de pakker deres leveringer.

Derudover roses Bonzo for at levere retter, der smager rigtig, rigtig godt, og som samtidigt er lette og hurtige at tilberede.

Derudover er der også flere forbrugere, der roser Bonzo for deres digitale platform. Disse forbrugere fremhæver, at det er let og hurtigt at bestille, hvad de ønsker.

Good…

Det var den gennemgående ros. Lad os nu kigge på, hvad kritikken lyder på fra de forbrugere, der ikke har disket op med topkarakter.

De to kritikpunkter, der går igen i de fleste negativt stemte anmeldelser, vedrører mængden og kvaliteten af maden.

Flere forbrugere finder Bonzos retter for kedelige og relativt fattige på smag. Ligeledes bemærker en række forbrugere, at retterne ikke var så store, som de havde håbet og forventet.  

Vores egen oplevelse med Bonzo

Hos Godappetit.dk har vi selvfølgelig også selv prøvet Bonzo, og vi var overordnet set ganske begejstrede. 

Leveringen forløb præcis, som denne skulle, og vores bestilling indeholdt de produkter, som vi havde valgt. 

Det er jo altid en god start, at der er styr på den del.

Foruden glassene med lækker simremad indeholdt vores kasse også en række foldere med inspiration til retter, som vi kunne lave ved hjælp af Bonzos simreretter. 

Disse foldere bør roses for at indeholde en række yderst letforståelig tekstguides samt en række meget lækre billeder, som virkelig fik sparket liv i vores appetit. 

Foruden ovenstående modtog vi desuden også et lille kort, hvorpå der var en fin velkomsthilsen samt en ultrakort introduktion til Bonzo.

Yderst let at tilberede maden

På egen krop mærkede vi i den grad, at bekvemmeligheden er i top, når man bestiller hos Bonzo. Det tog os nemlig ikke mere end 10-15 minutter at tilberede de simreretter, vi havde bestilt. 

For samtlige retter gjaldt det, at de kunne anbringes direkte i en gryde, hvorefter de blot skulle opvarmes i omkring 10 minutter. 

En lille ulempe ved simreretterne var dog, at de alene ikke kunne agere aftensmåltid. Samtlige af dem krævede nemlig tilbehør såsom pasta, kartoffelmos eller lignende. 

Ovenstående var ikke noget, der fik vores verden til at styrte sammen, men vi vil dog fastholde, at det er et lille vækstpunkt i forhold til mange andre leverandører, som leverer samtlige fødevarer til et komplet aftensmåltid. I den forbindelse bør det dog bemærkes, at man sagtens godt kan bestille pasta og lignende hos Bonzo. Det havde vi bare ikke fået gjort i denne omgang. 

Fin smag

Spagetti bolo bonzo
Funghi Con pomodori

Samtlige af de simreretter, vi prøvede, bød på en super herlig smag. Dog oplevede vi, at et par af dem var en smule vandede, hvilket var en skam. 

Ligeledes var vores erfaring, at flere af retterne mindede ret meget om hinanden i smag og udseende. Det kan du også se på billederne herover. Det ligner på mange måder samme ret på begge billeder, men faktisk er der tale om en spaghetti bolognese til venstre, og funghi con pomodori til højre.

Foruden ovenstående er det værd at bemærke, at vi kunne forestille os, at store, stærke mænd med en voldsom appetit vil finde mængden af en simreret for værende lige i underkanten. Til os var mængden dog yderst passende. 

Hvor mange skal man bestille til?

Bonzo har ikke decideret kreeret små måltidskasser til 1-2 person(er), men fordi deres retter kan holde rigtig længe, vil vi mene, at du sagtens kan bestille en måltidskasse til en person hos Bonzo. 

Her er bland-selv-kassen nok den mest oplagte mulighed.

Køber du denne kasse, skal du vælge mindst ti forskellige produkter og forvente en minimumspris på lidt over 200 kroner. 

De måltidskasser, hvor indholdet er bestemt på forhånd, er typisk tiltænkt husstande af 3-4 personer.

Hvor mange dage kan du bestille til?

Umiddelbart er der ingen øvre begrænsning for, hvor mange produkter du må fylde i Bonzos bland-selv-kasse, hvorfor antallet af dage du kan bestille til, nærmest er uendeligt højt.

Kigger vi på de færdigblandede måltidskasser, er der dog typisk mad til 3-4 dage i disse.

Kort opsummering

Bonzos måltidkasser består af deres fine simreretter og dertilhørende sidedish. Prismæssigt kan Bonzo i den grad udfordre konkurrenterne, og som regel kan Bonzo faktisk også vinde over disse inden for dette parameter. 

Når det kommer til valgmuligheder, leverer Bonzo også på et fint niveau – særligt takket være Bonzos bland-selv-måltidskasse, hvor du kan sammensætte din egen måltidskasse med alle de måltider, som Bonzo p.t. byder på. 

Forbrugerne er yderst begejstrede for Bonzo. Både madens kvalitet, leveringsforholdene og bekvemmeligheden er noget, der roses blandt rigtig mange forbrugere.

Dog mener enkelte forbrugere dog ikke, at maden er synderligt lækker. Ligeledes synes enkelte forbrugere også, at portionerne er lidt for små.

Da vi selv testede Bonzos simreretter, erfarede vi det samme som en række af de andre forbrugere. Dels erfarede vi, at retterne var dejligt smagfulde og lette at tilberede. Ligeledes erkendte vi, at mængden af en simreret ikke altid ville være tilstrækkelig til at mætte de mest sultne typer. 

Når det kommer til graden af fleksibilitet, leverer Bonzo faktisk fornuftigt takket være deres bland-selv-mulighed, som både kan benyttes af singler og rigtig store familier. 

De færdigblandede måltidskasser er dog ikke synderligt fleksible, hvad angår størrelse. Disse kan nemlig ikke justeres efter antal dage eller personer, hvilket tilsvarende kasser ellers kan hos mange af konkurrenterne.

Bonzo logo 300x150
4.1/5

4,1/5