Spring til indhold

Anmeldelse af måltidskasser fra
Nemlig.com

Nemlig.com måltidskasser - screenshot
0
3.9/5
Fleksibilitet
4/5
Kvalitet af råvarer
3.5/5
Ry blandt forbrugerne
4.4/5
Variation
4/5
Pris
3.5/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Mulighed for selv at sammensætte indholdet

Tilkøb diverse dagligvarer

Gode anmeldelser på Trustpilot

Uddybende anmeldelse af
Nemlig.com’s måltidskasser

Nemlig.com logo

Nemlig.com er Danmarks første og i skrivende stund også største online supermarked. På nuværende tidspunkt kan du vælge imellem mere end 9000 forskellige varer, når du handler hos Nemlig.com, og som du nok har gættet, tæller udvalget også måltidskasser.

Helt præcist kan du p.t. vælge imellem 6 forskellige måltidskasser, eller du kan tilpasse din helt egen unikke måltidskasse med de retter, du foretrækker. Som en ekstra bonus kan du vælge at bestille dine dagligvarer hos Nemlig og få leveret disse sammen med din måltidskasse.

I denne anmeldelse af Nemlig.com vil vi primært fokusere på deres måltidskasser og give dig vores bud på, om disse måltidskasser er pengene værd, eller om du bør kigge i retning af en af de mange andre måltidskasse-leverandører, som markedet byder på.

Fordele

Fint udvalg

Leverer også dagligvarer

Fine bedømmelser på Trustpilot

Ulemper

Tilbyder maksimalt mad til 4 dage

Enkelte kunder har oplevet manglende eller dårlige ingredienser

Prisniveauet

Med en kuvertpris fra 39 kr. er Nemlig.com bestemt ikke den dyreste måltidskasse-leverandør, men selvom prisen er fornuftig, er det fortsat billigere i en række sammenhænge at vælge alternativer som fx HelloFresh (32 kr. pr. kuvert), Marley Spoon (32 kr. pr. kuvert) eller RetNemt (38 kr. pr. kuvert)

Den billigste kuvertpris hos Nemlig.com opnås med måltidskassen ‘Budget’, hvor du får simple hverdagsretter til en rimelig pris.

Fornuftigt udvalg af måltidskasser

Hos Nemlig.com kan du – som bemærket – vælge imellem 6 forskellige prædefinerede måltidskasse-løsninger, som tilsammen indeholder 24 retter:

  1. Familie: I denne kasse finder du populære og velkendte retter, som alle i familien vil sætte pris på.
  2. Hurtig: Med denne kasse vil du lynhurtigt kunne tilberede et velsmagende måltid. Flere af råvarerne er tilberedte på forhånd, så du kan spare tid i køkkenet.
  3. Favorit: I denne kasse finder du en række af de mest populære opskrifter.
  4. Budget: Nem og velsmagende mad til en fast lav pris.
  5. Grønne Livretter øko.: Fine retter med masser af økologisk grønt.
  6. Rigtigmad øko.: I denne kasse er maden forberedt på forhånd, så det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette den færdiglavede mad.
Nemlig.com måltidskasse udvalg

Vælger du en af ovenstående måltidskasser fra Nemlig.com, vil menuen blive sammensat for dig hver eneste uge, hvorfor du ikke behøver at løfte en finger, når det kommer til planlægningen.

Du kan dog også vælge at sammensætte din egen måltidskasse ved at udvælge de retter fra de 6 kasser, som du ønsker at få leveret. Du kan helt frit mixe, som det passer dig, og således vælge de retter, som du og resten af familien har mest lyst til. 

De 24 opskrifter, som du kan vælge imellem, udskiftes hver eneste uge, så manglende variation skal i hvert fald ikke være et argument for ikke at vælge Nemlig.com som sin kommende måltidskasse-udbyder.

Byg-selv kasse - Nemlig

Nemlig.com leverer også dagligvarer

Som vi tidligere har været inde på, er Nemlig.com først og fremmest kendt for at være et online supermarked. Med tiden har Nemlig.com dog også udviklet sig til at blive leverandør af måltidskasser, hvilket giver rigtig god mening med tanke på, hvor mange friske rådvarer som Nemlig.com ligger inde med.

I praksis betyder det, at du kan få leveret mælk, håndsæbe, stanniol og alskens former for dagligvarer sammen med din måltidskasse, hvis du vælger Nemlig.com som din kommende måltidskasse-pusher, hvilket bestemt har sine bekvemmelighedsfordele.

Tilbyder også en fin økologisk måltidskasse

Der er god grund til at vælge økologiske varer i dagligdagen, for det gavner både din egen, planetens og dyrenes helbred. 

Det kan dog kræve en ekstra indsats, hvis man udelukkende skal indkøbe økologisk og planlægge sin aftensmad derefter. Det behøver dog ikke at være noget, der giver dig hovedpine. Med en økologisk måltidskasse fra Nemlig.com kan du nemlig slippe for enhver bekymring i den sammenhæng. 

Bestiller du en sådan måltidskasse, vil Nemlig.com nemlig både stå for den kreative del i forhold til at sammensætte ugens menu, og de vil samtidig stå for dine indkøb af de økologiske råvarer, der skal bruges til madlavningen.

I anmeldende stund tilbyder Nemlig.com to forskellige økologiske måltidskasser; ‘Rigtigmad øko.’ og ‘Grønne Livretter øko.’.

Det er dog værd at bemærke, at Nemlig.com ikke garanterer, at indholdet i ovenstående økologiske måltidskasser er 100% økologisk, da der i perioder kan være forsyningsproblemer relateret til bestemte råvarer, hvorfor Nemlig.com i disse perioder vil være nødsaget til at vælge ikke-økologiske alternativer.

Nemlig.com bemærker dog, at deres økologiske måltidskasser altid er 90-100% økologiske, så du kan altså godt forvente, at størstedelen af råvarerne i en økologisk måltidskasse vil være økologiske.

Et godt ry blandt forbrugerne

Nemlig.com har i skrivende stund modtaget mere end 29.500 anmeldelser på Trustpilot, og størstedelen af disse er meget positive. 

68% af anmelderne har givet virksomheden 5 ud af 5 stjerner, og kun 4% har givet 1 ud af 5 stjerner. 

Nemlig.com har i skrivende stund præsteret en samlet score på 4,4, hvilket stemples med ‘Fremragende’.

Nemlig.com Trustpilot

Det er dog værd at bemærke, at mange af anmeldelserne af Nemlig.com drejer sig om online dagligvareforretning, hvorfor bedømmelsen ikke nødvendigvis tegner et billede af tilfredsheden med måltidskasserne fra virksomheden.

Konklusion

Nemlig.com er først og fremmest leverandør af dagligvarer på nettet, og derfor er måltidskasser ikke deres primære fokus. Det betyder dog ikke, at kvaliteten af måltidskasserne ikke er høj, for det synes, vi bestemt, at den er. Dog må vi også være ærlige og sige, at vi synes, at en række af alternativerne gør det endnu bedre end Nemlig.com, når det kommer til måltidskasser. Det være sig blandt andet HelloFresh og RetNemt.

Nemlig.com adskiller sig fra flere af sine konkurrenter, idet man kan supplere sin måltidskasse med alle de dagligvarer, man måtte have brug for, hos Nemlig.com, hvilket man ikke kan hos særligt mange af konkurrenterne. 

Som kunde hos Nemlig vil du derfor langt hen ad vejen kunne slippe helt for at besøge et fysisk supermarked igen, hvis du ønsker dette.

De mange positive tilkendegivelser fra tilfredse kunder på Trustpilot er et vidnesbyrd om, at Nemlig.com leverer højt, når det kommer til service og kvalitet. Derfor bliver du formentlig heller ikke skuffet, hvis du giver en af Nemlig.com’s måltidskasser chancen.

Nemlig.com logo
3.9/5

3,9/5

Rabat:

Ingen

Nemlig.com logo

Rabat:

Ingen