Spring til indhold

Anmeldelse af
MåltidsBoxen

MåltidsBoxen anmeldelse
0
3.6/5
Fleksibilitet
3/5
Kvalitet af råvarer
4/5
Ry blandt forbrugerne
4/5
Variation
5/5
Pris:
2/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Maden leveres færdigtilberedt

Fri fragt

God variation i de sunde retter

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

MåltidsBoxen er gået konkurs

Kort herunder følger vores uddybende anmeldelse af MåltidsBoxen, en leverandør, der desværre stoppede med at forhandle måltidskasser i 2022.

Hvis du kunne tænke dig et godt alternativ til MåltidsBoxen, anbefaler vi følgende måltidskasseleverandører:

4.4/5

Fra

38 kr.

per portion

4.1/5

Fra

39 kr.

per portion

4.4/5

Fra

32 kr.

per portion

Uddybende anmeldelse af
MåltidsBoxen

MåltidsBoxen sørger for at levere velsmagende, sund og varieret aftensmad direkte til kundens dør – hvilket i øvrigt er ganske gratis (leveringen altså!)

Bagmanden bag MåltidsBoxen er Morten, som har mere end 16 års erfaring i restaurationsbranchen. I sin tid i branchen har han blandt andet arbejdet som køkkenchef, hvorfor madlavningen hos virksomheden er i trygge og erfarne hænder. 

Inspirationen til virksomheden kommer fra et velkendt problem – et irritationsmoment i dagligdagen, som de fleste af os formentlig kender til – nemlig planlægning, indkøb og tilberedning af aftensmaden. For at gøre denne del af dagligdagen nemmere for ham selv og andre danskere, startede Morten virksomheden, som sidenhen har serviceret massevis af sultne kunder.

Maden i måltidskasserne er tilberedt på forhånd, så du blot skal opvarme indholdet og servere det for dig selv og resten af husstanden. Nemmere bliver det ikke!

I det følgende vil vi dykke dybere ned i MåltidsBoxen og give vores ærlige vurdering af deres måltidskasser.

Kort herunder følger vores uddybende anmeldelse af Hololi Foods, en leverandør, der desværre gik konkurs i 2022. Netop fordi Hololi Foods er gået konkurs, kan du derfor ikke længere bestille mad herfra. Hvis du kunne tænke dig et godt alternativ til Hololi Foods, anbefaler vi følgende måltidskasseleverandører:

Fordele

Mad på 10-30 minutter

Fri fragt

Maden leveres færdiglavet

God variation i retterne

Ulemper

Tilbyder ikke mad til en hel uge

Pris i den høje ende

Leverer ikke til ikke-brofaste øer

Prisniveauet

Prisniveauet hos MåltidsBoxen er nogenlunde højt. En husstand på fire personer, som skal have mad fire gange på en uge, skal betale 880 kr. for en måltidsboks. Det giver en pris på 55 kr. pr. måltid.

Til sammenligning skal du – for samme familie på fire med fire dages mad – give 755 kr. hos Aarstiderne og 704 kr. hos RetNemt.

Dog har du mulighed for at få 10% rabat på de første seks måltidskasser fra MåltidsBoxen, hvilket gør prisen en smule bedre.

Vælg mellem fire forskellige måltidskasser

Hos MåltidsBoxen kan du vælge mellem fire forskellige måltidskasser, som hver har sit unikke twist.

HverdagsBoxen – i denne boks får du tre eller fire dages aftensmad, som alle har kød som en af de bærende ingredienser. Der er fin variation i retterne, som er velkendte klassikere med et twist.

VeganerBoxen – Er du ikke til kød, er VeganerBoxen det perfekt valg. I denne måltidskasse er der intet kød, men i stedet massevis af lækre grøntsager efter sæson. 

FlexiBoxen – Vil du gerne skære ned på dit kødforbrug, men er du ikke helt klar til for alvor at give slip på animalske produkter, kan du vælge FlexiBoxen. I denne får du en blanding af retter fra HverdagsBoxen og VeganerBoxen, så du får to kødfrie dage og to dage med kød hver uge. 

SlankeBoxen – Har du planer om at smide et par kilo, kan du overveje at bestille SlankeBoxen, som er en måltidskasse med fire måltider per uge, hvor der vil være omkring 500 kcal. i hvert måltid. 

Maden leveres færdigtilberedt

Hvis du virkelig ikke vil tilbringe tid i køkkenet, er måltidskasserne fra MåltidsBoxen det perfekte valg. Maden, som du modtager hver uge, er nemlig tilberedt på forhånd. 

Du har derfor hverken brug for kokkeevner eller en opskrift, for maden skal blot opvarmes og serveres. Du skal ikke forvente at tilbringe mere end 10 – 30 minutter i køkkenet hver dag for at gøre maden klar. Ligeledes slipper du for at handle ind, så du har massevis af tid til andre aktiviteter.

Færdigretter giver ofte associationer til kedelige frosne retter i frysedisken i det lokale supermarked, men sådan er det ikke med maden fra MåltidsBoxen. Selvom maden er gjort klar og tilberedt på forhånd, får du nemlig lækre og velsmagende måltider.

Fin variation

Du er garanteret rigtig fin variation i retterne, som du modtager fra MåltidsBoxen. Variation er ikke blot godt for sin appetit, men også for din sundhed. 

Nedenfor kan du tage et kig på menuen i Juni 2021.

Nem at bestille

Det er en relativt simpel opgave at bestille mad fra MåltidsBoxen.dk. I det følgende vil vi gennemgå processen.

Første skridt er at vælge en af de fire typer af måltidskasser. Disse har vi beskrevet lidt længere oppe i anmeldelsen her.

Når du har valgt en af måltidskasserne, bliver du præsenteret for næste uges menu, så du kan få en idé om, hvilke spændende retter venter. 

Næste skridt er at vælge, hvor mange personer du vil bestille mad til. MåltidsBoxen tilbyder mad til mellem en og fem personer. 

Herefter skal du beslutte, om du vil have mad til tre eller til fire dage, og dernæst hvor ofte du vil modtage din måltidskasse. Du kan få den leveret hver uge eller hver anden uge.

Til slut kan du fravælge fisk og/eller svinekød, inden du lægger din bestilling i kurven, så den er klar til at blive betalt.

Rabat hos MåltidsBoxen

Hos MåltidsBoxen tilbydes nye kunder 10% rabat på hver af de første 6 måltidskasser, hvilket giver en besparelse på op til 600 kr.

Det kræver ingen rabatkode at få rabatten, som automatisk bliver aktiveret, hvis ikke du har handlet hos MåltidsBoxen tidligere. Tryk på knappen nedenfor og bliv ledt videre til bestillingen med rabat.

Fine anmeldelser

På baggrund af 292 kundeanmeldelser (i skrivende stund) har MåltidsBoxen en samlet vurdering på 3,9 stjerner ud af 5. 

Vurderingen giver virksomheden betegnelsen ‘God’. 

Mere end halvdelen af bedømmelserne er på 5 stjerner. 13% er på 1 stjerne, imens resten fordeler sig derimellem. 

MåltidsBoxen Trustpilot

MåltidsBoxen får blandt andet ros for kvaliteten, friskheden og smagen på retterne, som tilmed er utroligt nemme at tilberede – både i forhold til selve madlavningen og den efterfølgende oprydning og opvask. 

Flere af kunderne er også begejstrede for variationen på retterne. 

Hvor mange personer kan man bestille til?

Måltidskasserne fra MåltidsBoxen kan bestilles til mellem en og fem personer.

Hvor mange dage kan man bestille til?

Måltidskasserne kan bestilles til enten tre eller fire dage ad gangen. 

Kort opsummering

Hvis det skal være nemt og bekvemmeligt at få lækker velsmagende aftensmad, uden du skal tilbringe længe i køkkenet, er Måltidskasser fra MåltidsBoxen muligvis den helt rette løsning for dig. 

Maden leveres færdiglavet, så du blot skal opvarme og anrette den, hvorefter du og resten af husstanden kan sætte tænderne i de mange forskellige retter.

Du har fire forskellige måltidskasser at vælge imellem, så du kan bestille lige præcis den, som passer bedst til dine behov. 

Der er fine anmeldelser til MåltidsBoxen fra de mange kunder, som virksomheden har serveret måltider for. Det er især kvaliteten på maden og variationen i retterne, som får flotte ord med på vejen fra de tilfredse brugere.