Spring til indhold
Hjem » Hvad koster en måltidskasse?

Hvad koster en måltidskasse?

  • af
Hvad koster en måltidskasse?

I artiklen her forsøger vi at svare på spørgsmålet “hvad koster en måltidskasse?”. Lad os bare allerede nu afsløre, at det er et spørgsmål, som kræver et – ja faktisk flere – relativt nuanceret/nuancerede svar. 

Prisen på en måltidskasse afhænger særligt af følgende forhold:

  • Hvilken måltidskasse-udbyder du bestiller hos
  • Antallet af dage og personer du bestiller til
  • Om du benytter dig af en introduktionsrabat eller ej. 

Netop derfor er det ej heller muligt at svare entydigt på, hvad en måltidkasse koster. 

Der er eksempelvis stor forskel på, hvad en måltidskasse til én person koster, og hvad en måltidskasse til en hel børnefamilie koster, hvilket vi vil nuancere i de kommende afsnit.

Hvad koster en måltidskasse til én person?

Selvom ovenstående spørgsmål uden tvivl er lettere at svare på end det mere brede spørgsmål “hvad koster en måltidskasse?”, så er ovenstående spørgsmål desværre også tæt på umuligt at svare entydigt på, hvilket blandt andet hænger sammen med, at prisen for en måltidskasse til én person varierer fra udbyder til udbyder. 

Derudover er det også værd at bemærke, at det ikke engang er alle udbydere, der tilbyder måltidskasser til singler

Ydermere er det værd at notere sig, at antallet af dage, man bestiller til, som regel vil influere på ens pris pr. måltid. 

Godt så… Det var en masse forbehold… 

Lad os så prøve at komme med lidt konkrete prisestimater; det er vel det, du er her for, ikke?

Hvis du bestiller en måltidskasse til én person indeholdende mad til mellem tre og fem dage, vil du skulle forvente en pris pr. måltid på mellem 65 og 110 kroner

Hvis du ønsker at få specificeret prisen pr. måltid for de forskellige udbydere af måltidskasser til singler, så klik på nedenstående link:

Hvad koster en måltidskasse til en børnefamilie?

Ligesom det er umuligt at svare entydigt på, hvad en måltidskasse til én person koster, er det også umuligt at svare entydigt på, hvad en måltidskasse til en børnefamilie koster.

Også her spiller valget af udbyder, der bestilles fra, såvel som antallet af dage, der bestilles til, nemlig ind på prisen pr. måltid. 

Hvis vi ser bort fra eventuelle introrabatter, vil du, hvis du bestiller en børnefamilie-måltidskasse til tre-fem dage, skulle forvente en pris pr. måltid på mellem 45 og 80 kroner

Ønsker du at få specificeret de forskellige udbyderes priser pr. måltid, når det kommer til måltidskasser til børnefamilien, så klik på nedenstående link:

Hvad med den samlede pris?

Indtil videre har vi kun opgivet pris pr. måltid-intervaller, men det ændrer sig nu, for i dette afsnit kigger vi nærmere på, hvad en måltidskasse koster samlet set, og lad os bare med det samme afsløre, at der er kæmpe prisforskel på den billigst tænkelige måltidskasse og den dyrest tænkelige. 

At prisen varierer så meget, som den gør, skyldes, at det hos enkelte leverandører er muligt at bestille helt ned til en enkelt ret, mens det hos andre, er muligt at bestille store måltidskasser indeholdende omkring 25 retter. 

Hvis du bestiller en af de absolut mindste måltidskasser, der findes på markedet, altså en kasse indeholdende blot én ret, vil du kunne slippe med en pris på omkring 70 kroner.

Bestiller du derimod en af de største måltidskasser hos en af de dyreste leverandører, vil du skulle forvente en pris, der lyder på omkring 950 kroner.

Med andre ord betyder det dermed, at en måltidskasse typisk koster mellem 70 og 950 kroner.