Spring til indhold

Anmeldelse af
Get Fit Food

GetFitFood screenshot 2023
0
4/5
Fleksibilitet
5/5
Kvalitet af råvarer
3.5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Variation
3/5
Pris
4/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Perfekt for dig, der går op i sundhed

Flot score på Trustpilot

Vælg udelukkende retter, du kan lide

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Get Fit Foods måltidskasser

Get Fit Food er – som navnet antyder – en måltidskasse-leverandør med fokus på sundhed og næringsrig mad. 

Hos Get Fit Food kan du derfor bestille måltidskasser indeholdende retter, som er det perfekte indtag, hvis du ønsker at tabe dig, opbygge mere muskelmasse eller generelt bare øge din fysiske sundhed. 

Get Fit Food startede mere eller mindre som et hobbyprojekt i en 2-værelseslejlighed, hvor ejeren bag, Martin, der er uddannet kok, begyndte at hjælpe folk i sin omgangskreds med at forberede deres mad. 

Martin formåede hurtigt at levere et produkt, der virkelig begejstrede venner og bekendte, hvilket førte til øget efterspørgsel, og denne udvikling gav Martin så meget blod på tanden, at han på et tidspunkt valgte at forfølge sin mavefornemmelse og gøre Get Fit Food til en decideret måltidskasse-forretning. 

Dette har han formentlig ikke fortrudt sidenhen, for i dag er Get Fit Food en landsdækkende måltidskasse-service, der er særligt populær hos dem, hvis fokus på sundhed er yderst højt. 

Fordele

Bestilling er let og på dine præmisser

Lækker, sund mad

Meget fleksibel service

Tilberedningen af maden tager nærmest ingen tid

Ulemper

Byder ikke på lige så stor variation som nogle af konkurrenterne

Nogle af retterne smager lidt for ens

Prisniveauet

Prisniveauet hos Get Fit Food er yderst fornuftigt, synes vi.

Hvor meget du præcist kommer til at betale for dine retter, hvis du bestiller hos Get Fit Food, afhænger af en række forskellige faktorer. 

Dels afhænger det af, hvilke retter du bestiller. Der er nemlig forskel på, hvad de enkelte retter koster. Derudover influerer retternes størrelse på din pris. 

Når du bestiller hos Get Fit Food, kan du selv vælge, hvor mange kalorier dine retter skal indeholde, og hvis du vælger, at dine retter skal indeholde 400 kalorier, vil dine retter naturligvis være billigere, end hvis du vælger, at de skal indeholde 600 kalorier, da mængden af mad selvsagt vil være større i tilfælde af, at retterne skal indeholde 600 kalorier frem for 400.

Derudover influerer antallet af uger, du bestiller mad til, også på den pris, du skal betale pr. ret. 

Hos Get Fit Food vil man nemlig meget gerne belønne loyale og store kunder, hvorfor dem, der bestiller Get Fit Food-mad til fire uger ad gangen, betaler mindre pr. ret end dem, der blot bestiller Get Fit Food-mad til en enkelt uge. 

I skrivende stund koster de dyreste aftensmadsretter 82 kroner, mens de billigste koster 45 kroner. 

Foruden aftensmadsretter kan du via Get Fit Food også bestille lækre juicer, kager og mellemmåltidsretter. 

Høj grad af fleksibilitet

Get Fit Food fortjener ros for en del forskelligt, og et af de forhold, der i den grad fortjener ros, er graden af fleksibilitet, som måltidskasse-leverandøren udviser. 

Bestiller du mad via Get Fit Food, vil du hurtigt erfare, at der ikke er nogen risiko for, at du modtager retter, som du ikke kan lide. Hos Get Fit Food kan du nemlig egenrådigt pege på præcist de retter, du ønsker at modtage. 

Ligeledes kan du – som tidligere bemærket – markere, hvor mange kalorier de enkelte retter må indeholde. 

Super brugervenligt setup

Udover fleksibiliteten bør Get Fit Food roses for et yderst brugervenligt setup, hvor man som forbruger bliver taget fint i hånden fra start til slut, så man aldrig er i tvivl om, hvordan man skal bære sig ad for at bestille, hvad man ønsker sig. 

På bestillingssiden er det muligt at se alle de hovedmåltider, drikkevarer og mellemmåltider, man p.t. kan vælge imellem, men hvis man udelukkende er interesseret i enten hovedmåltider, drikkevarer eller mellemmåltider, er det naturligvis også muligt udelukkende at få vist varer inden for den kategori, man ønsker, via en dropdown-menu i toppen.

Ekstremt nemt at tilberede mad fra Get Fit Food

Der findes to lejre af måltidskasse-leverandører. 

I den ene lejr sværger leverandørerne til færdigretter, der blot skal opvarmes i en ovn eller mikrobølgeovn, hvis disse retter da ikke kan nydes kolde. 

Den anden lejr sender måltidskasser, der indeholder friske råvarer og x antal opskrifter, hvor igennem man som forbruger bliver instrueret i, hvordan de medsendte råvarer skal tilberedes og forarbejdes for at blive til lækre, smagfulde retter.

Get Fit Food tilhører den først omtalte lejr, hvilket vil sige, at hvis du bestiller mad fra Get Fit Food, så modtager du en kasse med færdigretter, som du vil kunne tilberede på ganske få minutter i din mikrobølgeovn.

Den altoverskyggende fordel ved denne model er, at du ikke skal bekymre dig om at bruge tid på at lave mad, og at det – at lave lækker aftensmad – vil kunne håndteres af dig, uanset hvor skrap i et køkken, du måtte være.

Ulempen ved modellen er, at færdigretter sjældent formår at levere på et helt lige så højt niveau som friskt tilberedte retter lavet af friske råvarer, hvad angår konsistens, smag og lækkerhed.

Et fremragende ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Get Fit Food modtaget mere end 240 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,5, hvilket prædikeres med ‘fremragende’ af Trustpilot. 

Derfor er det vist ikke helt forkert at konkludere, at langt størstedelen af Get Fit Foods kunder er mere end godt tilfredse med den mad og service, som Get Fit Food leverer.

I det følgende dykker vi ned i, hvad Get Fit Food roses for af de positivt stemte forbrugere, hvorefter vi kigger på, hvilke kritikpunkter der fremhæves af de mest kritiske røster.

Hvad roses Get Fit Food for?

Hvis man isolerer de mest positivt stemte anmeldelser på Get Fit Foods Trustpilot-side, erfarer man, at rigtig mange Trustpilot-anmeldere roser Get Fit Food for at levere ekstremt lækre retter, som bidrager til at opnå fysiske resultater. Flere Trustpilot-anmeldere giver nemlig udtryk for, at de har formået at tabe sig ved at leve af Get Fit Food-mad i en periode. 

Derudover bliver service-niveauet også rost af flere. Det er tydeligt, at Get Fit Food er servicemindede, og at udfordringer ikke syltes hos dem.

Hvad kritiseres Get Fit Food for?

Selvom langt de fleste anmeldelser af Get Fit Food er yderst positivt stemte, så findes der en række negativt stemte ind imellem. 

Isoleres alle de kritiske anmeldelser, kan vi se, at disse som regel omhandler madens kvalitet. 

Flere kritikere mener, at maden smager for meget af peber, og giver udtryk for, at de ikke synes, at madens kvalitet svarer til den – i deres øjne – høje pris, de har betalt.

Værd dog opmærksom på, at mængden af Trustpilot-brugere, der kritiserer kvaliteten og smagen af maden, er yderst lille, og at der mindst er fem gange så mange Trustpilot-anmeldere, som giver udtryk for, at de har fundet maden yderst lækker, som der er Trustpilot-brugere, der kritiserer maden.

Vores egen oplevelse med Get Fit Food

Hos Godappetit.dk har vi naturligvis også selv testet Get Fit Food som måltidskasse-leverandør, og langt henad vejen har vi været yderst begejstrede for den service og mad, som Get Fit Food leverede til os. 

Godt bestillingsflow

Der var ingen problemer med bestilling af de retter, vi ønskede, hvilket i høj grad skyldtes Get Fit Foods meget brugervenlige bestillingssetup.

Leveringsmulighederne var ligeledes fornuftige; der var nemlig to forskellige dage at vælge imellem. Tidsintervallerne begge dage var dog lidt brede, men dette var heldigvis ikke noget problem for os.

Inden måltidskassen endegyldigt blev leveret, fik vi en række SMS’er fra leveringsfirmaet. Disse SMS’er indeholdt blandt andet links til en side, hvor vi kunne følge vores levering. 

Via denne side kunne vi få et yderst præcist estimat for, hvornår vores måltidskasse kunne forventes at være os i hænde, og estimatet holdt ganske godt og blev løbende opdateret undervejs, i takt med at leveringstidspunktet kom tættere og tættere på.

Der var heller ikke nogen finger at sætte på indpakningen af måltidskassen. 

Vores mad var nemlig forsvarligt pakket ind, og det havde fået selskab af et køleelement, så dette ikke risikerede at blive varmt og dårligt, sæt vi ikke ville være hjemme på leveringstidspunktet og dermed i stand til at komme maden i køleskabet med det samme. 

Ekstremt nemt at tilberede retterne

Hvis du er til sund mad, der hverken kræver store evner i et køkken eller meget tid at tilberede, så er Get Fit Food ikke noget tosset valg som måltidskasse-leverandør. 

Deres retter er nemlig utroligt lette at tilberede. 

Som regel involverer tilberedning af deres retter nemlig blot, at der prikkes et par huller i noget plastfilm, hvorefter retten anbringes i en mikrobølgeovn, hvor den skal have cirka fire minutter.

Nogle retter er endnu lettere at tilberede, da de ikke engang skal varmes før servering.

Uanset hvordan en ret skal tilberedes, vil fremgangsmåden altid stå i et letforståeligt sprog på rettens emballage.

Rigtig fin smag

Vi kunne lide alle de retter, som vi havde bestilt. Faktisk vil vi sige, at vi var deciderede tossede med flere af disse. 

I og med at der er tale om færdigretter, vil der naturligvis være en række retter, som havde været endnu mere lækre, hvis de var blevet friskt tilberedt af friske råvarer. Noget, som dog også ville have taget væsentlig længere tid, end det tog at tilberede dem i mikrobølgeovnen.

Get Fit Food brander sig selv som værende en sund spiller på måltidskasse-markedet, hvilket sagtens kan vække fordomme om, at så serverer de sikkert primært salat og lignende, men dette er på ingen måde tilfældet. 

Retterne hos Get Fit Food er nemlig dejligt varierede, og selvom de er sunde, bliver der ikke gået på kompromis med lækkerheden af disse. 

Det er klart, at man hos Get Fit Food sommetider bruger en række erstatningsprodukter, hvis en ret sædvanligvis indeholder en række kalorietunge råvarer, men denne fremgangsmåde var på ingen måde noget, der påvirkede smagen for de retter, vi havde fornøjelsen af, negativt. 

Hvor mange skal man bestille til?

Som vi tidligere har været inde på, så leverer Get Fit Food i den grad varen, hvad angår fleksibilitet. 

Derfor overrasker det dig formentlig heller ikke, at du sagtens kan bestille til en person, hvis du ønsker dette hos Get Fit Food. Faktisk kan du bestille helt ned til én ret.

Ønsker du at bestille til +20 personer, kan dette også sagtens lade sig gøre. Get Fit Food kan nemlig levere retter i præcist det omfang, som du ønsker.

Kort opsummering

Get Fit Food startede som et lille hobbyprojekt, men som et sådant vil vi på ingen måde betegne Get Fit Food i dag.

I dag er Get Fit Food nemlig en af de førende måltidskasse-leverandører, når det kommer til sunde måltidskasser, så hvis du går meget op i kost, motion og sundhed, er Get Fit Food formentlig det perfekte valg af måltidskasse-leverandør for dig. 

Get Fit Food udmærker sig på en række områder. 

Et af disse er graden af fleksibilitet. Der findes ikke mange måltidskasse-leverandører, der er lige så fleksible som Get Fit Food, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at Get Fit Food dels kan levere én ret til én person, men også uden problemer levere en hel uges retter til +20 personer.

Når det kommer til prisniveauet, er der heller ikke meget at kritisere Get Fit Food for. Måltidskasse-leverandøren er ikke den billigste på markedet, men bestemt heller ikke den dyreste. 

Som du nok fornemmer, er vi yderst begejstrede for Get Fit Food langt hen ad vejen, og vi er på ingen måde de eneste, som har hænderne over hovedet. 

Kigger man på Trustpilot, er det nemlig tydeligt, at langt de fleste, der har stiftet bekendtskab med Get Fit Food, har været tilfredse med både den mad og service, som Get Fit Food har leveret. 

Nogle få på Get Fit Foods Trustpilot-side brokker sig dog over en lidt ensartet smag for flere retter.

GetFitFood logo 300x150
4/5

4,0/5