Spring til indhold

Anmeldelse af
Yumbo

yumBo screenshot
0
3.6/5
Fleksibilitet
3.5/5
Kvalitet af råvarer
4/5
Ry blandt forbrugerne
3.5/5
Variation
4/5
Pris
3/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Asiatisk måltidskasse

Gratis levering til døren

Kan bestilles enkeltvis eller på abonnement

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Yumbos måltidskasser

Yumbo logo 300x150

Yumbo er en nyere levendør af måltidskasser, som har leveret mad til danskerne siden 2020, hvor virksomheden dog hed DailyNam. Oprindeligt var der tale om et sideprojekt til en asiatisk restaurant i Aalborg, men siden sit navneskifte i 2022 er virksomheden gået all-in på at levere delikate asiatiske retter til sultne danskere i hele landet. 

Hos Yumbo kan du vælge mellem tre typer af måltidskasser: ‘Hverdagskassen’, ‘Vegetarkassen’ og ‘Weekendkassen’. Disse kan nemt bestilles fra hjemmesiden (tilmed enkeltvis, så du slipper for et fast abonnement) og kan leveres kvit og frit til hele landet.

Er du glad for asiatisk mad (hvem er ikke det?), er der ingen vej udenom Yumbo. er du stadig i tvivl, om de lækre asiatiske måltidskasser er noget for dig, kan du læse videre i denne anmeldelse, hvor vi kigger nærmere på maden, priserne, serviceniveauet og meget mere.

Fordele

Lækker asiatisk mad

Kan bestilles enkeltvis uden abonnement

Gratis levering til hele Danmark

Velsmagende mad som er nemt at tilberede

Ulemper

Det er kun muligt at bestille mad til 3 dage

Klager over ringe kundeservice

Prisniveauet

En måltidskasse fra Yumbo er ikke den billigste løsning, hvis man sammenligner med konkurrenterne. Skal du eksempelvis have 3 retter mad til 4 personer, ender du med en kuvertpris på omkring 61 kr. pr. ret, hvilket er en smule dyrere end gennemsnittet.

Jo flere du bestiller til, des lavere bliver kuvertprisen. Bestiller du til det maksimale antal personer, 6 stk., er kuvertprisen pr. ret på 52 kr. Modsat kommer du til at betale 128 kr. pr. måltid, hvis du bestiller til 1 person.

Vælg mellem tre forskellige måltidskasser

Yumbo tilbyder tre forskellige typer måltidskasser. Disse er:

  1. Hverdagskassen‘ – Indeholder tre asiatisk inspirerede retter, som vil falde i hele familien smag.
  2. Vegetarkassen‘ – Indeholder ligeledes familievenlig asiatisk mad, men uden brug af kød.
  3. Weekendkassen‘ – Indeholder ét lækkert måltid, som er perfekt, hvis du får gæster til spisning.

Hos Yumbo har du ikke mulighed for selv at vælge retter, da disse er planlagt på forhånd. Du kan dog se ugen menu i flere uger frem, så du har mulighed for at afbestille i god tid, hvis menuen ikke falder i din smag. 

Tre asiatiske retter hver uge

I en måltidskasse får du mad til tre dage – hverken mere eller mindre. De tre retter i kassen er altid asiatisk inspirerede og ofte med et nordisk twist. Selv hvis du er velbevandret i det asiatisk køkken, er der altså gode chancer for, at du ikke tidligere har prøvet lige nøjagtigt den samme version af en ellers velkendt asiatisk ret i kassen.

Du kan ikke selv vælge indholdet i måltidskassen – det er klaret af leverandøren selv – men til gengæld får du hver eneste uge tre nye lækre asiatiske retter, så det ikke bliver ensformigt. Du har mulighed for at se indholdet i måltidskasserne for de kommende uger, så du selv kan vælge måltidskassen til og fra, hvis menuen ikke behager dig.

Yumbo menu

Yumbo rabatkode

I øjeblikket kan du få 20% rabat på de første to kasser fra Yumbo. Det kræver blot, at du benytter rabatkoden ‘yumbo20‘.

Nem bestilling og levering

Det kræver ikke mange tryk for at bestille en måltidskasse hjem fra Yumbo. Hjemmesiden er nemlig dejlig brugervenlig og overskuelig. 

Du kan som bekendt ikke selv vælge indholdet af kassen, men det betyder til gengæld, at du ikke selv behøver tage nogle valg og i stedet blot skal trykke bestil.

De fleste måltidskasser sælges på abonnement (dog med mulighed for at annullere efter første kasse er modtaget), men Yumbo kan også bestilles enkeltvis, så du ikke behøver minde dig selv om at afmelde i tide, hvis du skal have pause fra måltidskasser.

Leveringen klares af et ekstern fragtfirma, og koster ikke en krone for dig. Du skal blot bestille en uge i forvejen, og så leveres der en lækker asiatisk måltidskasse direkte til din hoveddør (eller hvor end du måtte ønske at modtage kassen) – meget nemmere bliver det ikke!

Hæderligt ry hos forbrugerne

I skrivende stund har Yumbo modtaget 32 anmeldelser på Trustpilot. Af disse er 59% meget positive imens 19% af bedømmelserne er ringe.

I alt giver vurderingerne en overordnet score på 3,5 ud af 5 mulige.

Mængden af anmeldelser er dog fortsat så lavt, at du bør tage vurderingen med et gran salt. Når der senere kommer flere vurderinger til på platformen, vil der danne sig et mere retvisende billede.

Iblandt de positive erkendelser bliver maden og variationen på denne fremhævet som særligt god. Flere kalder endda Yumbo måltidskassen for den bedste, de nogensinde har fået.

Kritikpunkterne hos de negative anmeldelser går i høj grad på kunderservice, som flere har haft besvær med at trænge igennem til. 

Hvor mange personer kan man bestille til?

Hos Yumbo har du mulighed for at bestille til blot en enkelt person, hvis du gerne vil forkæle dig selv med tre lækre asiatiske retter i hverdagen. Du kan dog også bestille til helt op til 6 personer, hvis der er mange sultne munde i husstanden, som skal mættes. 

Hvor mange dage kan man bestille til?

Yumbo tilbyder udelukkende måltidskasser med tre retter mad, så du kan derfor kun bestille mad til tre af ugens dage.

Kort opsummering

Hvis du er bvegejstret for det asiatiske køkken, finder du næppe en bedre måltidskasse end fra Yumbo.

Hver eneste uge modtager du tre nye opskrifter og råvarer, så du kan tilberede lækker asiatisk mad for dig selv og/eller familien. Leveringen er helt gratis og du vælger selv, om du vil have kassen på abonnement eller om du vil bestille den enkeltvis efter behov og lyst.

Prisniveauet er en smule over gennemsnittet, så der er ikke tale om en billig måltidskasse. Udover muligheden for at vælge mellem tre forskellige typer måltidskasser, har du ikke meget indflydelse på maden, som du modtager, hvilket trækker ned i vores vurdering af fleksibiliteten.

Kvaliteten på råvarerne er som udgangspunkt rigtig god, og selvom alle retterne stammer fra asien, er der god variation, så maden ikke bliver ensformig.

Yumbo logo 300x150
3.6/5

3,6/5

Rabat:

Ingen

Yumbo logo 300x150

Rabat:

Ingen