Anmeldelse af Simple Feast

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Fleksibilitet
3/5
Kvalitet af råvarer
4.5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Variation
4.5/5
Pris:
3.5/5

Det perfekte valg for veganere eller vegetarer

Flot score på Trustpilot

Brugervenlig platform til bestilling

Uddybende anmeldelse af
Simple Feasts måltidskasser

Måske kender du allerede lidt til Simple Feast. De har nemlig investeret en del i promovering af deres service via eksempelvis TV-markedsføring, hvor de har brugt Casper Christensen som frontfigur. 

Hvis du aldrig har hørt om Simple Feast før, kan vi fortælle, at der er tale om en virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 2014. Dengang var visionen at få danskerne til at lave mere mad i hjemmet.

I begyndelsen var Simple Feasts produkt en app med hundredvis af opskrifter fra nogle af verdens bedste kokke.

Undervejs erfarerede folkene bag Simple Feast, hvor travl den gennemsnitlige dansker typisk er, og at vedkommende slet, slet ikke har tid til at lave god mad.

Denne erkendelse førte til en omlægning af Simple Feasts forretning og i stedet for at fokusere på en app med gode opskrifter flyttede Simple Feast fokus til måltidskasser. Med sådanne ville Simple Feast nemlig kunne forløse deres ønske om at hjælpe danskerne med at få nogle sunde og gode madvaner.

I begyndelsen indeholdt Simple Feasts måltidskasser kød, men dette stoppede i 2017, hvor Simple Feast gik all-in på vegetariske og veganske måltidskasser. 

Ikke noget tosset valg, hvis du spørger os, for i dag er Simple Fest indiskutabelt en af de stærkeste leverandører af måltidskasser til vegetarer og veganere, og valget tilbage i 2017 har uden tvivl været afgørende for, at Simple Feast har fået så godt fat, som tilfældet nu engang er.

Fordele

Yderst simpel bestillingsproces

Tilbyder kasser til både vegetarer og veganere

Lækre råvarer

Flot score på Trustpilot

Ulemper

Ikke det perfekte valg for kødelskerne

Tilbyder ikke samme grad af fleksibilitet som flere af konkurrenterne

Prisniveauet

Priserne på måltidskasserne fra Simple Feast er hverken ekstremt høje eller lave. I stedet befinder de sig i et mellemleje.

Hvor meget du kommer til at betale pr. portion, hvis du køber en måltidskasse hos Simple Feast, afhænger af, hvor mange dage og personer du bestiller til.

Desto flere dage samt personer du bestiller til, jo lavere vil din gennemsnitlige portionspris blive. 

Den laveste pris pr. portion, du i skrivende stund vil kunne opnå, er omkring 56 kroner, mens den højeste pris, du kan komme til at betale pr. portion, er omkring 60 kroner.

To overordnede valgmuligheder

Simple Feast byder overordnet set på to forskellige måltidskasser. Den ene kalder de ‘family feast’, mens den anden kaldes for ‘season feast’.

Family feast består af klassiske retter i den familievenlige kategori, mens season feast mere er for de eventyrlystne, der vil prøve en masse eksotiske, spændende retter.

Hver uge vil du kunne se, hvilke retter de forskellige måltidskasser byder på, hvilket formentlig kun gør dit valg endnu lettere.

Du kan se retterne ved at klikke på knappen nedenfor og scrolle lidt ned på den side, du føres til:

Uanset om du vælger family feast- eller season feast-måltidskassen, kan du vælge, om måltidskassen skal være målrettet vegetarer eller veganere. 

Simpel bestillingsproces

Når man kalder sig selv for Simple Feast, er en vigtig del af ens brandidentitet, at tingene er simple i ens forretning, og når det kommer til bestillingsprocessen lever Simple Feast i den grad op til navnet og de forventninger, som dette afføder.

Her er der ikke noget med at give forbrugerne uhensigtsmæssigt mange valg, nej, der er i stedet skåret helt ind til benet, så forbrugerne kun har to valg, som præsenteres på en dejligt overskuelig og simpel måde.

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Simple Feast modtaget næsten 2.500 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,3, hvilket evalueres med stemplet ‘fremragende’ af Trustpilot. 

61 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt Simple Feast på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens blot 4 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

Det var en masse kvantitative data. Lad os nu blive lidt kvalitative og dykke ned i, hvad Simple Feast roses og skæmmes for af forbrugerne.

Vi starter med det sjove – nemlig rosen!

Simple Feast roses af mange forbrugere for at levere lækre råvarer og være en yderst let løsning, der resulterer i dejligt smagfulde retter.

Derudover roses variationen i retterne også, ligesom den generelle service hos Simple Feast får mange pæne ord med på vejen.

Godt så…

Det var lyspunkterne.

Lad os nu kigge nærmere på, hvilke vækstpunkter der fremhæves hos Simple Feast.

Det er på ingen måde, fordi Simple Feast begraves af dårlige anmeldelser. Tværtimod. Men de negativt stemte anmeldelser, der nu engang er, fokuserer ofte på leveringsproblemer. Det være sig eksempelvis problemer omkring, at en kasse ikke er leveret til det aftalte tidspunkt, eller at en kasse ikke har indeholdt, hvad den skulle. 

Derudover er der nogle få, der mener, at portionerne er for små, og så er der nogle ganske få, der klager over kvaliteten af råvarerne. 

Umiddelbart gætter vi på, at de enten er sure af natur eller har været uheldige, for kvaliteten af råvarerne er noget af det, som de fleste roser.

Hvor mange skal man bestille til?

Hos Simple Feast kan du bestille måltidskasser til enten to-tre eller fire-fem personer. 

På dette område er servicen ikke vanvittigt fleksibel, og vi kan lige så godt være ærlige og informere om, at en række af konkurrenterne tilbyder væsentlig flere valgmuligheder, når det kommer til antal personer, du ønsker at bestille til.

Hvor mange dage kan du bestille til?

Her er der kun en mulighed, og den hedder tre dage.

Dette faktum placerer Simple Feast som en af de mindst fleksible måltidsløsninger, der findes.

Til gengæld leverer Simple Feast varen på rigtig mange omåder, hvilket for mange kan kompensere for den manglende fleksibilitet.

Kort opsummering

Simple Feast er indiskutabelt en af de førende måltidskasse-løsninger, når det kommer til måltidskasser, der er målrettet veganere og vegetarer. 

Prisniveauet hos Simple Feast er hverken virkelig højt eller lavt, men befinder sig i et fint mellemleje, hvor de fleste kan være med.

Det er yderst simpelt og let at tilmelde sig Simple Feasts service grundet en overskuelig bestillingsproces. 

Simple Feast tilbyder ikke samme grad af fleksibilitet eller valgmuligheder, som mange af konkurrenterne, men til gengæld leverer Simple Feast virkelig varen, hvad angår lækre ingredienser og service.

Derfor scorer Simple Feast da også rigtig højt på Trustpilot.