Spring til indhold

Anmeldelse af
Simple Feast

Simple Feast Screenshot
0
4/5
Fleksibilitet
3/5
Kvalitet af råvarer
4.5/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Variation
4.5/5
Pris:
3.5/5

Blive klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Det perfekte valg for veganere eller vegetarer

Flot score på Trustpilot

Brugervenlig platform til bestilling

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Simple Feast er gået konkurs

Kort herunder følger vores uddybende anmeldelse af Simple Feast, en leverandør, der desværre gik konkurs i 2022. Netop fordi Simple Feast er gået konkurs, kan du derfor ikke længere bestille mad herfra. Hvis du kunne tænke dig et godt alternativ til Simple Feast, anbefaler vi følgende måltidskasseleverandører:

4.4/5

Tilbud:
Bestil med vores link og få 25 % på de første to leveringer.

Fra

35 kr.

per portion

4.3/5

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar op til
725 kr.

Fra

30 kr.

per portion

4.1/5

Tilbud:
Bestil gennem vores link og spar 30% på din første bestilling.

Fra

45 kr.

per portion

Uddybende anmeldelse af
Simple Feasts måltidskasser

Måske kender du allerede lidt til Simple Feast. De har nemlig investeret en del i promovering af deres service via eksempelvis TV-markedsføring, hvor de har brugt Casper Christensen som frontfigur. 

Hvis du aldrig har hørt om Simple Feast før, kan vi fortælle, at der er tale om en virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 2014. Dengang var visionen at få danskerne til at lave mere mad i hjemmet.

I begyndelsen var Simple Feasts produkt en app med hundredvis af opskrifter fra nogle af verdens bedste kokke.

Undervejs erfarerede folkene bag Simple Feast, hvor travl den gennemsnitlige dansker typisk er, og at vedkommende slet, slet ikke har tid til at lave god mad.

Denne erkendelse førte til en omlægning af Simple Feasts forretning og i stedet for at fokusere på en app med gode opskrifter flyttede Simple Feast fokus til måltidskasser. Med sådanne ville Simple Feast nemlig kunne forløse deres ønske om at hjælpe danskerne med at få nogle sunde og gode madvaner.

I begyndelsen indeholdt Simple Feasts måltidskasser kød, men dette stoppede i 2017, hvor Simple Feast gik all-in på vegetariske og veganske måltidskasser. 

Ikke noget tosset valg, hvis du spørger os, for i dag er Simple Fest indiskutabelt en af de stærkeste leverandører af måltidskasser til vegetarer og veganere, og valget tilbage i 2017 har uden tvivl været afgørende for, at Simple Feast har fået så godt fat, som tilfældet nu engang er.

Kort herunder følger vores uddybende anmeldelse af Hololi Foods, en leverandør, der desværre gik konkurs i 2022. Netop fordi Hololi Foods er gået konkurs, kan du derfor ikke længere bestille mad herfra. Hvis du kunne tænke dig et godt alternativ til Hololi Foods, anbefaler vi følgende måltidskasseleverandører:

Fordele

Yderst simpel bestillingsproces

Tilbyder kasser til både vegetarer og veganere

Lækre råvarer

Flot score på Trustpilot

Ulemper

Ikke det perfekte valg for kødelskerne

Tilbyder ikke samme grad af fleksibilitet som flere af konkurrenterne

Vores egen oplevelse med Simple Feast

Hos Godappetit.dk har vi naturligvis selv haft tænderne i en måltidskasse fra Simple Feast, så vi ved, hvad vi taler om, når vi roser denne vegetariske madservice. 

Bestillingen af en måltidskasse fra Simple Feast gik problemfrit, og leveringen af kassen forløb ligeledes helt smertefrit. Vi valgte selv 3 retter fra ugens menuplan, og vi kan med glæde meddele, at samtlige retter var yderst velsmagende og appetitlige. 

Brugervenligheden er ikke helt på niveau med konkurrenterne, for der var flere gange, hvor vi virkelig måtte nærlæse opskriften – mere om det lidt længere nede i anmeldelsen. 

Overordnet set var oplevelsen med Simple Feast god, og vi glædede os hver dag til at prøve et nyt måltid. Vi var især begejstrede for, at samtlige retter var nye for os, og ikke noget, vi havde smagt før. 

Mad bragt direkte til døren

“Indkøb, nej tak!” er efterhånden blevet et mantra, som alle her på vores redaktion kan synge med på.

Derfor er vi – hvilket nok næppe er nogen overraskelse – kæmpe fans af måltidskasser, fordi vi slipper for at bøvle med at fylde ting i indkøbskurven og at i kø i supermarkedet.

Af samme grund har vi armene i vejret over Simple Feast, som nemt og uden besvær formåede at levere en måltidskasse direkte til vores hoveddør. 

Inden levering modtog vi en SMS fra budet, hvori der fremgik et cirka tidspunkt for levering, så vi kunne forsøge at være hjemme til at modtage kassen.

Vi havde dog ikke mulighed for at tage imod måltidkassen, men det gav heldigvis ingen problemer. Inde i kassen var der nemlig placeret et kølelement, som sørgede for at hele temperaturen nede, så maden ikke blev dårlig.

Hurtig og velsmagende mad

Hvis du er på jagt efter en måltidskasse med retter, som hverken tager lang tid eller er kompliceret at tilberede – og som tilmed smager herligt, er sundt og god for klimaet – er Simple Feast bestemt værd at overveje.

Hos Godappetit har vi testet langt de fleste måltidskasse-løsninger, og vi plejer i grove træk at inddele disse i to; de færdiglavede måltidkasser, hvor maden blot skal varmes, og måltidskasser med råvarer og opskrifter, hvor du selv skal tilberede maden. 

Måltidskassen fra Simple Feast passer dog ikke ind i en af de to kategorier, for der er nemlig tale om en mellemting.

En af dagene skulle vi eksempelvis have lasagne med tilbehør, og her var lasagnen faktisk tilberedt på forhånd, så vi blot skulle varme denne. Med til lasagnen var dog også to lækre salater, som vi selv skulle gøre klar. I alt tog tilberedningen ikke mere end 15 minutter, og så var der et ganske velsmagende måltid mad klar på tallerkenen.

Der er ingen tvivl om, at en lasagne, som vi selv havde lavet fra bunden, ville have været mere frisk og måske også mere lækker, men vi var ret begejstrede for, at den kom færdiglavet, så vi slap for at tilbringe en lille time i køkkenet. 

Tilberedningen var lidt tricky

Sammenlignet med de andre måltidskasser, vi har testet, var tilberedningen af maden fra Simple Feast til tider en smule besværlig. Ikke fordi selve tilberedningen er kompleks eller avanceret, men fordi opskrifterne ikke altid var helt så letlæselige og overskuelige, som vi kunne ønske os. 

Et problem, som vi løb ind i flere gange, var, at der ikke var skrevet på embalagen, hvad den indeholdt. Helt konkret skulle vi på et tidspunkt bruge en særlig ingrediens, men da der var flere små pakker uden tekst på emballagen, måtte vi i sidste ende bruge udelukkelsesmetoden og tage chancen. Vi valgte heldigvis rigtigt, men det havde gavnet brugervenligheden i måltidskassen fra Simple Feast, hvis der blev markeret, hvad de forskellige æsker, bøtter og poser indeholdt.

En stor del af måltidet fra Simple Feast er lavet på forhånd – typisk den del, som ville være svær at klare selv – resten af maden skal du selv tilberede. Denne del vil typisk være 1-2 lækre salater, som supplerer den færdiglavede del af retten.

For at gøre det ekstra nemt for brugerne, har Simple Feast nummereret al emballage i måltidskassen, så du hurtigt kan danne dig et overblik og samle de ting, du skal bruge, inden du trækker i forklædet og tænder komfuret. 

På nedenstående billede kan du se, at pose og pakker er tydeligt markeret med et 2-tal. Smart!

Prisniveauet

Priserne på måltidskasserne fra Simple Feast er hverken ekstremt høje eller lave. I stedet befinder de sig i et mellemleje.

Hvor meget du kommer til at betale pr. portion, hvis du køber en måltidskasse hos Simple Feast, afhænger af, hvor mange dage og personer du bestiller til.

Desto flere dage samt personer du bestiller til, jo lavere vil din gennemsnitlige portionspris blive. 

Den laveste pris pr. portion, du i skrivende stund vil kunne opnå, er omkring 56 kroner, mens den højeste pris, du kan komme til at betale pr. portion, er omkring 60 kroner.

To overordnede valgmuligheder

Simple Feast byder overordnet set på to forskellige måltidskasser. Den ene kalder de ‘family feast’, mens den anden kaldes for ‘season feast’.

Family feast består af klassiske retter i den familievenlige kategori, mens season feast mere er for de eventyrlystne, der vil prøve en masse eksotiske, spændende retter.

Hver uge vil du kunne se, hvilke retter de forskellige måltidskasser byder på, hvilket formentlig kun gør dit valg endnu lettere.

Du kan se retterne ved at klikke på knappen nedenfor og scrolle lidt ned på den side, du føres til:

Uanset om du vælger family feast- eller season feast-måltidskassen, kan du vælge, om måltidskassen skal være målrettet vegetarer eller veganere. 

Simpel bestillingsproces

Når man kalder sig selv for Simple Feast, er en vigtig del af ens brandidentitet, at tingene er simple i ens forretning, og når det kommer til bestillingsprocessen lever Simple Feast i den grad op til navnet og de forventninger, som dette afføder.

Her er der ikke noget med at give forbrugerne uhensigtsmæssigt mange valg, nej, der er i stedet skåret helt ind til benet, så forbrugerne kun har to valg, som præsenteres på en dejligt overskuelig og simpel måde.

Et fornuftigt ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Simple Feast modtaget næsten 2.500 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,3, hvilket evalueres med stemplet ‘fremragende’ af Trustpilot. 

61 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt Simple Feast på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens blot 4 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

Det var en masse kvantitative data. Lad os nu blive lidt kvalitative og dykke ned i, hvad Simple Feast roses og skæmmes for af forbrugerne.

Vi starter med det sjove – nemlig rosen!

Simple Feast roses af mange forbrugere for at levere lækre råvarer og være en yderst let løsning, der resulterer i dejligt smagfulde retter.

Derudover roses variationen i retterne også, ligesom den generelle service hos Simple Feast får mange pæne ord med på vejen.

Godt så…

Det var lyspunkterne.

Lad os nu kigge nærmere på, hvilke vækstpunkter der fremhæves hos Simple Feast.

Det er på ingen måde, fordi Simple Feast begraves af dårlige anmeldelser. Tværtimod. Men de negativt stemte anmeldelser, der nu engang er, fokuserer ofte på leveringsproblemer. Det være sig eksempelvis problemer omkring, at en kasse ikke er leveret til det aftalte tidspunkt, eller at en kasse ikke har indeholdt, hvad den skulle. 

Derudover er der nogle få, der mener, at portionerne er for små, og så er der nogle ganske få, der klager over kvaliteten af råvarerne. 

Umiddelbart gætter vi på, at de enten er sure af natur eller har været uheldige, for kvaliteten af råvarerne er noget af det, som de fleste roser.

Hvor mange skal man bestille til?

Hos Simple Feast kan du bestille måltidskasser til enten to-tre eller fire-fem personer. 

På dette område er servicen ikke vanvittigt fleksibel, og vi kan lige så godt være ærlige og informere om, at en række af konkurrenterne tilbyder væsentlig flere valgmuligheder, når det kommer til antal personer, du ønsker at bestille til.

Hvor mange dage kan du bestille til?

Her er der kun en mulighed, og den hedder tre dage.

Dette faktum placerer Simple Feast som en af de mindst fleksible måltidsløsninger, der findes.

Til gengæld leverer Simple Feast varen på rigtig mange omåder, hvilket for mange kan kompensere for den manglende fleksibilitet.

Kort opsummering

Simple Feast er indiskutabelt en af de førende måltidskasse-løsninger, når det kommer til måltidskasser, der er målrettet veganere og vegetarer. 

Prisniveauet hos Simple Feast er hverken virkelig højt eller lavt, men befinder sig i et fint mellemleje, hvor de fleste kan være med.

Det er yderst simpelt og let at tilmelde sig Simple Feasts service grundet en overskuelig bestillingsproces. 

Simple Feast tilbyder ikke samme grad af fleksibilitet eller valgmuligheder, som mange af konkurrenterne, men til gengæld leverer Simple Feast virkelig varen, hvad angår lækre ingredienser og service.

Derfor scorer Simple Feast da også rigtig højt på Trustpilot.