Anmeldelse af Hololi Foods

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Fleksibilitet
4.5/5
Kvalitet af råvarer
4/5
Ry blandt forbrugerne
4.5/5
Variation
3.5/5
Pris:
3.5/5

Lækre, plantebaserede retter

Mad på få minutter

Vælg mellem 30 forskellige retter

Uddybende anmeldelse af
Hololi Foods’ måltidskasser

Hololi

Hololi Foods er en af de nyere måltidskasse-services i Danmark. 

Virksomheden slog nemlig for første gang øjnene op i 2019. Dengang var de blot en lokal udbringningsservice af vegansk mad i Vejle, og dengang hed de faktisk slet ikke Hololi Foods, men derimod Gaia Madservice. 

Ligesom navnet ændrede sig, gjorde Hololi Foods’ snævre geografiske sigte gjort det samme.

Allerede i begyndelsen af 2020 begyndte de nemlig at sende måltidskasser til det meste af Danmark.

Siden da er det kun gået en vej – og det er fremad. Derfor leverer Hololi Foods i dag plantebaseret mad i byg-selv-måltidskasser til hele landet.

Hololi Foods’ måltidskasser består ikke af råvarer, men af fine færdige retter, som allerede er tilberedt og klargjort. Det eneste, du som forbruger skal gøre, er derfor blot at varme de retter, du modtager. Det bliver vist ikke meget lettere, vel?

Fordele

Bestilling er let og på dine præmisser

Vælg mellem hele 30 retter

Bæredygtigt koncept

Bestil ned til en ret

Et perfekt valg for dig, der gerne vil spise mindre kød

Ulemper

Ikke den billigste løsning på markedet

Maden kan blive lidt ensformigt, hvis du er tilmeldt servicen en lang periode

Prisniveauet

Hololi Foods er hverken den billigste eller dyreste udbyder af måltidskasser på markedet. Hvad du kommer til at betale pr. portion, hvis du benytter Hololi Foods som din kommende leverandør af måltidskasser, afhænger af, hvilke retter du vælger. 

Du vil kunne vælge imellem mere end 30 forskellige plantebaserede retter, hvor de billigste koster omkring 65 kroner, mens de dyreste koster omkring 75 kroner. 

Vælg mellem mere end 30 retter

Som bemærket kan du hos Hololi Foods vælge imellem mere end 30 forskellige retter, når du sammensætter din måltidskasse.

Hololi Foods er en virksomhed med stort fokus på bæredygtighed og miljøet. Derfor fremgår det ved hver ret, hvor meget CO2 der er blevet udledt i forbindelse med produktionen af de råvarer, som retten består af.

Derudover fremgår det også tydeligt, hvilke retter der ikke indeholder gluten. En rigtig fin service for forbrugeren, hvis du spørger os.

Bestillingsprocessen er dejligt let

Det er yderst let at bestille de retter, du nu engang ønsker at prøve hos Hololi Foods. Dette foregår på en side, hvor samtlige retter fremgår med navn og billede. 

De retter, du ønsker at prøve, tilføjer du til din digitale indkøbskurv, og når du har fyldt denne med alle de retter, du ønsker, klikker du blot på motivet af kurven, hvorefter du bliver ført til en side, hvor du skal indtaste lidt oplysninger om, hvortil retterne skal leveres, og hvorvidt du blot ønsker én levering eller flere leveringer og i så fald hvor ofte.

Et fremragende ry blandt forbrugerne

I skrivende stund har Hololi Foods modtaget mere end 410 anmeldelser på Trustpilot og præsteret en samlet score på 4,5, hvilket betegnes som ‘fremragende’. 

76 % af samtlige forbrugere, der har anmeldt Hololi Foods på Trustpilot, har kvitteret med 5 stjerner, mens blot 4 % har kvitteret med en enkelt stjerne.

I de kommende afsnit dykker vi ned i, hvilken ros og kritik der går igen hos forbrugerne.

Lad os starte med det sjove og zoome ind på de – ifølge forbrugerne – største plusser ved Hololi Foods.

Noget, der fremhæves af rigtig mange forbrugere, er, at maden er ekstremt velsmagende. 

Derudover roses Hololi Foods hyppigt for deres mission om at få danskerne til at spise mere plantebaseret.

Bekvemmeligheden og at det er let at lave retterne er også noget, som rigtig mange forbrugere italesætter via rosende gloser. 

Good…

Det var de positive ting, der hyppigst blev nævnt. Lad os nu se, hvilke kritikpunkter der gentages blandt flere af de negativt stemte forbrugere.

En række forbrugere savner en smule variation blandt retterne. På nuværende tidspunkt er der en anelse mere end 30 forskellige retter at vælge imellem, og før eller siden bliver det naturligvis en smule ensformigt at spise de samme retter igen og igen. Det kan vi egentlig godt forstå, men omvendt bemærker vi også, at Hololi Foods løber udvider med flere retter, hvorfor det er et kritikpunkt, der før eller forstummer, tænker vi.

Derudover er der nogle få forbrugere, der ikke mener, at portionerne er store nok. Dette virker dog ikke til at være en holdning, der deles af flertallet.

Ganske fleksibel service

Hos Hololi Foods kan du bestille helt ned til blot en ret, hvis du ønsker det. 

Medmindre du henter maden i Vejle, skal du dog berede dig på at betale leveringsomkostninger, hvorfor det bliver en dyr fornøjelse med blot en ret.

Bestiller du retter for over 599 kroner, vil leveringen være gratis.

Kort opsummering

Hololi Foods er – trods sin unge alder – uden tvivl en spiller, der skal tages seriøst.  

Dette skyldes blandt andet, at Hololi Foods har et klart, veldefineret koncept, som harmonerer med samtidens øgede fokus på at beskytte og tage vare på klimaet.

Hololi Foods vil hjælpe danskerne med at spise sundere og mere plantebaseret mad, og det vil Hololi Foods ved at levere mad, der er fremstillet på en yderst bæredygtig måde, der tilgodeser miljøet.

Prismæssigt befinder Hololi Foods sig i et fornuftigt mellemleje, hvor de hverken er de dyreste eller billigste på markedet. 

At besøge deres Trustpilot er yderst opløftende. Denne er nemlig domineret af positive anmeldelser, hvor særligt retternes smag, virksomhedens værdier samt det generelle bekvemmelighedsniveau roses til skyerne.

Hos Hololi Foods er det i øvrigt muligt at bestille blot et måltid, hvis du ønsker dette. Denne grad af fleksibilitet gør, at servicen – modsat rigtig mange andre – uden besvær kan bruges af singler.