Spring til indhold
Hjem » Kokkens hverdagsmad rabatkode

Kokkens hverdagsmad rabatkode

4/5

Aktuel rabat hos Kokkens hverdagsmad:

Spar 20 % på din første måltidskasse.

For at bruge rabatten skal du blot bestille igennem vores link. Det gør du ved at trykke på knappen nedenfor.

Der optræder affiliate-links/kommercielle links på denne side. 

Scor 20 % i rabat på din første måltidskasse

Som ny kunde hos Kokkens hverdagsmad kan du – i tilfælde af at du bestiller en måltidskasse via ovenstående, eller nedenstående, link – spare herlige 20 % på din første måltidskasse.

Tilbuddet gælder alle måltidskasser, som Kokkens hverdagsmad udbyder. 

Med andre ord betyder det, at uanset om du på jagt efter en måltidskasse til en person eller en kasse med mad nok til fem personer, vil du kunne indløse rabatten. 

Hvordan fungerer rabatten?

Rabatten fungerer super simpelt. Den tilføjes nemlig automatisk din ordre, hvis du bestiller noget efter at have klikket på et af vores links til Kokkens hverdagsmad. 

Det betyder, at du ikke skal spekulere på at huske at få indskrevet en rabatkode eller lignende, da rabatten helt automatisk vil blive tilføjet din næste ordre. 

Virker rabatkoden, hvis man allerede er kunde?

Både ja og nej. 

Rabatkoden virker nemlig for alle, der ikke har været kunde hos Kokkens hverdagsmad de seneste seks måneder.

Det betyder altså, at hvis du nød en eller flere måltidskasser fra Kokkens hverdagsmad for mere end seks måneder siden, vil du kunne få adgang til rabatten, mens dette ikke vil være tilfældet, hvis du har bestilt en måltidskasse for seks måneder eller mindre siden.

Vær opmærksom på…

Som bemærket tilføjes rabatten automatisk til din næste ordre, sæt du bestiller en måltidskasse hos Kokkens hverdagsmad efter at have klikket på et af vores links. Derfor er der faktisk ikke super meget, du skal være synderligt opmærksom på i forbindelse med rabatten.

En ting er der dog, og det er, at rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter, så hvis du ligger inde med en rabatkode eller lignende, vil du altså ikke kunne benytte den i kombination med vores tilbud.